HABERLER>POLİTİKA
24 Nisan 2012 Salı - 10:07

CHP Buca Başkan adayı Gül'den gövde gösterisi

CHP Buca İlçe Başkan Adayı Bektaş Gül, Buca ilçesinin CHP mahalle kongre delegeleriyle bir araya geldi. Gül, delegelere hedef ve projelerini anlattı. Partiyi en iyi yere taşıyacaklarını ifade eden Gül, 29 Nisan’da yapılacak kongrede delegelerden kendisine oy vermelerini istedi.

CHP Buca Başkan adayı Gül den gövde gösterisi

İZMİR - CHP Buca İlçe Başkan Adayı Bektaş Gül, ilçenin mahallelerini dolaşıp kongre delegeleri ve partililerle bir araya geldi. Mahallelere yaptığı ziyaretlerde Bektaş Gül’e destek vermek için gelen isimler arasında CHP’li Buca Belediye Meclis Üyeleri Güngör Kaya, Erkut Tamay, DEU Öğretim Üyesi Oktay Gökdemir ile partinin önemli isimlerinden Doğan Kavurmacı, Mehmet Bavank, Mahmut Kale, Hüseyin Ateş, Sami Canpolat, Hüseyin Kılkıl, Kamer Dilmaç, İmam Yıldız, Tuncay Yalçınkaya, Ahmet Yılmaz, Hasan Öztürk, Feridun Doğan, Bedri Eren ve Mihrali İrgi de vardı.

PARTİMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ
Tüm delegelerle görüşerek onların fikir ve önerilerini almak için gayret gösterdiğini ifade eden Bektaş Gül, ‘Bizler delege arkadaşlarımızla birebir görüşerek onlara önce yönetim anlayışımızı ile hedeflerimizi anlatıyoruz. Ardından da onların bu sürece bakışını dinliyoruz. Delege arkadaşlarımızın fikirleri ve öneri bizim için çok önemli. Delege arkadaşlarımız 29 Nisan 2012 günü yapılacak olan Buca İlçe Kongresi’nde, yeni ilçe yönetimini ve il kongresi delegelerini belirlemek gibi çok önemli bir görev ve sorumluluğu üstlenmiş durumdadırlar. Bu nedenle delege arkadaşlarımdan partimizi Buca’da layık olduğu niteliğe kavuşturmak için, CHP’liliğiyle gurur duyacağımız bilgili, birikimli, deneyimli, dürüst kadroların önünün açılması için, parti içi kısır çekişmeleri bitirmek, partimiz ve örgütümüzün Buca’da Genel Merkezimizle uyum içerisinde çalışacak yeni bir yapılanmaya gitmesini sağlamak için delege arkadaşlarımdan destek istiyorum’ dedi.
 
BENİM TEK DERDİM PARTİMİN BAŞARISIDIR
Delegelere ve partililere hitaben yaptığı konuşmasında, ‘Benim tek hedefimiz partimin iktidar yürüyüşüne destek olmaktır’ diyerek partisine bağlılığını dile getiren Gül,  ‘Siz delege ve partili arkadaşlarımızdan alacağımız güç ve destekle Buca’daki kavgalara, küskünlüklere dur diyerek, tüm partililerimizin omuz omuza CHP’nin iktidarı için çalışmasını sağlayacağım. Bu inançla söz veriyorum yönetim kurulumuz kimsenin gölgesiyle oluşmayacaktır. Yönetim kurulumuz tabanımızın, delegelerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda alanlarında uzman, yetkin, çalışkan ve saygın isimlerden oluşacaktır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlılığımızdan asla ödün vermeyerek herkese eşit mesafede olacağım’ dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 42 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ALİ HIDIR ULUDAĞ 26 Nisan 2012 Perşembe 02:38

Değerli delege veya partili arkadaşlarım İstanbul Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedildiğinde bin yıllık roma yani bizans ta halkın gündemi melekler erkek mi dişimiydi..Bizans ı yıkan tarihe de bizans oyunları diye geçen iç çekişmeler ve istanbu dal surlar içerisinde birbirleriyle kavga ederek bütün enerjisini harcamasıydı.Dünyadan o kadar habersizdiler ki top diye birşeyin icad edilip bizansın surlarını yıkabileceğini hayal bile edemiyorlardı.Biz bin yıllık bir imparatorluğuz bize kimse bir şey yapamaz diyorlardı.Gün geldi o koskoca imparatorluk bile yıkıldı.Sayın kardeşlerim 29 u pazar günü bir başkan seçileceği ortada bizim yapmamız gereken topuyla tüfeğiyle kapımıza dayanan zihniyetle 30 nisan pazartesi sabahı nasıl savaşacağımızdır..bugün bu sanal ortamda akp lilerinde çok rahat bakıp okuyabileceği bir alanda birbirini kıran ve birbiri hakkında kötü söz söyleyen kadrolarla biz savaşı kazanamayız..hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum..beni sevene de sövenede aşk olsun..

Yorumu oyla      11      8  
25 Nisan 2012 Çarşamba 23:56

ATATÜRK MAHALLESİ DELEGESİ ODUĞUNU SAVUNUPTA BEKDAŞ GÜLE LAF ATAN ARKADAŞ DÜRÜSTÇE KİM OLDUĞUNU YAZ ATATÜRK TAM KADRO BEKDAŞ GÜL E DESTEK MİDE BULANDIRMAK İÇİN YORUM YAPMA.ŞAYİBE KONUSUNDA BAZI ARKADAŞLARADA KATILIYORUM HANGİSİ SÜPERMİŞ EROL BEY SİZEDE SÖZÜM MAŞALLAH TÜM ADAYLARIN ÇEVRESİNDE MAVİ BONCUKSUNUZ SİZ DE PEK SEVİLEN BİRİ DEĞİLSİNİZ AMA SİZİ KARALAMA YAPAN YOK SİZE BU SÖZLER HİÇ YAKIŞMIYOR.AYRICA AKP SİZİ 2 GÜNDE KAPI ÖNÜNE KOYAR HABERİNZ OLSUN.

Yorumu oyla      14      6  
ersin 25 Nisan 2012 Çarşamba 14:57

En azından beni okuyup cevap verdiğinizi için iki yorumcu arkadaşa teşekkür ediyorum.Ben kendime göre doğruları yazıyorum,inanan inanır inanamayan inanmaz,zaten inanmak zorunda da değilsiniz.Ama bir kişi siyaset yapacaksa özü sözü bir olmalı,Ben bir şey istemiyorum diyecek sonra da dolap beygiri gibi dolaşacak,işte en korkunç siyasette bu,daha önce dediğim gibi kelebek siyaseti.Pazar gününden sonra öküz ölür ortaklık biter,sonra tekrar burada birbirimize yorum yaparız arkadaşlar.Kızmaca yok.!!

Yorumu oyla      14      5  
Genç bucalı 25 Nisan 2012 Çarşamba 12:34

ÖNCELİKLE SAYIN BEKTAŞ GÜLE BAŞARILAR DİLİYORUM..... BEKTAŞ BEYE YALAN YANLIŞ YORUM YAZAN İNSANLARII KINIYORUM BU INSANLARIN BOZUK... SEVGİLİ BUCALILAR BEKTAŞ BEYIN ALLEHİNE YORUM YAZAN INSANLARIN ONURU VE ŞEREFİ OLDUGUNU SANMIYORUM.... İZMİR VE BUCA YA COK BUYUK EMEĞİ OLAN BİR İNSANİ BAŞKAN OLMASI İÇİN DESTEKLİYELİM..... BEKTAŞ GÜLE BAŞARILAR...

Yorumu oyla      15      11  
bucalı 25 Nisan 2012 Çarşamba 12:10

ersin bey her mahalle adına konuşuyorsun sen necisin anlayamadım kafana göre insanları yönetime de sokuyorsun.senin işin gücün yokmu yorumların %50si sana ait .1 yıldır bu böyle artık bende yazma gereği duydum.bence yorumda sarfettiğin çabayı parti için sarfet.

Yorumu oyla      14      7  
ersin sana gelsin sana bu yazı 25 Nisan 2012 Çarşamba 11:39

ersin nickli arkadas sen orhan karaoğlu nu yanlız mı sanıyorsun bu senin bilgi kirliliğindir aday adaylığı süreci herkeste nasıl oluyorsa orhan bey de de aynı oldu yanyana geldik insanlara sorduk ve bu yola cıktık orhan beyin yakınlarından biri olarak bu bilgi nettir ben orhan beyin mahallesindeki ark toplantı yaparken gördüğüm sudur sizkendinizle kavgalısınız siyaseti çıkar kapısı olarak görüyorsunuz herkese evet diyorsunuz :)))sizikurnazlar sizi...

Yorumu oyla      13      8  
ersin 25 Nisan 2012 Çarşamba 10:38

SİNAN yorumlu arkadaşa soruyorum.Siz SİNAN YAMAN mısınız.Yazılarınızdaki vurgu aynı konuşmalarınızda olduğu gibi.Güzel yazmışsınız,aynı tabandan 3 aday diye,işte CHP kötü kaderi de bu zaten.Aynı etnik gruptan 3 aday.Diğer insanların önemi yok zaten.Bu yüzden CHP güdük kalıyor oyları artmıyor.Hürriyet mahallesinden Orhan karaoğlu tek başına karar alıp gitmiştir.Arkadaşlarına danışma gereği bile duymamıştır.Hürriyet ten sadece 1 oy çıkar bektaş beye,1 oyu var diye Orhan k. yönetime nasıl alınır???

Yorumu oyla      19      8  
yıldız mahalleliler 25 Nisan 2012 Çarşamba 07:23

BEKTAŞ GÜL BUCA HALKININ YANI TABANIN ADAYIDIR. KENDİSİNİ TÜM ÖZVERİMİZLE DESTEKLİYORUZ.

Yorumu oyla      20      18  
ÇAMLIKULELILER 25 Nisan 2012 Çarşamba 07:21

İyi gündede kötü gündede hep yanımızda olmuş Bektaş Gül'ü adaylık yarısında bızde gönülden desteklıyoruz.

Yorumu oyla      20      19  
sinan 25 Nisan 2012 Çarşamba 00:57

burda delegeğe sesleniyorum yapılan bu oyun tamamen muhalefet yapan arkadaşların sırf oyrarı bolüp istediğini ala bilmek icin aynı taban dan üç adayı karşı karsıya getirerek oyları parcalamak onlarda cok iyi biliyolar bu sürecte kaybedeceklerini bu yola en azından bir sansları var ve bole yapıyolar cunku delegenin yapısı% 80 genel merkez delegeleri gelim bunrarın bu oyunlarını bozalım tek aday etrafında birleşelim dovullu zurnalı bir ilce secimi yapalım dosta düşmana karşi

Yorumu oyla      22      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni Anayasa uzlaşılsa bile referanduma!
Açıklama Meclis Başkanı Cemil Çiçek'ten geldi. Çiçek ayrıca, Danimarka'nın ...
Emine Erdoğan ilk kez 23 Nisan resepsiyonunda
TBMM Başbakanı Cemil Çiçek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ...
CHP Buca’da Bahri Dal da koltuğa talip
CHP Buca’da; Umut Orkun Uğraş ve Bektaş Gül’ün ardından, eski ilçe başkanlarından ...
 
CHP Bornova’da ‘oy’ atışması!
CHP İl Başkanı Tacettin Bayır’ın “Bornova’da oylarımız düştü” çıkışına, ...
BDP: Tavrımız Meclis’e değil, hükümete!
BDP, 23 Nisan Ulusan Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine tutuklu milletvekilleri ...
Erdoğan: Meclis’i yok sayan yanıtını alır!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Meclis’te konuşma ...
 
Karabağlar’da AK uçurtma şenliği
AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ...
Başbakan Erdoğan sadece ‘onlarla’ tokalaştı…
Ankara'da 23 Nisan kutlamaları kapsamında önce Anıtkabir’de ardından da ...
AK Partili Arif Uğurlu’dan Manisa çıkarması
Kemalpaşa Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Vekili Arif Uğurlu, ilçe sınırlarında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva