HABERLER>POLİTİKA
21 Kasım 2014 Cuma - 11:51

Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’e 107 ekrandan iktidar mesajı!

CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan “Umut Gönüllüleri İktidar Yürüyüşü” etkinliğinin İzmir ayağı gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe bağlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzmir’e olan güvenim tam” dedi. Mesaj, İl Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve partililerin olduğu ortama 107 ekran LCD televizyondan verildi.

Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’e 107 ekrandan iktidar mesajı!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - CHP Genel Merkezi tarafından İstanbul merkezli başlatılan ve partinin gençlerinin öncülük ettiği “Umut Gönüllüleri İktidar Yürüyüşü” etkinliği gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’dan farklı illerde toplanan partililere mesaj gönderdi. Trabzon ve Ankara’nın ardından İzmir’e bağlanan Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan kalabalığa seslendi. 



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl Başkanı Ali Engin Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Hülya Güven, ilçe belediye başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda kişinin katıldığı etkinlikte Kılıçdaroğlu, “İzmir’e olan güvenim tam. Buradan anakent belediye başkanını (Aziz Kocaoğlu) da görüyorum. Ona da selam olsun” dedi. Kılıçdaroğlu konuşmasında, “Sadece bağlandığımız illerde değil Türkiye’nin geneli umuda yürüyor. Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkartacak parti CHP’dir. Bizim mücadelemiz, insanlık mücadelesi, herkesin aş-iş sahibi olduğu bir ülke yaratma mücadelesidir. Mustafa Kemal’in ulusal kurtuluş mücadelesini başarıyla gerçekleştirmesinin nedeni umutlarıdır. Ülke genelinde bir karamsarlık var. Bize bu umutları ateşlemek düşüyor. Hayata gülerek bakmalı, sanayici, işçi, hatta taşeronda çalışan bile umutlu olmalıdır. Bize düşen zoru başarmaktır” dedi.
 


İZMİR HAZIR!
İl Başkanı Ali Engin de yaptığı konuşmada, “Umudumuzu her geçen gün büyütmek zorundayız. Türkiye’yi yeniden Atatürk’ün Türkiye’si yapmak durumundayız. Türkiye’nin tarlaları ekilebilir, sanayisi çalışan, işsizleri iş sahibi olan bir duruma gelmelidir. İzmir, sizi başbakan yapmaya ve partimizi iktidar yapmaya hazırdır. Yeniden Atatürkçü bakanlar, valiler, genel müdürler göreve gelmelidir. Herkesin, özgür ve barış içinde yaşadığı bir ülke olmalıyız. Bizler, İzmirliler olarak sizlere güveniyoruz. Bundan sonra İzmir gençliği sokakta, meydanda, gecekonduda olacak” dedi.


 
KÜÇÜK EKRANDA ZOR ANLAR
Etkinlik kapsamında Cumhuriyet Meydanı’na gelen partililer düzenlenen organizasyona tepki gösterdi. Katılımın düşük olması dikkatlerden kaçmazken meydana konulan 107 ekran LCD televizyon ve küçük hoparlörden Kılıçdaroğlu’nun sesi duyulmaya çalışıldı. Birçok kişi ekranın arkasında kaldı. Bazı partililer, etkinliğin önceden planlanması gerektiğini ifade etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ANKARA 22 Kasım 2014 Cumartesi 00:11

Umuda Yolculuk... Yanı Ehhh Işte Olursa Bır Umut... Sıyasette Umut Olmaz Kararlılık Guven Istıkrar Olur... Sıyasette Umut Olmaz... Ben ANKARA

Yorumu oyla      14      5  
TCİHAN 21 Kasım 2014 Cuma 23:16

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ. ULUSALCILIK KAVRAMI İLE ALAY EDE EDE YALNIZLAŞIYORLAR. CHP'NİN BİR OKU DA MİLLİYETÇİLİK DEĞİL MİYDİ? ATATÜRK'E İHANET EDİYORSUNUZ. MİT'E GEREK YOK SİZ YETERSİNİZ.

Yorumu oyla      18      5  
Bir dost 21 Kasım 2014 Cuma 23:06

chp etkinliklerine halkın gösterdiği ilgisizliğin göstergesi şudur ; İZMİR LAİK YAŞAMIN MUSTAFA KEMALİN KALESİDİR. CHP NIN KALESİ DEĞİLDİR. İZMİR SİZE ŞANS TANIDI ANCAK BAŞARISIZLIKLARINIZ BU HALKI YILDIRDI. BARİ BU ETKİNLİĞİNİZİ GİZLİ YAPSA NIZ DAHA HAYIRLI OLURDU

Yorumu oyla      17      5  
aziz tekin 21 Kasım 2014 Cuma 22:40

BU SAÇMALIKTAN BİR ŞEY DEĞİL AKLINIZI TOPLAYIN BEYLER NAPIYORSUNUZ BÖYLE KENDİNİZE GELİN YADA SANDIKTA DERS VERİRİZ.

Yorumu oyla      17      5  
Arif 21 Kasım 2014 Cuma 22:15

107 ekran Lcd televizyondan,Cumhuriyet Meydanında 107 kişi ile umuda iktidara nasıl yüreyeceğiz?23 belediye başkanından 3'ü oradaydı,30 ilçe başkanından 3'ü oradaydı,İl ve ilçe yöneticilerin çoğu yoktu ? Umuda yolculuğa gençlerle yürüyeceğiz diyoruz,hani Meydan'da hiç genç yoktu.Cumhuriyet halk partisi 1999'da baraj altında kaldığında bile o meydanı dolduyordu.O zaman bile daha çok heyacanımız vardı.Kalemiz İzmir'de chp meydanlara sığmamalıydı.Bunun nedenlerini sorgulamalıyız,neden böyle oluyor ?Chp biran önce toparlanmalı,alarm zilleri çalıyor.Üzüntü verici yazık.

Yorumu oyla      25      5  
AYŞE 21 Kasım 2014 Cuma 19:30

Bu kadar beceriksizlik olur mu?Üç kişiyle yaptığınız toplantıda iki kişi ekranın arkasında kalmış.Yaptığınız seçim çalışmaları da tıpkı bu etkinlik gibi.Onun için UMUDA YOLCULUK ediyorsunuz, İKTİDARA DEĞİL!!!

Yorumu oyla      27      5  
Eskş CHPli 21 Kasım 2014 Cuma 19:24

29 ekimde zeybek oynayışını herkes görsün diye karşıyka başkanı buyuk ekran kurmuş idi. söylese idiniz getirirdi. Bu kadar komedi yeter

Yorumu oyla      27      5  
sonsöz 21 Kasım 2014 Cuma 19:21

canlı yayında temel atma özentisi bu. insanın aklına cem yılmaz'ın sözü geldi "Zeki mürende bizi görecek mi?"..Bu kada kişi ile yola çıkan bu yönetime söylencek söz "Güle Güle" dir. Sakın arkalarından su dökmeyin!

Yorumu oyla      27      5  
SARNIÇLI 21 Kasım 2014 Cuma 18:32

YAZIKLAR OLSUN Bİ AVUÇ İNSAN,PARTİYİ NE DURUMLARA DÜŞÜRDÜ.! CUMHURİYET MEYDANINA BUKADARCIK İNSANI GETİREBİLİYORSAN, BU PARTİ BİTMİŞTİR ARKADAŞLAR. "TEK YOL MİLLİ MUTABAKAT HAREKETİDİR."

Yorumu oyla      28      5  
önemli olan halkın güveni 21 Kasım 2014 Cuma 17:59

ben mhp liyim halkı ezen açlığa mahkum eden akp izmiri almasın diye gönülsüz olarak chp ye oy verdim,aziz kocaoğlu gibi izmiri köye ceviren vizyonu ve heyecanı olmayan son derece başarısız kişiler izmirde belediye başkanı olduğu sürece ve partide ulusalcılık karşıtları ve sözde çözüm sürecini destekleyen ayrılıkçılık taraftarı ve chp yi bir mezhebi ve bir etnik kimliği savunanlardan bu parti temizlenmeden bu chp samimi chp lilerden bile oy alamayacaktır,sadece atatürk istirmacılığı ile chp bir yere gelemez,chp her konuda net olmayan tuncelide başka izmirde başka söylemleri savunan bir parti haline getirilmiştir,bu saatten sonra chp den ve mevcut kadrolardan bu halkın umudu yoktur..........

Yorumu oyla      28      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Batum’dan ihraç talebine itiraz
CHP’de kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen Milletvekili ...
Davutoğlu Barzani ile basın karşısında: Kritik mesajlar
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut ...
Sessiz sedasız tezkere: Mehmetçik Afrika’ya gidiyor
TBMM Genel Kurulu'nda dün bir hükümet tezkeresi oylandı ve kabul edildi. ...
 
AK Partili belediyeden ‘santrale hayır' pankartı
Samsun'un Terme ilçesine yapılması planlanan termik satrale karşı esnafın ...
Hükümetten yeni tasarı: 'Resmen' fişleme!
Hükümet tarafından 3’ncü kez revize edilen ve Bakanlar Kurulu’nda imzaya ...
İzmirli kadınlar aşurenin en bereketlisini kaynattı!
CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven, İzmir Kadınlar Birliği’nin ...
 
Hakan Şükür'ün kalan maaşı Ermenek'e
Bağımsız milletvekili Hakan Şükür, açıklamayı sosyal medyadan yaptı.
Kılıçdaroğlu’ndan bomba iddia: MİT içinde bir grup…
CHP lideri Kılıçdaroğlu, partiyi karıştırmak için MİT'in dışında bir ekip ...
Flaş! CHP’de Bucalı muhalifler için ne karar çıktı?
İl Yönetimi imza hareketinin başını çeken 3 isim; Oktay Gökdemir, Erkut ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva