HABERLER>SPOR
26 Aralık 2014 Cuma - 16:02

Bomba açıklama: Yabancı oyuncular sarayı görünce…

Galatasaray'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ziyareti sonrasında Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan çok etkilendiklerini söyleyen Albayrak, "Muhteşem bir köşk! Saray ile ilgili yapılan konuşmaların kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Hatta bazı yabancı oyuncularımız Türkiye vatandaşı olmaya karar verdi" dedi. Albayrak ayrıca görüşmede Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da bulunduğunu ve esprili bir şekilde futbolculara "Kaçınız bedelliden yararlandı?" sorusunu yönelttiğini söyledi.

Bomba açıklama: Yabancı oyuncular sarayı görünce…

Gençlerbirliği deplasmanı için Ankara'da bulunan Galatasaray kafilesi, sürpriz bir şekilde bugün öğlen saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ne çıkarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmede Başbakan Ahmet Davutoğlu da bulundu.
 
Görüşme sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak görüşmenin sürpriz olduğunu, kendisinin dün geç saatlerde ziyaret isteğini Cumhurbaşkanı'na ilettiğini, kendisinin de kabul ettiğini söyleyerek, "Yıllardır bugünü bekliyorduk, hem Cumhurbaşkanımız hem de Başbakanımız ile görüştük" dedi.
 
Görüşmenin çok sıcak bir ortamda geçtiğini söyleyen Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hem Galatasaray'ın hem de taraftarlarının yaşadıkları zorlukları anlattıklarını belirtti. "Galatasaray taraftarının çok sıkıntılar çektiğini söyledim. Arena'ya giden metroyla ilgili konuştuk. Kadir Topbaş ağabeyimiz orada bürokraside bir engel olduğunu söylemişti. Konuyu Cumhurbaşkanı'na söyledim. Ulaştırma Bakanı'nı arayarak bilgiler aldı ve talimat verdi. En kısa zamanda metromuz çalışacak. Beyefendi bu işe el attıktan sonra bir tarih söylenmez. Cumhurbaşkanı tüm kulüplere eşit mesafededir. Galatasaray'ın ve Türk futbolunun sorunlarını konuştuk."


 
Albayrak açıklamalarında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na da hayran kaldıklarını söyledi. Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü; "Galatasaray camiası için önemli bir gün olduğunu düşünüyorum. Tekrar Yönetim Kurulu olarak Cumhurbaşanımızı ziyarete geleceğiz. Sonra Başbakanımızı ziyaret edeceğiz. Sağolsun beni kırmadı. Muhteşem bir köşk. Köşkü gördükten sonra birçok yabancı futbolcumuz da Türk vatandaşı olmaya karar verdi. Dünya'nın hiçbir yerinde böyle bir sarayın olduğunu düşünmüyorum. Bu bir eserdir. Biz ölüp gideceğiz. Yeni nesil de burada hizmet edecek. Yabancı uyruklu insanlar da gelip burayı görüp imrenecek."
 
Görüşmede Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bulunduğunu belirten Albayrak esprili bir biçimde gelişen görüşmede Başbakan Davutoğlu'nun futbolculara "Kaçınız bedelliden yararlandı?" sorusunu yönelttiğini söyledi. Galatasaraylı yönetici ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 53 numaralı Galatasaray forması da hediye ettiklerini sözlerine ekledi; "Cumhurbaşkanımıza 53 numaralı formayı verdim. 'Siz de Rizelisiniz, ben de Rizeliyim' dedim. Cumhurbaşkanımız da kendisine özel yaptırdığı kravatlardan futbolculara hediye etti."  

Abdurrahim Albayrak, yeni yaptırılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı için de şunları söyledi: "Muhteşem bir köşk, emeğe geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle yabancılar çok şaşırdı. Daha sonra yönetim kurulumuzla tekrar Sayın Cumhurbaşkanı'nı ziyaret edeceğiz. Saray ile ilgili yapılan konuşmaların kıskançlık olduğunu düşünüyorum."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
uysal 26 Aralık 2014 Cuma 17:32

Diyorki saray ile yapılan konuşmaların kıskançlık olduğunu düşünüyorum.Pes artık yani yuh artık.GS yöneticinin kullandığı cümleye bakın,taraf olunur mu hiç,yakıştı mı yağ çekmek.

Yorumu oyla      13      5  
26 Aralık 2014 Cuma 16:47

Bu nasıl bir laf ya.Yabancı futbolcular saraya hayran kalıp türk vatandaşı olmaya karar vermişler. Yani yag çekerde bir insan bu kadarınıda pes.Tabi büyük vergi cezası aldılar bu tarz konuşmasını bir yere kadar anlıyabiliyorum ama bu kadar da saçmalamnın ne alemi var.Komedi filmi izlemeye gerek yok Sagolsunlar bir takım kişiler bizi baya güldürüyor.

Yorumu oyla      14      5  
Işık Dikicigil 26 Aralık 2014 Cuma 16:13

YORUMA GEREK YOK KASIMPAŞA , OSMANLI SPOR ZATEN BİLİYORUZ DAAA CİMBOM ÇOK AYIP OLMUŞ.

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu 91 yaşında: Efsaneye saygı
Türkiye’nin ve İzmir’in yetiştirdiği unutulmaz futbolcu Sait Altınordu’nun ...
Cavcav’dan bomba çıkış: İstiklal Marşı okunmasın!
Bazı maçlarda İstiklal Marşı'nın yuhalanmasına tepki gösteren Gençlerbirliği ...
Kupada gündem 9-0: Gözyaşı, sitem ve tepki
Trabzonspor'un Manisaspor'u 9-0 yendiği maçın ardından Ege ekibinin kalecisi ...
 
Bucaspor Başkanı ilk günden basına savaş açtı!
Bucaspor’da olağanüstü genel kurulda başkanlık koltuğuna oturan Çetin ...
Göz-Göz Ümit Tütinci’yi de bitirdi
Transferde Ankaragücü'nden sol kanat Mehmet Erdem Uğurlu ve Osmanlıspor'dan ...
Kaf-Kaf’ın gol makinesi: Tek hedef…
PTT 1'inci Lig'de sezonun ilk 8 haftasını yedek kulübesinde geçirdikten ...
 
Altınordu’da 91.yaş gururu
Türk futbolunun Cumhuriyet'le yaşıt kulübü Altınordu, 91'inci yaşını yarın ...
Balçova kalecisi uslanmıyor: Yine kızdıracak tweet!
Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası maçında 9-1 yendiği Balçova Yaşamspor'un ...
Bucaspor'un yeni başkanı belli oldu
Bucaspor'un yeni Başkanı Çetin Kayışlı oldu. Buca Belediyesi Olimpik Yüzme ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva