HABERLER>POLİTİKA
1 Ağustos 2013 Perşembe - 13:42

Harita Mühendisi Murat Gül Urla’ya talip

Urla’da Belediye Başkanlığı aday adayları arasında en güçlü adaylardan biri olarak gösterilen uzun yılar Urla Gençlik Spor Kulübünde futbol oynamış ve ilçe sporuna emek vermiş olan emekli öğretmen Levent Tuncel’in damadı Urla’nın sevilen simalarından Urla ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Harita Mühendisi Murat Gül kendisini destekleyen iki yüz kişiyi aşkın bir gurupla CHP Urla İlçe Başkanlığına gelerek alkışlar ve sloganlar eşliğinde Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatını yaptı.

Harita Mühendisi Murat Gül Urla’ya talip

İZMİR - Urla’nın çeşitli sivil toplum örgütlerinde faaliyette bulunan değişik yaş ve sosyal statü ve meslek gurubunda yer alan Mali Müşavir Bülent Köklü, Avukat Zümrüt Kıdal Özdemir, İnşaat Mühendisi Barış Sabancı, İnşaat Mühendisi Mustafa Karasakal, Mimar, Selçuk Balkan, İnşaat Mühendisi Can Güler, İnşaat Mühendisi Gökhan Turunçcular, İnşaat Mühendisi Ali Haydar Yıldırım, İnşaat Mühendisi Halil Soyak, İnşaat Mühendisi ve İZTO eski meclis üyesi Bülent Güveç, Mülak Çırak, Betül Kocakülah, Yalçın Bölükbaşı, Ertan Certel, Osman Perik, Haydar Sabancı, Mehmet Karaoğlu, Makine Mühendisi Derya Sabancı, Mimar Nuray Civelek, Muhittin Bayer, Zehra Şanlı, Emekli Öğretmen Hüseyin Güler, Sezai Ertürk, Bülent Paksoy, Em. Öğretmen Levent Tuncel, Temel Alacalı, Kemal Ocak, Emine Koç, Necdet Akyıldız gibi farklı dünya görüşünden Urla’nın yarınları için bütünleşmiş bir destekçi gurubuyla birlikte yola çıkan Gül’ün adaylık başvurusu Urlalılar tarafından ilgiyle karşılandı.
 
Müracaatı alan CHP İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, Murat Gül’ü siyasete zorlayan isim olduğunu, 9,5 yıldır CHP’yi meclis üyesi olarak temsil ettiğini, CHP’nin tercih edilen parti olmasından gurur duyduğunu belirtti. Müracaatların 2 Eylül’e uzatıldığını belirten Yusuf Baratalı her vatandaşın müracaatını değerlendireceklerini önemle vurguladı.
 
1974’ten beri CHP üyesi olan, SODEP kurucu ilçe başkanı, SHP ilçe başkanlığı yapmış eski belediye başkan adaylarından İnşaat Mühendisi Halil Soyak elinde tuttuğu poşuyu katılımcılara göstererek   “Bu poşuyu rahmetli Profesör Erdal İnönü, Deniz Baykal, Avukat Bülent Baratalı, Selçuk Karaosmanoğlu takarak hedeflerine ulaştı. Bu uğurlu poşuyu takma sırasının Murat Gül’e geldiği inancıyla boynuna takıyorum” diyerek yörenin geleneksel poşusunu katılımcıların tezahüratları eşliğinde belediye başkan aday adayı Murat Gül’ün omuzlarına örttü.
 
Murat Gül yaptığı konuşmada tüm partililerini ve Urlalıları ilçenin aydınlık yarınları adına birlik olmaya davet etti.
 
İŞTE O AÇIKLAMA
İlçemizin genç, vizyonu ve misyonu olan gençleriyle arkadaşlarıyla bir araya gelerek, Ülkemiz ve İlçemiz için elimizi taşın altına koyma kararı aldık.
 
Urla için, Urlalılar için çocuklarımıza miras bırakacağımız gelecekte damgamız olacak bir Urla bırakmak için Belediye Başkanlığına aday adaylığı müracaatımı yapıyorum.
 
Ancak şunu önemle vurgulamak istiyorum. Hiçbir işletme tek başına yönetilemez. Yönetim kadro ile mümkündür. Tüm çalışmalarımızı yetkiyi paylaşarak, birbirimizden güç alarak düşünsel ortaklık temelinde Başkan, Eş Başkan ve Başkan Yardımcıları olarak donanımlı bir ekiple gerçekleştireceğiz. Urla’nın çocukları Urla için birlikte çalışma kararı aldı.
 
Bizler, her birimiz kendi alanında eğitimli ve birikimli gençler olarak Urla’mızı yarınlarda dünya kenti olmaya taşımak için aday oluyoruz.
 
Partili arkadaşlarımın ve uzun yıllardır hizmet ürettiğim Urlalıların istemiyle bir araya geldik.
 
Urla’mızın, genç ve dinamik bir kan değişimine ihtiyacı olduğu açıktır.
 
Korkusuzca projeler hazırlayıp hayata geçirecek, düş kurabilme ve gerçekleştirme mücadelesi verebilecek yapıdayız.
 
Urla’mız için adayız… Yarınlara Urla’nın çocukları olarak damgamızı vurmak için adayız. Bizden önceki kuşakların birikimlerinden faydalanarak bizden sonraki kuşaklara güzel, yaşanabilir, çağdaş bir yerleşke bırakmak için adayız.
 
Tüm partili arkadaşlarımın desteğini bekler, yarınları birlikte üretmek için aynı yere yumruk vurmanın gereğini vurgularım…
 
Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diler, her koşulda birlikte çalışmanın onurunda olacağımızı bir kez daha hatırlatırım.
 
Urla için, yarınlar için partim Cumhuriyet Halk Partisi’ne aday adaylığı yapmış olmanın gururu içerisindeyim.
 
Urlalılara hizmet üretebilmek ümidiyle işlerinizde başarılar, yaşamınızda mutluluklar dilerim” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AYNUR 2 Ağustos 2013 Cuma 19:00

İNSANLARI YERLİ YABANCI DİYE AYIRMAK KADAR ÇAĞ DIŞI BİR OLAY GÖRMEDİM.. MURAT BEY GERÇEKTEN ÇOK ÇALIŞKAN BİR İNSAN ÇOK KÜLTÜRLÜ ÖOK BİLGİLİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM....URLALIYIM VE YERLİYİM

Yorumu oyla      19      9  
1 Ağustos 2013 Perşembe 19:05

belediye başkanı olmak için illa urlalı mı olmak gerekiyor önemli olan urlaya en iyi hizmeti vermek. Murat Gülü destekliyorum genç ve yenilikçi biri

Yorumu oyla      30      11  
Urlalı CHP'liler 1 Ağustos 2013 Perşembe 17:25

Sayın Ahmet Uğurlu Murat Gül'e ithal aday demen hiç hoş ve doğru olmamış. Anladığım kadarıyla siz Urlalı değilsiniz. Yoksa Urla'yı ve Murat Gül'ü tanıyan bir insan bu yorumu yazmazdı.

Yorumu oyla      31      11  
Ahmet Çipli 1 Ağustos 2013 Perşembe 17:20

Murat Gül Urla'ya çok genç yaşta yerleşmiş Urla'mızın sevilen köklü bir ailesine damat olup iki çocuk babası herkesce sevilen başarılı bir mühendis ve iş adamıdır. İthal değil herkes kadar Urlalıdır. Urla bir çok il ve ilçeden insanın yerleştiği dostluğun ve kardeşliğin esas alındığı çağdaş bir ilçedir.Murat beye başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      34      12  
ahmet uğurlu 1 Ağustos 2013 Perşembe 14:19

sayın gül 'ün urlalı olmayışı en büyük dezavantajıdır urlaya ithal aday istemiyoruz. kendisi tuncelilidir

Yorumu oyla      19      31  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BDP'den hükümete Suriye çağrısı
Barış ve Demokrasi Partisi, hükümete, "Suriye'de El Kaide'ye yakın gruplar ...
Bayraklı sokaklarında İlknur Denizli rüzgarı
AK Parti Bayraklı Teşkilatı ramazan ayı boyunca düzenlediği gönül sofraları ...
İş dünyasında İduğ’un adaylığına tam destek
Geçen hafta Bornova Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Ege Otomotiv ...
 
Moroğlu’ndan Bakan Şahin’e ‘yoksulluk’ sorusu
CHP İzmir Milletvekili Moroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin ...
Tanrıkulu'ndan Erdoğan'ta TOKİ soruları!
Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu; Başbakanlık ...
Çiğli'de AK Parti'den CHP'ye kundak suçlaması!
AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Gezi Parkı olayları sırasında ...
 
AK Partili Aşlık’tan HSYK’ya ‘palalı’ çıkışı!
AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık 27 yıl hapsi istenen Palalı saldırgan ...
AK Partili Şahin'den şok 'Gezi' yorumu
Gezi Parkı olaylarına ilişkin değerlendirme yapan AK Parti Başkan Yardımcısı ...
CHP'li Güven bakana engelli öğretmenleri sordu!
Engelli yurttaşların her zaman yanında olan ve sorunlarını Meclis'e taşıyan ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva