HABERLER>POLİTİKA
23 Nisan 2012 Pazartesi - 17:00

CHP Buca’da Bahri Dal da koltuğa talip

CHP Buca’da; Umut Orkun Uğraş ve Bektaş Gül’ün ardından, eski ilçe başkanlarından Bahri Dal da adaylığını açıkladı. Dal “Delegenin yoğun talebi ile aday oldum. Parti içi küskünlükleri bitireceğim” dedi.

CHP Buca’da Bahri Dal da koltuğa talip

EGEDESONSÖZ - Gözlerini 29 Nisan’da yapılacak İlçe Kongresine çeviren CHP Buca’da, adaylığını açıklayan son isim Bahri Dal oldu. Eski ilçe başkanlarından olan emekli öğretmen Bahri Dal’a gösterilen büyük ilgi heyecan yarattı. Adaylık açıklamasına İlçe Başkanı Selim Bozdağ, Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Kaya, İl Yöneticisi Necati İmam, meclis Üyesi Veli Balyemez ve çok sayıda partili de katıldı. Dal; Umut Orkun Uğraş ve Bektaş Gül’ün ardından adaylığını açıklayan üçüncü aday oldu.

“PARTİ İÇİNDE BTÜNLÜK SAĞLAYACAĞIM”
Delegelerin desteğine talip olduğunu belirten Bahri Dal “Siyaset, toplumsal kaygı ve sorumluluklarla yapılmalı. Partinin çıkarları, kişisel çıkarların önünde tutulmalı. Pazarlık yapmaksızın, parti içi demokrasi derinleştirilmeli ve geliştirilmelidir. CHP’de iki dönem ilçe başkanlığı görevimi yerine getirdim. Bu, yaşamım boyunca yaptığım en onurlu görevlerden biriydi. Görev sürem sırasında öfke, ihtiras, kin ve nefret üzerinden siyaset yapma biçimine daima karşı çıktım. Kişisel menfaati asla düşünmedim. Bugün yine Cumhuriyet Halk Partisi Buca ilçe kongre delegelerinin büyük bölümünün yoğun talebi ile ilçe başkanlığı adaylığım ön plana çıkmıştır. Bu şerefli adaylık görevini parti içi bütünlüğü sağlamak için kabul ettim” dedi.

“EL ELE, OMUZ OMZA İKTİDARA”
Dal sözlerini şöyle sürdürdü: “Parti içi küskünlükleri gidermek ve CHP ruhunu içinde taşıyan herkesi bir araya getirmek için çalışacağıma söz veriyorum. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bir arada ve aynı kulvarda, zevkle, azimle el ele vererek, halaylarla, kol kola girerek çalışmalarda etkin rol oynamak, Buca’daki yerel iktidarımızı tekrar elde etmek; Milletvekili genel seçimlerinde de en yüksek oyun alınmasına katkıda bulunmak için çalışacağım” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 36 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bucada yaşayanlar 27 Nisan 2012 Cuma 17:52

Bahri beye başarılar diliyorum.Kendisi Bucanın gülen yüzü olucak.Hiç bir menfati olmadan sadece delegelerin ısrarı ile abilik yapmak için buca için çıkmıştır.Şu kaos döneminde Barıştırıcı uzlaştırıcı olmak gerektiğine inanıyorum..BAHRİ DAL TUTUNACAK TEK DAL..

Yorumu oyla      11      5  
belediyeci 25 Nisan 2012 Çarşamba 11:59

partili arkadaş ne kadar doğru bir tespit yapmıştır uludağ meclis günleri sıkıntı varsa kararlarda gelmez yada gelir tam oylama olacağı sırada sıvışır kaçar çok kıvraktır en son meclistede kendi kaçtığı gibi birilerinide meclise girmesin diye ikna etmeye çok uğraşmış ama başaramamış sayın uludağ herkes sizin kadar yüreksiz değil kaçsın bu arada tatıya karşı dik duramamının sebebi onların gizli adayı olman olabilirmi dayınız h sağlamın ve h kayanın B planı olabilirmisiniz!

Yorumu oyla      16      5  
partili 24 Nisan 2012 Salı 21:24

sayın uludağ bence çekilmelisiniz buca sizi belediye başkanının karşısındaki duruşunuzu görmüştür size yumruğunu kaldıran adamın karşısında tavırsızlığınızla yok ettiniz kendinizi mecliste kırıtik oylamalrda kaçışınızla damga vurdunuz kimse sizin dik durabileceğinizi düşünmüyor siz önce mecliste bir duruş gösterin ilçe bşk size çok bol gelen bir gömlek avukat olmanız yetmiyor dost acı söyler

Yorumu oyla      22      5  
ersin 24 Nisan 2012 Salı 12:19

ATATÜRK MAHALLESİ DELEGESİ cevap..Vallahi ne güzel yazmışsın kardeşim.Biz yıllardır anlatmaya çalışıyoruz ama biz bu şekilde yazdık mı hemen işi etnik kökene getiriyorlar.Bektaş gül olduğu bir ilçe başkanlığında ben ilçeye gitmem ve CHP ye oy vermem verdirtmem.Ne tahsil var ne konuşma var ne fiziksel gösteriş var,bütün olumsuzluklar bir arada toplanmış,belediye de yıllarca iş takipçiliğinden başka ne yaptı ki.CHP neden oy alamıyor işte bir canlı örnek,bu gibi kişiler yüzünden.

Yorumu oyla      23      8  
24 Nisan 2012 Salı 11:55

İzmirin tamamı bucayı izliyor Müthiş çalımlar ,kıvrak dönüşler, ilginç tarsferler ve muhteşem zikzaklar hakkete buca siyasetini iyi tanıtıyorsunuz, bu halk size güveniyor! ve inanıyor:))))))))))))))))

Yorumu oyla      18      5  
ÖZ CHP*Lİ 24 Nisan 2012 Salı 10:53

AZAD FAZLA VE KARDEŞİ LOKMAN FAZLA NE OLDU DA M.SÜNE VE H.YÜZER DEN KOPTUNUZ ERSİN EMLAK EROL DURUKAN BU ÜÇLÜ EKİP EFELER MAH.LOKMANA DESTEK VERMESEYDİ KANKAM DEDİĞİN HULİSİ*YE DESTEK VERSELERDİ EFELERDE BİTMİŞTİNİZ BENİM ANLAMADIĞIM FAZLA AİLESİNE EN ÇOK SAHİP CIKAN DEĞERLİ PARTİLİMİZ EROL DURUKANA İHANET ETTİNİZ ADAMGİBİ ADAMA BU YAPILIRMI SİZE TOZ KONDURMUYORDU BU DEĞERLİ CAN DOSTUNUZUN YÜZÜNE NASIL BAKACAKSINIZ YAZIK ÇOK YAZIK BİRDE SÜNE VE YÜZER, DURUKAN, AZAD*I YIĞITLERDEN DELEGE YAPTILAR

Yorumu oyla      21      5  
ATATÜRK MAHALLESİ DELEGESİ 24 Nisan 2012 Salı 10:45

Bektaş Gül Genel Merkezin adayıysa (ki genel merkezin adayı olduğunu kim uyduruyor.)Bektaş Gülün ilçe başkanlığında benim bu ilçede ve bu partide durmam mümkün değil. Hem oturduğum ilçeyi hemde partimi değiştiririm. Bektaş gülü buca sokaklarında dolaştırın onu gören bucalı CHP ye oy vermez.

Yorumu oyla      22      11  
Tam doğrusu 24 Nisan 2012 Salı 10:39

Süne yüzer:80-85, Bektaş Gül:170-175 Bahri dal fazla tatı:55-60, A Hıdır Uludağ Nebi Yaşar:25-30, kararsız:40-50

Yorumu oyla      16      17  
eğrisi doğrusu 24 Nisan 2012 Salı 09:09

TABLO ;Umut Uğraş'ın tabanı sadece SÜNE-YÜZER ikilisinin çıkardığı kürt delegeler90-95 blok oyu vardır arttıramaz.Bektaş GÜL cephesinde çeperdeki delegeler ve alevilerdir merkez mah. yok 80-85 oyu var arttırabilir.Bahri DAL'ın basın açıklamasına bakacak olursak bir kısım alevi delegasyon(yıldız-bucakoop),merkezdeki şirinyerliler(hürriyet-kızılçullu),belediye grubu,karanfil,ufuk,efeler-valirahmi-kuruçeşme-dumlupınarın bir kısmı yani hemen heryerden 120 arttırılabilir delege bulunduğunu görüyoruz

Yorumu oyla      21      13  
ittifaklar 24 Nisan 2012 Salı 08:45

Şimdi Bucaya bakarsak ; Aziz Kocaoğlu ve eski milletvekili A.Rezzak Erten ve Mehmet Süne UMUT ORKUN UĞRAŞI, Erdal Aksünger ve Musa Çam ALİ HIDIR ULUDAĞ'ı ,Azad Fazla ( Mustafa Moroğlu -Levent Eyipişiren gizli ittifak)Ercan Tatı ve Mehmet Ali Susam BAHRİ DALI desteklerken BEKTAŞ GÜL söz tabanın diyerekyola çıkmış ve delegeye güvenmektedir.Alaattin Yüksel'in 30 Nisan kimi destekleyeceğine karar vereceği söyleniyor.Bu durum buca kongresi =BAYKAL+SAV birçok ilçede olduğu gibi:(

Yorumu oyla      14      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Bornova’da ‘oy’ atışması!
CHP İl Başkanı Tacettin Bayır’ın “Bornova’da oylarımız düştü” çıkışına, ...
BDP: Tavrımız Meclis’e değil, hükümete!
BDP, 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine tutuklu milletvekilleri ...
Erdoğan: Meclis’i yok sayan yanıtını alır!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Meclis’te konuşma ...
 
Karabağlar’da AK uçurtma şenliği
AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
Başbakan Erdoğan sadece ‘onlarla’ tokalaştı…
Ankara'da 23 Nisan kutlamaları kapsamında önce Anıtkabir’de ardından da ...
AK Partili Arif Uğurlu’dan Manisa çıkarması
Kemalpaşa Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Vekili Arif Uğurlu, ilçe sınırlarında ...
 
Oğul Erbakan’dan 28 Şubat değerlendirmesi
Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan, Milli Görüş hareketinin ...
Meraklandıran soru: Başbakanlık neyi savunacak?
28 Şubat sürecinde fişlenmesiyle ilgili açtığı davada Başbakanlığın mahkemeye ...
Bursa'dan BDP'ye ve PKK'ya yüklendi
AK Parti Bursa İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Daha önceleri nerelerdeydiniz?
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Boşanan aileler ve çocuklar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva