HABERLER>POLİTİKA
30 Eylül 2014 Salı - 14:07

AK Parti İzmir’de esnaf zirvesi

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanvekili ve İzmir Bölge Birliği Başkanı Selahattin Hünü, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti İzmir’de esnaf zirvesi

İZMİR - Aynı zamanda Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı da olan, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Aykut Yenice ile AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Köksal Çakıcı’nın da hazır bulunduğu ziyaret oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ı göreve atandıktan sonra arayıp tebrik ettiğini söyleyen Hünü, bugün de makamında ziyaret etmek istediğini ifade etti. Bülent Delican’ı çok uzun yıllardır tanıdığını belirten Hünü, “Bülent Delican benim çok eski ve kıymetli bir dostumdur. Kendisini çok severim. AK Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atanmasından sonra kendisini arayıp tebrik etmiştim. Bugün de makamında ziyaret etmek istedim. Çok kıymetli dostumu bu makamda görmek beni oldukça heyecanlandırdı. Kendisinin bu görevde çok başarılı olacağına olan inancım tamdır. Zaten bugüne kadarki performansı bunun işaretlerini veriyor. Yaptığı icraatlarla AK Parti ailesi ve İzmir için oldukça faydalı olacağına inanıyorum.” dedi.
 
HÜKÜMETE TEŞEKKÜR
6552 Sayılı İş Kanunu İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırmasına Dair Kanun’un yürürlüğe girmesiyle, kredi borcu olup da yükümlülüklerini yerine getirmediği veya getiremediği için takibe alınan borçlular için yeniden yapılandırma ile ödeme kolaylığının sağlandığını hatırlatan Hünü, kanun kapsamında esnafın borçlarını yapılandıran Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’ye de teşekkür etti. Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’ne (TESKOMB) kredi borcu olan ortakların 31 Ekim’e kadar borçlarını yapılandırabileceğini bildiren Hünü, “Kredi borcu 30 Nisan 2014 tarihinden önce kooperatif takibine intikal eden ortaklarımız, 31 Ekim günü mesai bitimine kadar kooperatiflere başvurmaları halinde bu yapılandırmadan faydalanabilecekler. Uygulamayla 91 bin esnafımızın kooperatiflere olan 861 milyon liralık borcunun 400 milyon lira tutan gecikme tutarı silinecek. Kredi borcu olan esnafımızın yüzü güldü. Başta Sayın Bakanımız Nurettin Canikli olmak üzere hükümete çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
AK PARTİ HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA
Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanvekili ve İzmir Bölge Birliği Başkanı Selahattin Hünü’nün ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise, “Uzun yıllardır tanıdığım ve esnafımıza olan hizmetleriyle takdir ettiğim, değerli başkanımız Selahattin Hünü’ye nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. AK Parti, esnaf ve sanatkârımızın her zaman yanındadır ve yanında olmaya da devam edecektir. Çünkü biz biliyoruz ki, esnaf ve sanatkâr demek ekonominin can damarı demek. Esnaf ve sanatkâr demek, köklü bir kültürün mirası olan yardımlaşma ve dayanışma demek. Bu yüzden bu büyük camiayı her zaman destekliyor, bu camianın en önemli temsilcilerinden birisi olan TESKOMB’un kıymetli yöneticisi Selahattin Hünü’yü partimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Esnaf camiasının örgütlü güçleri olan odalarımızla ve kooperatiflerimizle yakın işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ankara’da su kavgası tam gaz: Kulaklarından yakalamıştır!
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk ...
Demirtaş Kobani’ye gitti: Kürtler değil, IŞİD tehdit!
IŞİD’in saldırılarına hedef olan Kobani’ye giderek inceleme yapan HDP ...
CHP’li Yüksel amatörün derdini Meclis’e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Alaattin Yüksel, Amatör ...
 
İzmir’de siyasi partilerin bayram programı
Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklar tamamlanırken siyasi partiler de ...
CHP’li Susam: Vatandaşın 70 milyarı buharlaştı
CHP İzmir Milletvekili ve Sanayi Ticaret Komisyonu parti sözcüsü Mehmet ...
Erdoğan taşındı: İşte yeni adresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 12 yıldır oturduğu Keçiören Subayevleri’nden ...
 
Yeni Şafak yazarından 'Kılıçdaroğlu'nu dinleme' iddiası
Yenişafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi'den CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ...
Cemil Çiçek'ten torba yasa itirafı
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 24. Dönem 4. Yasama Yılı faaliyetleri ile ilgili ...
CHP’de ikinci Buca zirvesi: Kongre kararı çıkacak mı?
CHP İzmir’de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından karışıklığın yaşandığı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva