HABERLER>GÜNCEL
24 Ekim 2014 Cuma - 10:38

Cumhuriyetçi avukatlar destek turunu tamamladı

Yaklaşık 6 ay önce İzmir Baro yönetimine adaylık için yola koyulan ve o günden bugüne çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu destek turlarını tamamladı. Son bir ay içerisinde İzmir'in 30 ilçesini 3 kez dolaşan ve meslektaşlarından destek isteyen Cumhuriyetçi Avukatlar, sivil toplum örgütleri ve meslek odalarıyla da güçlü bir bağ kurdu. Başkan adayı Aydın Özcan ve yönetim kurulu adayları son olarak İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (İZSMMMO) ve İzmir Tabip Odası'nı ziyaret ederek destek turunu tamamladı.

Cumhuriyetçi avukatlar destek turunu tamamladı

İzmir Baro seçimleri için geri sayım başlarken Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu destek turlarını tamamladı. Yaklaşık 6 ay önce çalışmalara başlayan Grup, bu süreç içerisinde çok sayıda dernek ve oda ziyareti gerçekleştirdi. 30 ilçede yer alan avukatları da tek tek ziyaret eden Cumhuriyetçi Avukatlar hazırladıkları 60 projeyi meslektaşlarına anlattı. Son olarak İZSMMMO ve İzmir Tabip Odası'nı ziyaret eden başkan ve yönetim kurulu adayları sivil toplum örgütleri ve meslek odalarıyla güçlü bir bağ oluşturdu.

İZSMMMO Başkanı Feyzullah Topçu ve yönetim kurulu ziyaretine başkan adayı Aydın Özcan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ziyarette Özcan, laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne, Cumuhuriyetin devrimlerine, tam bağımsız Türkiye anlayışına sahip çıkacaklarını; hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığı için mücadele edeceklerini belirterek sivil toplum örgütleri ve meslek odalarıyla da bu anlayış doğrultusunda birlikte hareket edeceklerini söyledi.

BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Başkan Topçu ve yönetim kurulu üyelerinden destek isteyen Aydın Özcan, "Ankara ve İstanbul kazandı, sıra bizde. Seçim kampanyası boyunca sivil toplum örgütleri ve meslek odalarıyla oluşturduğumuz güçlü iletişimi seçildikten sonra da sürdürmek istiyoruz. Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkılması noktasında bu kurum ve kuruluşlara da ihtiyacımız olacak ve bu doğrultuda hep birlikte çalışacağız." dedi.

İZSMMMO DA DESTEK VERECEK
Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İZSMMMO Başkanı Feyzullah Topçu da Oda olarak 7 bini aşkın üyeye sahip olduklarını ve İzmir'in en aktif odalarından biri olduklarını söyledi. Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nun meslek odalarıyla da iyi bir diyalog süreci başlatmasının kendilerini sevindirdiğini belirten ve buna ciddi anlamda ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Başkan Topçu, İzmir'de aydın, Atatürkçü yapıların bir araya gelmesini istediklerini söyledi. Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'na destek vereceklerinin de altını çizen Feyzullah Topçu, başkan adayı Aydın Özcan ve yönetim kurulu adaylarına başarı diledi.

BU TABLOYU ÇOK ÖZLEDİK
Son olarak İzmir Tabip Odası'nı ziyaret eden Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu, burada Başkan Suat Kaptaner ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. Kaptaner ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra 2004-2010 yılları arasında İzmir Barosu’nda yönetimde olan Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu’yla Cumhuriyet İçin Güçbirliği Platformu başta olmak üzere pek çok etkinlikte bir arada olduklarını hatırlattı ve bu tabloyu çok özlediklerini belirterek Özcan’a ve arkadaşlarına başarı diledi. Kaptaner ayrıca önümüzdeki dönemde de Cumhuriyetçi Avukatlar ile bir arada mücadele etmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.
İzmir Tabip Odası ziyaretinin ardından İzmir Adliyesi Sosyal Tesisler bahçesinde kokteyl düzenledi. Yağışlı havaya rağmen kokteyle avukatlar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel de kokteyle katılarak Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'na destek verdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İstanbul Üniversitesi yine karıştı: 17 gözaltı
Fen Fakültesi'nde karşıt görüşlü iki grup arasında kavga çıktı. Üniversiteye ...
İzmir’de korkunç cinayet: Sokak ortasında infaz!
İzmir’in Konak İlçesi'nde 30 yaşındaki Ramazan Bilgin, kimliği belirsiz ...
TRT’ye gece yarısı ‘korsan yayın’ baskını
TRT Haber ve Spor Yayın Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, yayın hakkı D-Smart'ta ...
 
Yine rezidans inşaatı: Bir işçi daha öldü
Kadıköy’de bir inşaatın 14'üncü katında iskelenin çelik demir ve tahta ...
İzmir’de belediye borcu yüzünden icradan satılık mezarlık!
Menemen İlçesi’nde kapanarak mahalle statüsünde belediyeye geçen Musa ...
Milli Eğitim'de yeni deprem yolda: 400 bin öğretmen...
Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen atama ve yer değiştirme yönetmeliği taslağını ...
 
Danimarka ile kriz yaratan sır adamın ilk fotoğrafı!
49 Musul rehinesine karşı salıverilen IŞİD sempatizanlarından olduğu söylenen ...
TSK'dan 'jandarma' için 3 kritik itiraz
Jandarma ve Sahil Güvenlik komutanlıklarının İçişleri Bakanlığı’na bağlanmasını ...
AYM’den Sendikalar Kanunu'na kısmi iptal
Anayasa Mahkemesi, 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu'nun ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva