HABERLER>POLİTİKA
1 Ağustos 2013 Perşembe - 12:22

İş dünyasında İduğ’un adaylığına tam destek

Geçen hafta Bornova Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Başkanı, İTO ve Bornova Belediye Melcis Üyesi Mustafa İduğ'a, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarından da destek geldi.

İş dünyasında İduğ’un adaylığına tam destek

İZMİR - Aralarında binlerce üyesi olan Anadolu Birliği, Bornova İşadamları Derneği, İzmir Beyaz Eşya Satıcıları Derneği, İzmir Klasik Otomobilciler Derneği, Ege Otomotiv Derneği yöneticileri ile İzmir Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Üyeleri, İzmir'deki sanayi sitelerinin yöneticileri İduğ'a destek verdi. İş Dünyası ve STK temsilcileri İduğ'un Bornova için bir şans olduğunu belirterek, iş ve sivil toplum kuruluşlarındaki başarısının ardından Belediye Başkanlığı'nda da önemli hizmetlere imza atacağına inandıklarını belirttiler.
 
70 STK YÖNETİCİSİ KATILDI
Kültürpark Tenis Kulübü'nde düzenlenen iftar yemeğine 70 kişi katılırken, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri yaptıkları konuşmalarda İduğ'un doğru aday olduğuna işaret ederek, Bornova'ya büyük hizmetler yapacağını vurguladılar. İftar Yemeğine ayrıca, İZFAŞ yetkilileri de katılırken, 22-26 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Auto Show Otomobil Fuarı da tanıtıldı.

DESTEĞE TEŞEKKÜR
Yemekte konuşan EGOD Yönetim Kurulu Başkanı ve İTO ve Bornova Belediye Meclis Üyesi Mustafa İduğ, geçen hafta Bornova Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladığını belirterek, her kesimden destek mesajları aldığını söyledi. Bugün de burada binlerce üyesi olan Anadolu Birliği başta olmak üzere yönetimlerinde görev aldığı EGOD, BOYAD ile İzmir Beyaz Eşya Satıcıları Derneği, İzmir Klasik Otomobilciler Derneği, İTO ve EBSO Meclis Üyeleri ile birarada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten İduğ, "Bornova'da 4 yıldır Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapıyorum. Yeni dönemde de Başkan adayı olmak için yola çıktım. Son 1 hafta içinde bana gelen mesajlardan doğru bir karar aldığımı gördüm. Ben iş dünyasından gelen bir insanım. Siyasette iş hayatından gelen insanların başarılı olduğu görülür. İş insanları bütçeyi iyi yönetirler. Belediyelerde de en önemli şey bütçeyi iyi yönetebilmektir. Kaynakları doğru projelerde değerlendirmek çok önemlidir. Ben bunu en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. İyi bir ekiple, Bornova'da güzel projeleri hayata geçireceğimizi düşünüyorum" dedi.
 
GÖREVLERİNDEN İSTİFA EDECEK
Bornova Belediye Başkan adaylığı sürecinde daha verimli olmak için İzmir Ticaret Odası, TOBB ve BASİFED'deki görevlerinden ayrılacağını dile getiren İduğ, başka bir ismin belediye başkan adayı olması halinde de projelerini paylaşmaya hazır olduğuna dikkat çekti. İduğ, dosyasını 2 Eylül tarihinden önce CHP'ye teslim edeceğini belirterek, diğer aday adaylarına da başarılar diledi.

İDUĞ'A SİYASETİN İHTİYACI VAR
Anadolu Birliği Derneği Başkanı Koç Ali Al ise yaptığı konuşmasında İduğ'u yıllardır tanıdığını İTO'da birlikte çalıştıklarına dikkat çekerek, kısa sürede iş ve sivil toplum kuruluşlarında önemli başarılara imza attığını söyledi. İyi Aile babası ve tüccarların siyasette başarı sağladığına dikkat çeken Al, "İduğ, kendisini iyi yetiştirmiş biri. Siyasetin bu isimlere ihtiyacı var. İzmir seninle, yolun açık olsun" dedi.
 
PROJE ÜRETEN İNSAN
Bornova İşadamları Derneği Başkanı Hasan Yerakar ise çocukluk arkadaşı olan İduğ'un kurumsallığa ve ekip çalışmasına inanan, çağdaş ve ileri görüşlü, proje üreten bir insan olduğuna dikkat çekti. İduğ'un siyasette almak yerine vermeye geldiğine işaret ederek, İduğ gibi kişilerin siyasette daha çok yer alması gerektiğini kaydetti.
 
EN DOĞRU ADAY
İzmir Beyaz Eşya Satıcıları Derneği Başkanı Metin Aztekin ise Türkiye'nin cumhuriyet değerlerine sahip çıkan insanlara ihtiyacı olduğuna işaret ederek, Bornova için İduğ'un en doğru aday olduğunu açıkladı. Toplantıda ayrıca İzmir'deki sanayi sitelerinin yöneticileri, İTO, EBSO, EGOD ve İzmir Klasik Otomobilciler Derneği üyeleri de İduğ ile ilgili görüşlerini paylaşırken, destek olacaklarını vurguladılar.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HAYRİ GÜLLE 29 Ağustos 2013 Perşembe 17:02

acaba chp örgütüne 40 yaşında giren bi adamı aday gösterirlerse yazıklar olsun

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Moroğlu’ndan Bakan Şahin’e ‘yoksulluk’ sorusu
CHP İzmir Milletvekili Moroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin ...
Tanrıkulu'ndan Erdoğan'ta TOKİ soruları!
Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu; Başbakanlık ...
Çiğli'de AK Parti'den CHP'ye kundak suçlaması!
AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Gezi Parkı olayları sırasında ...
 
AK Partili Aşlık’tan HSYK’ya ‘palalı’ çıkışı!
AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık 27 yıl hapsi istenen Palalı saldırgan ...
AK Partili Şahin'den şok 'Gezi' yorumu
Gezi Parkı olaylarına ilişkin değerlendirme yapan AK Parti Başkan Yardımcısı ...
CHP'li Güven bakana engelli öğretmenleri sordu!
Engelli yurttaşların her zaman yanında olan ve sorunlarını Meclis'e taşıyan ...
 
Erdoğan: Herkes bizi sevmek zorunda değil
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOBB delegelerine seslendi.Erdoğan, 76 ...
Şahin: Gezi eylemleri müebbetlik suç
Gezi Parkı olaylarına ilişkin değerlendirme yapan AK Parti Başkan Yardımcısı ...
Vural çok sert konuştu: Kimsin lan sen!
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, hükümetin tehdit edildiğini ileri sürdü, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva