HABERLER>GÜNCEL
3 Ocak 2013 Perşembe - 13:21

İzmir İl Milli Eğitim’de 15 yeni müdür

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, altı olan şube müdürlüğü kadrosunun 21’e çıkmasının ardından yeni oluşan 15 kadroya atamaları yaptı.

İzmir İl Milli Eğitim’de 15 yeni müdür

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - Milli Eğitim Bakanlığı’nda gerçekleştirilen norm kadro düzenlemelerinin yansımaları ortaya çıkmaya başladı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı kadrosunu pasifize eden şube müdürlerine geniş yetki ve imkan tanıyan yeni sisteme göre İzmir’de de çalışma yapıldı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, 15 yeni şube müdürü atarken ilçelerin büyük bölümünde de yeni görevlendirme yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde şube müdürü olarak görev yapan Mehmet Ceran, Salim Atilla, Fuat Kavcı, Belgüzar Turhan, Erol Karakoç ve Süleyman Yetişken gibi isimler görevlerine devam ederken daha önce şube müdürlüğü, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve okul müdürlüğü gibi görevlerde bulunan birçok isim yeni görev yerlerinde çalışmalara başladı. Bardakçı’nın onayı ile yapılan atamalarda Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri’nden sorumlu şube müdürlüğü görevine Konak eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Yıldız atandı. Son olarak Konak İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde önemli çalışmalar yapan Yıldız ile birlikte birçok görevlendirme yapıldı. Yeni yapılanmada Gaziemir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Ender Karabulut Temel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne, Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampusu eski Müdürü Melih Ağzıbüyük Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne, Karabağlar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Değirmenci Din Öğretimi Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne, Menderes Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Akpınar Hayat Boyu Öğrenme Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne, Nevvar Salih İşgören Ortaokulu Müdürü Şemsettin Ünal Özel Eğitim Kurumları Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne, Abdullah Güngör 1.Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne, Konak Güzelyalı İlköğretim Okulu Müdürü Özcan Bakır 2. Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne, Dr. Yurdagül Arıkan 1. Strateji Geliştirme Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne, Menderes Anadolu Lisesi Müdürü Salim Atilla İnsan Kaynakları Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne, Konak Hakimiyet-i Milliye İlköğretim Okulu Müdürü Tarık Uğur 4. İnsan Kaynakları Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne, Cemail Yüksel Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne, Nevvar Salih İşgören Denizcilik Meslek Lisesi Müdürü Şerafettin Bayram İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü’ne ve Karaburun İlçe Milli Eğitim Müdürü Erşan Eroğlu da 2. İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü görevine atandı.
 
İLÇELER DE HAREKETLİ
Öte yandan yeni değişiklikten ilçe milli eğitim müdürlükleri de etkilendi. İlçelerdeki şube müdürlüğü sayısı bazı yerlerde okulların durumu, öğrenci sayısı ve kapasitesine göre altıya kadar çıktı. Birçok ilçede yeni kadrolar görevlendirildi.
 
BARDAKÇI: GEÇİCİ GÖREVLENDİRME
Yeni oluşturulan yapılanma hakkında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı kadroların geçici görevlendirildiğini söyledi. Bardakçı, “Şube müdürlüğü kadrosuna atamalar sınavla oluyor. Bu bir süreliğine de olsa geçici görevlendirmedir. Yapılanma değişikliği çerçevesinde ilimize kadrolar verildi. Biz de genç, dinamik bir kadrodan ekip kurduk. Bu isimlerin kalması ya da gitmesi tamamen sınav ile olacak. Sınavı kazananlar kadrolarında kalırlar” dedi. İl müdürlüğü makamı altında şube müdürlerinden sorumlu il müdür yardımcılarına ‘koordinatörlük’ görevi verildiğini söyleyen Bardakçı, “Bir müdür yardımcısı 3-4 şube müdüründün sorumlu olacak. Şube müdürleri daha çok icracı olacaklar. Onlar daha aktif çalışacaklar” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
EĞİTİMCİ 4 Ocak 2013 Cuma 12:33

BU GÖREVLENDİRMELERDE KRİTER NE ACABA.. BİLEN VARSA YAZARSA AYDINLANIIRIZ...

Yorumu oyla      18      6  
Işık Dikicigil 3 Ocak 2013 Perşembe 14:06

ALTIN NESİL YETİŞTİRECEKLER, İZMİR ÖNEMLİ

Yorumu oyla      14      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de sis görüşü 10 metreye düşürdü
İzmir'de, etkili olmaya başlayan sis, görüş açısını düşürürken, yüksek ...
Yardımcısı ihbar etti: Komutan her işlemden haberdardı
28 Şubat döneminin önemli isimlerinden tutuklu emekli Orgeneral Çevik ...
‘Çifte nakile’ aileden rekor tazminat isteği
Dünyada ilk kez denenen ve hasta Şevket Çavdar’ın ölümüyle sonuçlanan ...
 
Buca'da 'kanlı kına'nın dehşet görüntüleri
Buca’da arkadaşının kına gecesi için gittiği kafeteryada ortağı 44 yaşındaki ...
Tarihi bina yangınında şok ayrıntı!
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün tarihi binasının yakan yangınla ...
'Rus ruleti' ölümle bitti!
Samsun'da 5 çocuk babası Murat Sarıkoç, 'rus ruleti' adlı oyunu oynamak ...
 
Bir karbonmonoksit faciası daha: 3 ölü
Fatih'te yabancı uyruklu 3 kişi bir evde ölü bulundu. Bu kişilerin karbonmonoksit ...
İstanbul Barosu Başkanı’nın odası kurşunlandı!
İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'ın, İstanbul Barosu'ndaki ofisinin kurşunlandığı öğrenildi.
Yalçın'dan önce polise sonra okura imza
Odatv davasında tahliye olan gazeteci Soner Yalçın, karakolda ilk imzasını ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva