HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Kasım 2014 Pazar - 15:53

AK Partili başkandan Bakan'a proje dosyası!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Selçuk Belediyesi'ni ziyaret etti. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Bakan Zeybekci’ye ziyaret sırasında Selçuk Belediyesi'nin hazırlamış olduğu 17 adet projeyle ilgili bir dosya sundu. Bakan Zeybekci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve pazartesi günü yapılacak olan bakanlar kurulu toplantısında hazırlanan projeleri ilgili bakanlara iletme sözü verdi.

AK Partili başkandan Bakan a proje dosyası!

İZMİR -Selçuk’ta olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Zeybekci, “Otoyoldan dolayı insanlar Selçuk’tan geçmez oldu ama aklımız fikrimiz Selçuk’ta. Selçuk Ege Bölgesi’nin en zengin ilçelerinden biri. Bu zenginlik hem tabiat anlamında, hem de tarihi anlamda mevcut. Fakat bugüne kadar bu zenginlik çok değerlendirilememiş. Selçuk artık yolların geçmediği değil, yolların bitmediği değil, yolların başladığı bir yer olacak” dedi.
 
İZMİR BUNU HAK ETMİYOR
Bakan Zeybekçi, “İzmir bu gecekondu görüntüsünü alt yapısızlığı, vizyonsuzluğunu, gelecekle ilgili planlarının olmayışını hak etmiyor. İzmir çekişmeden, kısır tartışmalardan kurtulmuyor” dedi. Konuşmasında Ege’yi tek bir şehir olarak gördüklerini ve geliştirmek istediklerini belirten Zeybekçi, Ege’nin değerlerinin gerektiği gibi değerlendirilmediğinin altını çizdi.
 
SELÇUK İÇİN 17 PROJE BAKANLAR KURULU MASASINDA
Bakan Zeybekçi, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ve beraberindekiler ile Selçuk Belediyesini ziyaret etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye Başkan Bakıcı hazırlamış oldukları 17 projeyle ilgili dosyaları sunarak, projelere merkezi yönetim desteği istedi.

Başkan Bakıcı burada yaptığı konuşmada bir kez daha birliktelik vurgusu yaparak; “Selçuk her konuda bolluk yaşayacak. Refah düzeyi ve istihdam artacak. Bunu hep birlikte çalışarak yapacağız. Selçuk 15 yıldır ideolojik bir gömlek giydirildi. İşte biz bu ayrışmayı ortadan kaldırıp en büyük projemiz dediğimiz kardeşlik projemizi gerçekleştireceğiz. Beş yıl sonra Selçuk’a baktığımızda Selçuk’ta bir değişim yaşandığını göreceğiz. Bunu merkezi yönetim ve yerel yönetimle yapacağız” dedi.

DOSYALAR BAKANLAR KURULUNDA İLGİLİ BAKANLIKLARA SUNULACAK
Başkan Bakıcı Selçuk için hazırlanan 43 projeden 2015 yılında gerçekleştirilmesi beklenen 17 projeyle ilgili Bakan Zeybekçi’ye bir dosya sundu. 2015 bütçesinde bu projeler için ilgili bakanlıkların bütçelerinden pay ayrılmasını isteyen Bakıcı’ya Bakan Zeybekçi’den destek sözü geldi.  Bakan Zeybekçi ise; Pazartesi günü bakanlar kurulunda Bakıcı’nın ilettiği dosyayı ilgili bakanlara sunacağının altını çizdi.  

Bakan Zeybekci, “Siyasette millete hizmet etmenin en güzel makamlarından bir tanesi belediye başkanlığıdır. Ben de başkanımın söylediği gibi belediye başkanlığımda her kesimi büyük bir şemsiyenin altında toplamaya çalıştık. Başkanım da gördüm ki, bunu yapmaya çalışıyor. Yerel yönetimlerde hizmet etmek mazeret yeri değildir. Biz bu milleti idare etmeye değil, millete hizmet etmeye geldik. Yerel yönetimlerde Türkiye büyük bir aşama kaydetti. En büyük avantajımız belediye başkanlığından gelen bir cumhurbaşkanımız olmasıdır. Biz Selçuk’un kıymetini biliyoruz. Belediye başkanımız Selçuk için bir şanstır” dedi.

Başkan Bakıcı tarafından Bakan Zeybekci’ye Selçuk’un simgesi Artemis Heykelciği ve çiçek sunulmasının ardından Zeybekci’nin Selçuk ziyareti son buldu. 
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
24 Kasım 2014 Pazartesi 00:12

ayrımcılığın resmi ...

Yorumu oyla      11      5  
vatandaş 23 Kasım 2014 Pazar 22:34

Selçuk belediye başkanı eski Denizli belediye başkanından Nihat Zeybekci'den nasıl başarılı başkanlık yapıldığını sorsun öğrensin.Çünkü şu zamana kadar hiç bir şey görmedik.Ses var görüntü yok...

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Tosun’dan 24 Kasım mesajı
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ...
Sinema ve fotoğrafa atölye: Karşıyaka filmleri geliyor
Sinema ve fotoğrafa gönül veren Karşıyakalılar için iki ayrı atölye kuran ...
Başkan Soylu’dan Öğretmenler Günü mesajı
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ...
 
Başkan Atila: Her zaman öğretmenlerimizin yanındayız
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi ...
Urla kadına şiddete 'Dur' dedi
Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle ...
Başkan Selvitopu’ndan Özcan’a ziyaret
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, İzmir Barosu'nun yeni ...
 
Büyükşehir'den örnek yarışma: 'Rüzgar ve Güneş...'
İzmir Büyükşehir Belediyesi, çevre kirliliği ve doğal kaynakların tükenmesine ...
17 yeni Metro treni için kredi tamam: 38.5 milyonluk imza
17 Aralık tarihinde 85 vagonlu 17 tren seti alımı için uluslararası ihaleye ...
Tepecik Senfoni büyüledi: İlle de Mozart oldu
Tepecikli 12 gencin ünlü Perküsyon Ustası Hamdi Akatay ile sahne aldığı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva