HABERLER>SEÇİM 2015
19 Nisan 2015 Pazar - 13:52

Bakan Eroğlu İzmir'de en büyük ilçeden başladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti'den milletvekili adayı olduğu İzmir'de, parti teşkilatı ile kahvaltı yaptı. Erdoğlu kahvaltı sonrası İzmir'deki seçim çalışmalarına en büyük ilçe Karabağlar'dan başladı. İzmir'in kimsenin kalesi olmadığını belirten Bakan Eroğlu "İzmir'de ideolojik SİT kurmuşlar' dedi.

Bakan Eroğlu İzmir de en büyük ilçeden başladı!

İZMİR - AK Parti İzmir 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, eşi Hatice Eroğlu ile birlikte partisinin milletvekilleri, milletvekili adayları, milletvekili aday adayları, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanlarının yer aldığı yaklaşık 500 kişiyi, Kaya Termal Otel'de, kahvaltıda ağırladı.

AK PARTİ İZMİR'İN ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2015_04/2015_04_19/879827027b15732371ee2e06c76a1ca3.jpg

Burada konuşan Eroğlu, her inançtan herkese 'gel' çağrısı yapacaklarını belirterek, şunları söyledi: "Aday adaylarımız vardı. Bazılarına nasip oldu. Bu nasip meselesi. Sizlerin de hizmet etme imkanı var. AK Parti İzmir'de birinci parti olacak. Bütün İzmirliler'in gönlünü alacağız. Biz kavga için gelmedik gönüller kazanmaya geldik. Hangi anlayışta olursa olsun her eve gireceğiz. Muhalefet çamur siyaseti yapsın, onlarla işimiz yok. Biz hizmette varız. Büyük düşünerek İzmir'i geliştirmeye varız. Hangi inançta olursa olsun 'gel gel gel' diyeceğiz. AK Parti iklimine gel huzura gel diyeceğiz. Herkese selam verin, selamı yayın. Herkesi kucaklayın. Tüm evleri ziyaret edin. Kardeşlik ve dostluk iklimine herkesi çağırın. Gece gündüz çalışın. 50 gün süre var. İzmir için ülkemizin geleceği için çok çalışacağız."
 



'KİBİR GÖRÜRSENİZ UYARIN'
Veysel Eroğlu, partisinin liste dışı kalan milletvekillerinden destek isteyerek, "Bu partide aday olmayan milletvekillerimizin büyük payı var. Onlar bizim üstadımız, daima kalbimizde. Siz bizlere yol göstereceksiniz. Kibir yok. Kibir görürseniz ikaz edin. Tevazu içinde el ele gönül gönüle bu işi başaracağız. Dünyada 16. sırada olmak bize yakışmıyor. Hedef 2023. Türkiye hazır Sayın Cumhurbaşkanım İzmir de hazır diyeceğiz. İzmir Türkiye'nin öncüsü, dünyanın incisi olacak, buna yürekten inanıyorum. Onları yokluğa mahkum ediyoruz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 2. bölgede ön seçime girmiş. Hayırlı olsun. Çok sevindim hayatında bir defa kendi içindeki seçimi kazandı. İzmir'de seçimi kazanamayacaklar. Biz vatandaşla gönül bağı kuruyoruz" diye konuştu.

 


EGE GELİŞİM PROJESİ
Orman ve Su işleri Bakanı Eroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun önümüzdeki günlerde açıklayacağı Ege Gelişim Projesi ile İzmir'den Ege'ye rüzgar estireceklerini söyledi. Eroğlu, "Ege Bölgesi için GAP'tan, Konya Ovası Projesi'nden, Trakya Gelişim Projesi'nden daha büyük bir proje hazırladık. Başbakan geldiğinde Ege Gelişim Projesi'ni ilan edecek. Tüm Ege'de rüzgar gibi eseceğiz. İzmir'in ışığı, Ege'ye yayılmaya devam edecek. Bizim yaptıklarımıza onların hayalleri bile ulaşamaz. 466 projeyi sunduk, söz verdik" dedi.
http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2015_04/2015_04_19/58c60a77559abe48dabcf9ce582f696d.jpg
HEMŞEHRİ DESTEĞİ
66 yıl önce Afyonkarahisar'da doğan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim çalışmalarına başladığı İzmir'de hemşehrilerinin desteği ile moral buldu. Afyonkarahisar Akçaşar Dayanışma Derneği üyesi 400 kişi partiye katıldı. Eroğlu, katılımla moral bulduğunu belirterek bir partininin kızını kucağını alarak sevdi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, katılımların süreceğini söyledi.

'İZMİR KİMSENİN KALESİ DEĞİL'
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti'den milletvekili adayı olduğu İzmir'de, teşkilat turuna en büyük ilçe Karabağlar'dan başladı. 'Barajların kralı Veysel Eroğlu' tezahüratıyla kürsüye çıkan Bakan Eroğlu, 'İzmir CHP'nin kalesi' iddialarına değinerek, şunları söyledi: "İzmir'de aday olmaktan mutluluk yaşadım. 24 Nisan'da Çanakkale Kara Savaşları'nın 100. yıl dönümü törenlerine katılacağım. Çanakkale'de Osmanlı coğrafyasının her tarafında şehitler kucak kucağa yatıyor. Türkiye'nin her yrinden orada şehit var. Ruhları şad olsun. Biz bugün bu ülkede etrafımız ateş çemberi iken huzur içinde yaşıyorsak, küresel ekonomik krizleri atlatıyorsak o şehitlerimize borçluyuz. Şu siyasi istikrar olmasa, AK Parti olmasa bizi Suriye'ye çevirirler. Allah onlara fırsat vermeyecek. AK Parti birlik, beraberlik, kardeşlik için çalışıyor. Geçen seçimde yüzde 43 ile Karabağlar destan yazdı. Yine aynısını yapacağını biliyorum. AK Parti'yi İzmir'de birinci parti yapmaya hazır mıyız? Biz gelirken eli boş gelmiyoruz. Binali Bey (Yıldırım) 35 proje açıklamıştı ben 466 proje ile geldim. İzmir kimsenin kalesi değil. Kadifekale var. Orada da benim akrabalarım var o kale de bizim kalemiz."
 



'İZMİR'DE İDEOLOJİK SİT KURMUŞLAR'
AK Parti adayı Kazım Erten, ulusalcıların İzmir'i ideolojik SİT kenti gibi gördüğünü öne sürerek, "İslam medeniyet şehridir. Kimse İzmir'i almak vermek üzerinden konuşmasın. Bizim biraz gayretimiz olacak. Ulusalcılar ideolojik bir SİT şehri kurmuşlar. Biz bu ideolojik SİT şehrini kaldıracağız yeni yollar yeni alternatifler açacağız" dedi.

SAVCI SAYAN: İZMİR KARDEŞLİĞİN KALESİ
AK Parti İzmir milletvekili adayı Savcı Sayan da CHP'nin 'İzmir bizim kalemiz' söylemini eleştirerek, "İzmir kimsenin kalesi değildir. İzmir kardeşliğin kalesidir. İzmir'de tek kale var Kadifekale. Biz buraya birilerini değiştirmek, birilerinin yaşamına müdahale etmek için gelmedik. Kimsenin rengiyle, ırkıyla, mezhebiyle kavgamız olamaz. Benim en büyük hayalim Alevi, Kürt, Çerkez herkesin Kordon'da kol kola gezmesidir. İzmir'de bir Kürt kardeşiniz olarak ben milletvekili adayı olmuşsam bu AK Parti'nin bu ülkeye getirdiği kardeşliğin sonucudur" dedi.

EN ÇOK EVE GİDEN BAŞBAKAN'LA TANIŞACAK
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, bu seçimin çözüm sürecinin sandıktaki onayı olacağını öne sürerek, teşkilattan çok çalışmasını istedi. Delican, "Hangi ilçe daha çok ev gezdiyse o kişileri Başbakan Ahmet Davutoğlu ile tanıştıracağız. Bu seçimde kurucu genel başkanımıza Cumhurbaşkanımıza gideceğiz ve 'bu defa oldu' diyeceğiz. Ayakkabılarımızın altı yırtılana kadar gezeceğiz. Önce kendi yakınlarımızla başlayacağız. Konuşmadığınız küstüğünüz yakınınızla barışın, partimizi anlatın" dedi.
http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2015_04/2015_04_19/38f0aa0c0a7d87380a3a5060114e9d76.jpg


'ÖNCE BİNAYI ALDIK ŞİMDİ BİRİNCİLİĞİ ALACAĞIZ'
İzmir milletvekili adayı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti İzmir 1. bölge 6. sıra milletvekili adayı Necip Nasır'ın seçim bürosunu ziyaret etti. Nasır'ın CHP'li Karabağlar Belediyesi'nin eski hizmet binasını kiralaması dikkat çekti. Partililer, "Bakanım, CHP'nin elinden önce binayı aldık şimdi birinciliği alacağız" dedi. Eroğlu, yaklaşık 2 bin metrekare genişliğindeki seçim ofisini çok beğendi ve "466 projenin videosunu buraya gönderelim ve gün boyu barkovizyondan gösterilsin" dedi.

Ziyaret sırasında konuşan Bakan Eroğlu, seçimde sadece iktidarın seçilmeyeceğini gerileme ile yükselme arasında tercihte bulunulacağını ileri sürerek, şöyle konuştu: "Bazıları korku siyaseti, çirkin bir politika izleyebilir. İzmirliler bunu çöpe atmalı. Biz ayrım yapmıyoruz. 'Herkes eşittir' diyoruz. İzmirliler başımızın tacıdır. Birinci parti olmak zor bir hedef değil. Biz Ege'nin evladıyız, Ege'nin gönüldaşıyız. Bizimle Kılıçdaroğlu arasındaki farkı İzmirli görecek. Tüm İzmir'i kucaklayacağız. Ya yerinde sayacak ya gerileyecek ya da ilerleme seçimidir. Basit bir iktidar seçimi değil. Ya küresel bir güç olma hedefi ya da Allah korusun istikrar bozulduğu taktirde gerileme dönemidir. Siyasi istikrar ekonomik istikrarı getiriyor. İstikrar olmadan yatırım yapmak mümkün değil."(dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 20 Nisan 2015 Pazartesi 13:20

evet izmirde böyle bir "sit" var ve AKP. bu siti yıllardır aşamıyor, aşamayacakta.izmirin gelişimi için iktidar değişikliği şart.....

Yorumu oyla      13      5  
Yalnız OY verirken değil EŞİTLİĞİMİZ 20 Nisan 2015 Pazartesi 10:44

İzmir lilerin oyları değerlidir her vatandaşın oyunun değeri gibi.Fakat sandığa gitmek dahil her VATANDAŞLIK görevini layıkıyla yapan hemşehrilerimizin TMSF de de EŞİT VATANDAŞLIĞININ karşılığını hakkıyla görmesini ve TMSF deki Batık bankalarca offshore diye dolandırılanların da diğer haklarını alanlar EŞİTLİĞİNDE mevduatlarının ödenmesini İS Tİ YO RUZ.Vatandaş oy için YALNIZCA SEÇİMLERDE GELMESİN AKLINIZA. Biz yalnız seçimlerde değil HER ZAMAN varız ve var olmaya devam edeceğiz. İKTİDARA duyurulur.

Yorumu oyla      14      5  
izmir35 20 Nisan 2015 Pazartesi 10:17

tayyip erdoğana yılan diyen adamı milletvekili yapıyorsunuz, birde buna onur diyorsunuz.

Yorumu oyla      18      5  
20 Nisan 2015 Pazartesi 09:04

akepelilerin izmirde ne işi var? 8 haziranda tüm memleketten kovulacaklar.

Yorumu oyla      15      7  
Murat 20 Nisan 2015 Pazartesi 03:13

Partimizin sayın savcı sayan ı aday göstermesi onurdur. kendisi izmirimize iyiki geldi.izmir akp ye güç verdi.

Yorumu oyla      13      16  
ali yılmaz 19 Nisan 2015 Pazar 22:02

savcı sayan izmirde AK partinin oyunu arttıracaktır

Yorumu oyla      15      21  
izmir35 19 Nisan 2015 Pazar 21:25

Sayin bakan nehirlerin aritmasi 2014 te olacak 've balik tutacaktiniz temel atilmadi.

Yorumu oyla      20      8  
merkez 19 Nisan 2015 Pazar 19:25

chp lilerin en büyük korkusu savcı sayan.

Yorumu oyla      17      28  
19 Nisan 2015 Pazar 16:51

Savcı Sayan'ın en büyük İzmir hayali herkesin kol kola Kordon'da gezmesiymiş. Şu an yasak mı var? :)) İzmir'i başka bir yer ile karıştırmış :))

Yorumu oyla      41      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte CHP'nin seçim vaatleri!
CHP, seçim bildirgesini kamuoyuyla paylaştı. Bildirgede, emekliye yılda ...
Düzeni 'sıfırlamak' için aday oldular
Komünist Parti, 7 Haziran seçimleri için 550 kadın aday gösterdi. Seçim ...
Balbay'ın Sertel üzüntüsü: Meclis de çok şey kaybetti
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Atilla Sertel'in adaylığının düşürülmesinden ...
 
MHP Adayı Koç: 'Artık Ankara'da bir ağabeyiniz var'
Milliyetçi hareket Partisi İzmir Milletvekili adayı Murat Koç, Kadın ve ...
YSK'nın Sertel kararı sonrası flaş açıklama: Ortada suç yok
Yüksek Seçim Kurulu’nun itiraz nedeniyle adaylığını düşürdüğü CHP İzmir ...
CHP'de tüm detaylarıyla Sertel şoku: Yerine kim gelecek?
Yüksek Seçim Kurulu’nun itiraz nedeniyle adaylığını düşürdüğü CHP İzmir ...
 
AK Parti İzmir adayları vitrine çıktı: 466 proje, MHP’ye gönderme!
AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında ...
İzmir’de havaalanı mitingi: Eroğlu ve Yıldırım’dan önemli mesajlar
Tanıtım toplantısı için kente gelen Bakan Veysel Eroğlu ve diğer adaylara ...
MHP İzmir ilk SİM’i Torbalı’ya açtı
Torbalı’da bir Seçim İletişim Merkezi açan MHP İzmir il teşkilatı bölgede ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Fenerbahçe ne istiyor?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yarattı... Veda ederken ağlattı!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva