HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Haziran 2012 Çarşamba - 10:27

Gazeteci Fevzi Yılmaz’ın adı Narlıdere’de yaşayacak

İki yıl önce amansız bir hastalık neticesinde kaybettiğimiz gazeteci Fevzi Yılmaz’ın hatırasını yaşatmak için Narlıdere Belediyesi Meclis kararı ile bir sokağa onun adını verdi.

Gazeteci Fevzi Yılmaz’ın adı Narlıdere’de yaşayacak

İZMİR - “Yakın Plan” gazetesinin kurucusu Fevzi Yılmaz adının verildiği sokağın açılış törenine ailesi, yakınları, gazeteci arkadaşları ve sevenleri katıldı.
 
Fevzi Yılmazın ölüm yıldönümünde Narlıdere Yenikale Mahallesinde bulunan bir sokağa isminin verilmesi Belediye Meclisi tarafından kararlaştırıldı. Narlıdere’de ve İzmir’de başarılı işlere imza atan Gazeteci Fevzi Yılmaz’ın adının verildiği sokak açılışına Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İl Sekreteri Hüseyin Mutlu Akpınar, Fevzi Yılmaz’ın Annesi Hayrunnisa Yılmaz, Eşi Yıldız Yılmaz, oğlu Mert Yılmaz, kardeşi Feray Yılmaz, gazeteci arkadaşları Hasan Tahsin Kocabaş, Macit Sefiloğlu, Ertan Sayın, Güler Güler, Narlıdere Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum örgüt temsilcileri ve sevenleri katıldı.
 
Avuçlarımızın arasından uçtu gitti
Gazeteci Fevzi Yılmaz isminin verildiği sokakta düzenlenen törende bir konuşma yapan yakın arkadaşı ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “ Ben onun başkanı değil dostuydum. İyi kötü çok günlerimiz geçti, bir çok şeyi paylaştık. Fevzi kardeşim teknik direktörlük seviyesine ulaşmış bir sporcu, siyaseti bilen çoğu zaman fikirlerine danıştığım alçak gönüllü bir insandı. Çok çabuk kaybettik. Avuçlarımızın arasından uçtu gitti. Böyle değerli insanları çok çabuk kaybediyoruz ve yerleri dolmuyor. Ben ilk önce böylesine bir değerli insanı dünyaya getiren annesine teşekkürlerimi sunuyorum. Fevzi Yılmaz’ın değerli annesi Hayrunnisa hanım oğlunuzun ismi kalbimizde ve bu sokakta yaşayacak” dedi.
 
Gazeteci arkadaşlarından Hasan Tahsin Kocabaş törende bir konuşma yaparak “ Nur içinde yatsın. Birçok konuda anlaşamazdık ama bir fark vardı. Doğru bildiklerini sonuna kadar savunan, kirlenmemiş bir gazeteciydi. Ona utanmazca saldıranları bile kanadının altına alırdı. Böylesine kirlenmiş bir ortamda gazetecilik yapmasını istemedi belkide o yüzden aramızdan erkenden aldı. Değerli gazeteci kardeşimiz Fevzi Yılmaz’ın adını yaşatmak için çaba gösteren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’a teşekkür ediyorum. Göreve geldiği günden bugüne duyarlılığı ve vefası ile farkını ortaya koyduğu için. Narlıdere Belediye Meclisi’ne de bu örnek çalışmasında dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Konuşmalar ve tören sırasında duygusal anlar yaşayan başta Fevzi Yılmaz’ın ailesi ve sevenleri adının verildiği sokağın levhasını açmak için sokağın başında toplandılar. Fevzi Yılmaz’ın ailesi, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ile birlikte resmi olarak sokağın açılışını gerçekleştirdi. Yılmaz Ailesi Başkan Batur’a ismini yaşatmak Fevzi Yılmaz adının sokağa verilmesinden dolayı teşekkürlerini iletti.
 
Urla Spor takımının teknik direktörlüğü yapan ve Yakın Plan Gazetesi İmtiyaz Sahibi olan Fevzi Yılmaz, Ses teli polipi nedeniyle Dokuz Eylül Üniversitesi hastanesinde uzun süre tedavi görmüş ve 12 Haziran 2010 tarihinde hayatını kaybetmişti. Gazeteci Fevzi Yılmaz 13 Haziran Çarşamba günü Narlıdere Yukarıköy Mezarlığı'nda, Mezarı başında Ailesi, sevenleri ve dostlarının katılımı ile anılacak.
 
 
 
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sındır’dan CHP İl Başkanı Ali Engin’e tebrik ziyareti
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, geçtiğimiz günlerde ...
Çiğli’de bisiklet turnuvası heyecanı
Çiğli, yurtiçi ve Kıbrıs’tan gelecek yüzlerce bisikletçiyi ağırlamaya ...
Güzelbahçe gençler Almanya'dan kupayla döndü
Güzelbahçe Belediye Spor, Almanya’da kardeş şehir Flörsheim'e gitti, 16 ...
 
Menemen OSB’ya altyapı dopingi
Büyükşehir Belediyesi, Menemen Plastik Organize Sanayi Bölgesi’nin kanal hatlarını yeniliyor.
İzmir’in ‘İmbat’ı denize indi-Körfez için geliyor
Büyükşehir Belediyesi’nin “Yüzülebilir Körfez” hedefindeki önemli aktörlerden ...
İYTE Halk Dansları Urla'yı büyüledi
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi büyük ilgi gördü.
 
Karşıyaka’ya Norveç heyetinden büyük övgü
Norveç’in Kristiansand Belediyesi’nden bir ekip, incelemeler yapmak üzere ...
Başkan Kürüm işçileri sevindirdi: Yüzde 20 zam
Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, 198 işçiyi kapsayan toplu sözleşmeyi ...
Aliağa'nın en eski camisi ibatede açılıyor
Aliağa Belediyesi, kent merkezinde yer alan tarihi camiyi aslına uygun ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva