HABERLER>GÜNCEL
25 Ekim 2014 Cumartesi - 08:54

İzmir’i sağanak vurdu!

İzmir’de, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle zemin katlarda kalan bazı evlerde su baskını yaşandı.

İzmir’i sağanak vurdu!

Ege Bölgesini etkisi altına alan yağmur, cuma günü akşam saatlerinden itibaren İzmir'de de başladı. Tıkanan mazgal ve rögarlarlardan taşan sular, yollarda birikintilere yol açtı. Başka Karşıyaka İlçesi olmak üzere birçok ilçede su baskınlarına neden oldu. Karşıyaka Çarşı'sında bulunan bazı iş yerlerinde aralıklarla süren sağanak yağmur nedeniyle, su baskını yaşandı. Sokaktan evlerine giren suları, vatandaşlar süpürge ve paspaslarla tahliye etmeye çalıştı.


 
Her yağmurda su baskını ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyen vatandaşlar, yetkililere tepki gösterdi. 6148/1 Sokak'ta oturan Hasan Balçiçek "Yağmur nedeniyle sokaktan birden sular gelmeye başladı ve bodrum kat su altında kaldı. İtfaiye ve belediye yetkililerinin gelmesini bekliyoruz" dedi.
 
Bazı vatandaşlar ise garajlarına dolan suyu kendileri boşaltmaya çalıştı. Anadolu Caddesi'nde ise yoldaki su birikintisi nedeniyle araçlar geldikleri yoldan geri gitmek zorunda kaldı. Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ege Bölgesi'nde şiddetli fırtına ve yağmurun pazar gününe kadar devam edeceği bildirildi. (dha)
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
altındağlı 25 Ekim 2014 Cumartesi 23:17

bütün chp liler burda yanlışı görmezden gelmek için klavye başındalar

Yorumu oyla      18      5  
ercan rumuzlu kardeşime 25 Ekim 2014 Cumartesi 16:48

ercan rumuzlu arkadaşa,haklı eleştirilere bile tahammülünüz yok siz yanlışları iş yapamayanları yapmak istemeyenleri yapma becerisi ve iradesi olmyanları izmiri köye çevirenleri desteklemeye devam edin,siz sadece bakıyorsunuz görmüyorsunuz görmek istemiyorsunuz,sizler de izmirde hizmet olmadığını biliyorsunuz ama sizlerdeki bu şartlanmışlık ve içi boş kuru inat varya işte iş bilmeyen adamlar sizin sayenizde sırça saraylarda yaşıyor ve izmiri hizmetten mahkum bırakıyor vicdanen rahatsaznız bravo size başka söyleyecek lafım yok,iş yapmasını bilmeyen ve iş yapmaya niyeti olmayan becerisi de olmayan adamlara oy vermeye devam edin on sene yirmi sene sonra çocuklarınıza torunlarınıza bu yanlış tavırlarınızın hesabını veremezsiniz ama iş işten geçiyor,izmirin 20 yılına yazık ettiler sizlerin verdiği oylar sayesinde saygılarımla

Yorumu oyla      19      12  
25 Ekim 2014 Cumartesi 15:22

şu şehre bana verecekler 3-4 yılda tüm altyapı sorununu çözerim. çok mu zor büyük ve planlı yağmur kanalı yapmak? yağmur kanalları yapıyorlar ama yanlış ve işçilik kalitesi yerlerde :(

Yorumu oyla      21      10  
mert 25 Ekim 2014 Cumartesi 13:36

Hollanda deniz seviyesi altında orayı bile su basmıyor çözüm mümkündür iş yapılsın yeter

Yorumu oyla      22      9  
25 Ekim 2014 Cumartesi 12:51

izsu şirinyer i 3 ay kapatıp çalışma yaptı ama her yağmurda yine sel :))) çalışma yaptık diyorlar ama ortada doğru düzgün yağmur kanalıda yok.

Yorumu oyla      21      12  
Hasan 25 Ekim 2014 Cumartesi 12:45

Rezil olduk rezil. Ama kimin umurunda.

Yorumu oyla      22      13  
TC misafir 25 Ekim 2014 Cumartesi 12:04

İZSU'nun Şirinyerde yaptığı çalışma sorunlu diğer bölgelerde de yapılmalı aksi takdirde her sağanak yağışta bunları tekrar tekrar konuşmak durumunda kalacağız. Bu sorun sadece chp'li veya mhp'li belediyelerde yaşanmıyor akp'li belediyelerde de yaşanıyor Ankaradaki altgeçitte balık adamları, İstanbulda ayamama faciasını, Samsundaki toki konutlarında yaşanan su baskınlarını unutmadık bu da sorunun siyasi partilerden değil ülkedeki altyapı ve belediyecilik anlayışından kaynaklandığını gösteriyor. Son olarak gerek karşıyaka gerekse kemeraltında mazgalların tıkanması oradaki esnafın temizlik yaparken mazgalları çöplük gibi kullanmasından kaynaklanıyor buna bir çok kez şahit oldum şikayet etmeden önce bence kendi üzerlerine düşen görevi yerine getirmeliler mazgalı çöple , sigara izmaritiyle doldurursan yağmurda taşar. Her şeye rağmen bu konuda yapılacak çok iş var.

Yorumu oyla      23      9  
ercan 25 Ekim 2014 Cumartesi 10:30

İstanbulu ve ankarayı akp belediyeri yönetiyor. Dün istanbulun bir çok yerinde su bakınları yaşandı.Ankarayı zaten biliyoruz .Metroyu bile su basmıştı. Aşagıda ki yorum yapan arkadaş için yazdım bunu .Akp ye oy verecem falan filan Sanki onların diger büyük şehirdeki beldiyeleri bu aşırı yagmurun getirdigi sorunaları halletmiş gibi.Bir de bucalı rumuzlu arkadaşıma şunu hatırlatayım. Dünyanın her tarfında itfaiye bu gibi durumlara müdahale eder. İtdaiyenin tek görevi yangın söndürmek degildir

Yorumu oyla      25      13  
2019 mart chp güle güle 25 Ekim 2014 Cumartesi 09:58

bunlar Allahın gökten yağdırdığı yağmuru nimeti bile büyük köy izmirde halka çile haline getirmeyi başaran bir zihniyettir,bunlardan hiçbir şey beklemeyin,bunlar şikayet eder,yapılan işlere engel olurlar,iş yapma becerileri ve niyetleri yoktur,bayramda garibana birkaç kuruş yardım parası,oy için belli kişileri belediye şirketlerine alırlar,hizmet gibi bir dertleri yoktur,ama hızla sona yaklaşıyorlar,2019 martta halk gidiş biletlerini ellerine tutuşturacaklardır,bu satırları yazanıda sakın akp li olmakla sakın suçlamayın,ben akp gelmesin diye chp ye oy vermiş bir mhp liyim,ama yeter bunlar insanları gına getirdiler artık,bir daha ki seçimde bizzat akp ye oy vereceğim bunların hizmetsizliğinden halk çıldıracak hale geldi,yazık ettiler şehrin 20 yılına......

Yorumu oyla      28      22  
bucalı 25 Ekim 2014 Cumartesi 09:25

Her yıl avuç dolusu parayı izsuya kanal parası olarak ödüyoruz. Ama sel baskınlarında izsu kanal ekipleri lütfedip gelmiyorlar suları çekmeye. Itfaiye izsudan önce geliyor. Sanki alt yapıdan sorumlu olan itfaiye de izsu ona yardımcı oluyor.

Yorumu oyla      31      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İntihar girişimini çay içerek izlediler!
Antalya'da 26 yaşındaki D.K., astsubay sevgilisi tarafından terk edilince, ...
Komisyon startı verdi: Zarrab ve Güler tanıklıktan…
Reza Zarrab'ın CMK'nın 48. "Kendisi veya yakınları aleyhine tanıklıktan ...
Bakanlık'tan flaş 'sarı toz' açıklaması
İstanbul'da aralarında ABD ve Almanya’nın da bulunduğu 4 başkonsolosluğa ...
 
Denizde can pazarı: 20 kaçak kurtarıldı…
Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı botların devriye görevi sırasında ...
Müdür Bardakcı'dan ilk açıklama: O sözleri söyledi mi?
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Meclis’e kadar taşınan ve eğitimcilerin büyük ...
Flaş! Başkent’te polise uzun namlulu silahla saldırı
Ankara Altındağ'da uyuşturucu satıcıları arasında çatışma çıktı. Bunun ...
 
İzmir Barosu’nda nefesler tutuldu: 3 adaylı büyük yarış
Baroya kayıtlı 6 binin üzerinde avukat yeni yönetimi seçmek için haftasonu ...
İzmir’de aşırı hız ve alkol 2 can aldı
İzmir’in Kemalpaşa İlçesi'nde 23 yaşındaki İsmail Gümüş ile arkadaşı 22 ...
TSK'dan flaş 'Peşmerge' açıklaması
Genelkurmay Başkanlığı, Peşmergelerin sınırdan nereden ve nasıl geçeceğinin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva