HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Eylül 2015 Cuma - 10:31

Bornova’da büyük iyilik anlaşması: Dost Market’e her ay…

Bornova Belediyesi ile İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ayküsan Site Yönetimi ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği Şubesi, işbirliği yaptı. Türk Kızılayı Bornova Şubesi’nin de yer aldığı protokol, törenle imzalandı. Yapılan protokol gereği, Bornova Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara özgürce alışveriş imkanı sunduğu Dost Market’e her ay 200 çift ayakkabı bağışı yapılacak. Protokol imza töreninde konuşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, iyiliğe giden yolda birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti; kendilerine destek olan tüm paydaşlarına teşekkür etti.

Bornova’da büyük iyilik anlaşması: Dost Market’e her ay…

Bornova Belediyesi, Dost Market’e sağlanan ayakkabı desteğinin periyodik aralıklarla devam etmesini sağlamak amacıyla Ayakkabıcılar Odası, AYKÜSAN Ayakkabıcılar Sitesi ve EGEAYSAD (Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği) ile işbirliği yaptı.



Bornova Belediyesi Nikah Salonu’ndaki törende, 1 yıllık protokolü, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,  İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata,  AYKÜSAN Site Yönetimi Başkanı  Süleyman Özcan, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Şevket Cihan ve Türk Kızılayı Bornova Şube Başkanı Fahrettin Dokak imzaladı.


 
İYİLİĞE GİDEN YOLCULUKTA BİRLİKTEYİZ
Hayırseverler, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Bornova Belediye Başkaını Olgun Atila, hem ülke hem de komuşu coğrafyalar olarak zor günlerden geçtiğimizi ifade ederek, yaşanan üzüntü ve acıların ancak birlik, beraberlik ve dostluk duyguları içersinde azaltılabileceğini söyledi. “İyiliğe giden yolda birlikte yolculuk yapmalıyız” diyen Başkan Atila, çıktıkları hizmet yolunda kendilerine destek olan tüm paydaşlarına teşekkür etti. Atila, “İyilik iyiliği getirecektir ve paylaşarak artacaktır. Bornova’dan parlayan bu ışığın, bu tip işbirliklerinin tüm İzmir’e, Türkiye’ye ve Dünya’ya yayılacağına inanıyorum” dedi. Hiçbir ayrım gözetmesizin tüm vatandaşların yanında olduklarını söyleyen Başkan Atila, Bornova Merkez ve Altığdağ’da hizmet veren Dost Market’in 3. Şubesini açmaya hazırlanıyoruz. Bu sayı ileride sizlerin sayesinde daha da artacak. Ben göreve başlarken ‘sevgi kazanacak’ demiştim. Geldiğimiz noktada bunu görmek çok güzel” diye konuştu.
 
OLGUN BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ
Dost Market’ten övgüyle söz den EGEAYSAD Başkanı Şevket Cihan, “Bir elin verdiğini diğer ele göstermeden, özgürce alışveriş imkanı sunulması ihtiyaç sahibi vatandaşlar için gerçekten çok önemli. Böylesi onur veren bir projeye bizleri dahil ettiği için Sayın Olgun Atila’ya ve emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
AYKÜSAN Site Yönetimi Başkanı  Süleyman Özcan ise Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın, göreve geldiği ilk günden bu yana her zaman yanlarında olduğu, her türlü sorunlarının çözümü ve taleplerininin yerine getirilmesi için büyük çaba harcadığını söyledi. Başkan Atila’nın pek çok konuda kendilerine öncülük ettiğni belirten Özcan, “Bizler, 1 istenildiğinde 10 veren bir ortamda yetiştik” diyerek, böylesi projelere her zaman destek olacaklarını belirtti.
 
İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata da ayakkabıcıların çok yürekli ve yardımsever insanlar olduğunu belirterek, “Dost Market kurulduğunda ilk desteği bizler verdik. Bu desteğimiz bundan sonrada devam edecek. Olgun Başkanımız her konuda bizim yanımızda. Biz de onun yanında olacağız” diye konuştu.
 
HER AY 200 ÇİFT AYAKKABI
İlk etapta 1 yıl geçerli olacak protokol gereği, Bornova Belediyesi’nin dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere özgürce alışveriş imkanı sunduğu Dost Market’e her ay 200 çift ayakkabı desteği sağlanacak. Bağışlanan ayakkabılar tüm Dost Market şubeleri içerisinde tarafların kurum isimlerinin (Ayakkabıcılar Odası, AYKÜSAN, EGEAYSAD) ve giydirmelerinin yer aldığı raflarda sergilenecek.

 
Yorgancılar: KOBİ’lerini her zaman destekleyeceğiz
 
Bir dram fotoğrafı da İzmir’den: Oyuncak bebeğiyle…
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Basketbolun yıldızları Bergama’da nefes kesti
03-04-05 Eylül 2015 tarihlerinde Bergama’da Dünya tarihinin ilk spor hekimi ...
Buca’da bayram hazırlığı: Hem satıcı hem alıcı memnun
Buca Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Olduruk Mevkii’nde ...
İzmir'in ücretsiz internet ağı büyüyor!
Kentin 8 farklı noktasında ücretsiz internet hizmeti sunan İzmir Büyükşehir ...
 
Başkan Soylu emlakçılarla buluştu
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Emlakçılar Derneği’nin ...
İzmir trafiğine maraton ayarı: Hangi noktalar kapatılacak?
Bu yıl rekor katılımın olduğu “İzmir’in Kurtuluşu Yarı Maratonu” nedeniyle, ...
Egedesonsöz'e Barış Selçuk onuru!
Doğan Haber Ajansı Muhabiri Nurettin Kurt’un birincilik alan eserinin ...
 
Buca'da temizlik seferberliği
Buca Belediyesi ilçede yürüttüğü temizlik çalışmaları ile cadde ve sokakları ...
Konak’ta barışın sesi müzikle yükseliyor
Konak Belediyesi’nin Dünya Barış Günü kutlamaları kapsamında Tarihi Kemeraltı ...
İzmir’in kurbanlıkları Torbalı’dan
Dini bayramlarımız arasında önemli yer tutan Kurban bayramıyla ilgili ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva