HABERLER>GÜNCEL
16 Eylül 2013 Pazartesi - 10:28

Anne katili iki kız kardeş saati ölüme kurmuş!

Anneleri Gülseren Süngü’yü öldürdükleri iddiasıyla iki kardeş Şeyda P. ve B.P.’nin tutuklanmasının ardından her geçen gün farklı bir detay ortaya çıkıyor. İki kardeşin ifadelerinde cinayet günü annelerini öldürmek için saati 06.00’ya kurduklarını söyledikleri öne sürüldü.

Anne katili iki kız kardeş saati ölüme kurmuş!

İZMİR - Aliağa’da  anneleri Gülseren Süngü’yü (39) 26 bıçak darbesiyle öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan Şeyda P. (19) ve B.P.’nin (17) ifadeleri, şok cinayetin ayrıntılarını ortaya koydu. Şeyda P. ve kardeşi B.P.’nin ifadelerinde, ‘ölüm vakti’ için çalar saati 06.00’ya kurduklarını söyledikleri iddia edildi. Polisteki ifadelerinin aynısını savcıya da verdiği belirtilen kardeşlerden Şeyda P., annesinin sürekli kendilerini kısıtladığını, okumalarına izin vermediğini, kendi hayatına ortak ettiğini dile getirdi. Gülseren Süngü’nün kızları tarafından öldürüldüğüne inanmakta güçlük çeken ve aileyi tanıyan bazı kişiler ise, onun kızları için yatırım yapmayı, işyeri satın almayı planladığını dile getirdi. Şeyda P. ve B.P.’nin avukatı Hakan Turan ise iki kardeşin ifadelerine dayanarak şu iddialarda bulundu: “O gece anneleri 03.00 civarı eve geldiğinde kızlar yine oturup konuşuyorlar. Anneleri de, ‘Tamam artık eve erkek almayacağım. Alkolü bırakmak içinse bana biraz zaman verin’ deyip yatıyor. Annelerinin Erhan adındaki dostu sabahları 06.00’da gelip 08.00 civarı gittiği için kızlar ‘Bakalım verdiği sözü tutacak mı’ deyip saati 06.00’ya kurup kalkıyorlar. Annenin yattığı odanın kapısını araladıklarında kadın uyanıyor ve ‘Siz beni mi kontrol ediyorsunuz’ deyip üzerlerine saldırıyor. Kızlar da ‘Kontrol etmiyoruz. Doğru mu söyledin, baktık’ diyorlar.
 
‘CİNAYET PLANLI DEĞİL’

Bunun üzerine, ‘Siz beni tehdit mi ediyorsunuz’ deyip mutfağa yöneliyor. Mutfaktan aldığı bıçağı küçük kızı B.’nin göğsüne doğru sallayınca B. annesini, odasındaki bayıltmak için kullanılan şok cihazını görüp, kadının sağ böbreğine tutuyor. Anne bayılmayınca sinirlenip kızların saçından tutuyor. O sırada küçük kız B. annesinin yere düşürdüğü bıçağı alıp kalbine saplıyor. Boğuşma sürerken, bıçağı rasgele sallamaya başlıyorlar. Kızlar kesinlikle planlayarak yaptıklarını inkâr ediyorlar. ‘Ne olursa olsun bizim annemizdi. Yapmak istesek dostu ilk sarkıntılık ettiğinde yapardık’ dediler. Pişmanlık yaşadıklarını söylediler.”

‘YAT, PARASINI AL’
Gülseren Süngü’nün kızlar evdeyken değişik erkeklerle birlikte olduğunu söyleyen avukat Hakan Turan şöyle devam etti: ”En son büyük kızına erkek arkadaşlarından biri asılmış. Kız bunu annesine söyleyince, ‘Yat işte bir gece, parasını al’ demiş. Bunun üzerine kızlar ‘Biz artık büyüdük, bu işi yapma. Rahatsız oluyoruz. Alkolü de bırak biz çalışıp evi geçindiririz’ demişler. Ancak anne, ‘Bu iş sayesinde ne güzel  yaşıyoruz işte’ demiş.”

BİR MESAJ DAHA
Avukat Turan, Gülseren Süngü’nün cep telefonundan erkek arkadaşı Erhan Ş.’ye gönderilen mesajla ilgili şunları anlattı: “Gülseren, diğer erkek arkadaşı İbrahim geleceği zaman Erhan Ş.’ye haber veren bir mesaj atarmış. Annelerini öldürdükten sonra kızlar Erhan Ş.’ye, ‘İbo gelecek, ben haber verene kadar gelme’ mesajı, kendi telefonlarına da ‘Kızlar İbrahim gelecek, öğlene kadar gelmeyin’ mesajı göndermişler. Sonra bir kafeteryaya gitmişler” dedi.

DEDELERİ ESKİ DAMADI SUÇLAMIŞTI
Gülseren Süngü’nün cenazesi teslim alınırken babası Kazım Süngü “ Kızımın ilk evliliğine hep karşı çıktım. Ama o beni dinlemedi. 18 yaşını doldurunca, kızlarının babasına kaçtı. Evlendiği kişiyi evlenmeden önce araştırdım. İşsiz güçsüz biriydi. Ben bu kişiyle evlenmesini istemedim. Kadın satıcılığı yapıyordu. Sürekli kavga ediyorlardı. Büyük torunumu ben 7 aylıkken alıp 10 yaşına kadar büyüttüm. Bayramda torunlarım beni gelip ziyaret etti. Babası büyük torunumu da satmaya çalıştı. Bu olayın ardından, önce Balıkesir’e gittiler, sonra da Aliağa’ya yerleştiler. Aydın’dan kaçmalarının sebebi budur. Büyük torunum Muğla Üniversitesi’ni kazandı. Kaydını yaptırıp, dondurdu. Küçük torunum ise lise son sınıfta okuyor. Ben çiftçilik yapıyorum. Aile dağınık olunca bu tür olaylar yaşanıyor. Torunlarım neden cinayeti işledi bir anlam veremedim. Hayatlarını karartılar”demişti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
megaköylü 16 Eylül 2013 Pazartesi 10:48

Alkolün yıktığı bir yuva daha.

Yorumu oyla      18      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
10 zengin gazeteciye 28 Şubat incelemesi şoku!
Başbakan Erdoğan’ın, “Neden yargılanmıyorlar?” sorusu ile gündeme gelen, ...
Polisten üniversiteli gence işkence iddiası!
Kimlik sorduğu üniversiteliyi sigara içmeyi bırakmadı diye karakola götürüp ...
Bakanlık izin vermedi: Savcı müdürün peşinde!
Şile’de yardım çağrısı yapan geminin mürettebatını kurtarmaya giderken ...
 
Kadıköy'de polis müdahalesi: Müzikle başladı gazla bitti
Kadıköy'de, İstanbul Park Forumları tarafından düzenlenen 'Adalet, Özgürlük ...
45 ODTÜ'lü öğrenciye 6’şar yıl hapis
ODTÜ’de Göktürk-2 uydusunun uzaya fırlatılması törenine katılan Başbakan ...
Urla'nın tarihi tekel binasında yangın paniği
Urla’da eski Tekel binasının çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin ...
 
Suriyeliler düğün bastı: 8 yaralı 10 gözaltı
Şanlıurfa'da, sokak arasında düğün yapan vatandaşlar ile balkondan aşağıya ...
İki kardeşin anne cinayetinde şok ayrıntılar
Aliağa’da, anneleri 39 yaşındaki Gülseren Süngü'yü elektroşok cihazıyla ...
Diyarbakır'da tam 10 ton uyuşturucu ele geçti!
Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde dün düzenlenen operasyonda, 10 ton 572 kilo ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva