HABERLER>POLİTİKA
9 Ekim 2012 Salı - 10:37

AK Parti Bayraklı karıştı: Küfürler havada uçuştu!

AK Parti’nin İzmir’deki en sorunlu ve tartışmalı ilçesi Bayraklı’da yine kriz çıktı. İlçe Başkanı Erdal Seyitler ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda çıkan kavga yumruklaşmalara kadar gitti. İlçe başkanı ve bazı yöneticiler İl Yönetim Kurulu Üyesi Gaziemir eski İlçe Başkanı İsmail Akdağ’ın üzerine yürüdü. Toplantıda küfürler havada uçuştu.

AK Parti Bayraklı karıştı: Küfürler havada uçuştu!

Fatih YAPAR/EGEDESONSÖZ - AK Parti’de kavgalar ve tartışmalar ile gündeme gelen, ilçe yönetim kurulu üyelerinin kendi arasında yaşadığı anlaşmazlıklarla gündeme gelen Bayraklı AK Parti İlçe Başkanlığı’nda yine kriz vardı. 

İlçe Başkanı Erdal Seyitler başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında yine kavga çıktı. Daha önce İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Biler’in ihraç edilmesi sürecinde yaşanan olaylar ile gündeme gelen ilçe bir türlü durulmadı. Akşam geç saatlere kadar süren toplantıya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Demirkaya, Saliha Tekin ve İsmail Akdağ da katıldı. Koordinasyon ve yerel seçim hazırlıklarının konuşulması beklenen toplantıda disipline gönderilen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Biler, neden bu duruma gelindiğini sordu. İlçe Başkanı Seyitler’den söz isteyen ve kendisine yapılanların anlatılmasını isteyen Biler’in toplantıda, “Yönetim kuruluna apar topar hakkımdaki ihraç kararı getirilerek onaylandı. İl Disiplin Kurulu’na gönderildim. Bunun sebebi nedir. Kim karar verdirtiyor?. Daha önce ‘büyüklerimiz böyle istedi’ demişsiniz. Bunu isteyen büyükler kim?” dediği öğrenildi. Biler’in sert çıkışının ardından İlçe Başkanı Seyitler, “Gidersin ve derdini disipline anlatırsın. Parti büyüklerinden kastım partinin tüzüğünü yazanlardır” cevabını verdi.
 
AKDAĞ MÜDAHALE ETTİ
Tartışmanın alevlenmesi üzerine konuşan İl Yönetim Kurulu Üyesi Gaziemir eski İlçe Başkanı İsmail Akdağ durumun anlatılmasını istedi. Konuyu tam olarak bilmediklerini ifade eden Akdağ, Seyitler ve yönetiminden kendilerini aydınlatmasını talep etti. Bu sırada Seyitler, “Gereken konuşulmuştur. Buna gerek yok. Bilen biliyor. Konunun ne olduğu belli.Eğer siz konuşacaksanız ve beni dinlemeyeceksiniz toplantıyı terk eder giderim. Siz de kendi başınıza burada toplantıya devam edersiniz” diyerek çıkıştı. Bunun üzerine Akdağ, Seyitler’e dönerek, “Siz bilirsiniz başkan” cevabını verdi.
 
ORTALIK KARIŞTI
Seyitler’in kalkma girişimi ile birlikte toplantı salonu bir anda hareketlendi. İlçe Başkan Yardımcısı Yılmaz Sayni ayağa kalkarak, “Bir tane pislik için mi yönetimi dağıtacaksınız. Zaten ne olduğu ortada” diye bağırdı. Bunun üzerine Biler, “Kim o pislik hemen açıkla” diyerek çıkışınca salon bir anda karıştı. Sayni, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Akdağ’ın üzerine yürüdü. İtişmelerin ve yumruklaşmalara kadar varan gerginlikte ortamı diğer İl Yönetim Kurulu Üyeleri Tekin ve Demirkaya yatıştırmaya çalıştı.
 
DEFOLUN GİDİN!
Yaşanan sert tartışma ve kavga anında ayağa kalktığı yerden yönetim kurulu üyelerine bağıran İlçe Başkanı Seyitler’in, “ S. gidin. Burada ilçe başkanı benim. Sizin koordinatör olarak müdahale yetkiniz yok. Buranın patronu benim. Gidersiniz kendi başınıza istediğiniz raporu yazarsınız. Kapatın çenenizi. Defolun gidin buradan” dediği ifade edildi. Toplantıda bağırmaya ve sağa sola tehditler yağdırmaya devam eden Seyitler’in ayrıca, “Ben partinin paralı elemanı değilim. Burada bize maaş da vermiyorlar. 10 aydır benimle uğraşıyorlar. Bu tuzağa düşmeyeceğiz” dediği de öğrenildi.
 
“NİYE KELLEMİ İSTİYORLAR?”
Toplantıda konuşma talebi yüzünden kavga çıkan eski Sosyal İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Biler’in yönetim kurulu üyelerine , “Niye benim konuşmamı engelliyorlar. Siz buna neden müsaade ediyorsunuz. Böyle şey olur mu?. Benim kellemi isteyen kişi il başkanı mı?. Benim bildiklerimi o da bildiği için mi böyle bir talimat veriyor. Henüz beni il başkanlığına çağırıp görüşlerimi, düşüncelerimi bile sormadılar. Niye benim kellemi istiyorlar” dediği de öğrenildi.

HEYECANLI ARKADAŞLAR
Bayraklı’da heyecanlı bir teşkilatın bulunduğunu ifade eden İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Akdağ, “Gaziemir’de yedi yıl ilçe başkanlığı yaptım. Bayraklı’daki arkadaşlarım biraz heyecanlı. Bu durumu taşların yerine oturması olarak görüyorum. Bir sıkıntı yok. Benim açımdan da bir problem söz konusu değil. Bir rapor hazırlama ya da durumu üst yönetime bildirme gibi bir çalışma içine de girmeyeceğim. Zaman zaman böyle ufak tefek şeyler olur. Büyütülecek bir şey yok. Kesinlikle üzülmedim, kırılmadım” dedi

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 28 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yeterrr 16 Ekim 2012 Salı 10:21

BU İLÇE YÖNETİMİ NE ZAMAN GÖREVDEN ALINACAK ANLAMIYORUMKI NE BEKLIYORLAR DAGILMIS BITMIS BIR YONETIM ANLAYISI BAYRAKLI BITTI HER GECEN GUN KAN KAYBEDIYORUZ NE OLUR YETKILILER ARTIK EL ATSINLAR

Yorumu oyla      14      6  
erdal seyıtler gıtmelı 11 Ekim 2012 Perşembe 01:58

başka hıcbır caresı kalmadı ılce fes edılmelı yoksa yerelde havayı alır ak partı almazlarza ankaraya ıl baskanı hesap verır

Yorumu oyla      16      6  
doğrucu 10 Ekim 2012 Çarşamba 15:00

Sayın arkadaşlar. Bayraklıda yönetimde bulunanlar başta ilçe başkanı olmak üzere ne iş yaptığı ve geçimni nasıl sağladığını mutlaka açıklamalı. İşi gücü olmayan insanlardan ancak bu kadar olur. Ama şu bilinmelidirki. Herkes başta Ankara olmak üzere kimlerin ne hesapla bu görevleri yaptığını ve yaptırıldığını çok iyi biliyor. Bu mevcut yapı ile Bayraklıya yazık oluyor. Gereği derhal yapılmalıdır. Çok üye yaptık diye övünen ilçe yöneticileri naylon üyeleri açıklamaları gerekir.

Yorumu oyla      19      6  
10 Ekim 2012 Çarşamba 12:46

AYNEN DOSTUM AK PARTİ BAYRAKLI YÖNETİMİNDEN VE İL YÖNETİMİNDEN BAYRAKLILAR YEREL SEÇİMLERDE BİR MECLİS ÜYESİ İÇİN CHP YE ÇALIŞTIMI ÇALIŞMADIMI ARAŞTIRILSIN BAZI MECLİS TOPLANTILARINDA MECLİS ÜYESİ GÖSTERİLMEZSEK CHP YE ÇALILIŞIRIZ DEDİLERMİ DEMEDİLERMİ SORULSUN BULMAK KOLAY

Yorumu oyla      18      5  
işbirliğimi var 9 Ekim 2012 Salı 22:46

Ak partide chp liler Chp de Mhp liler ne Bayraklı burası herkes Hasan Agaya çalışıyor anlaşılan

Yorumu oyla      22      8  
private35 9 Ekim 2012 Salı 12:53

izmiri ve izmirliyi bilmeyen tanımayan insanlar bunlar, Ulaştırma bakanı elazığlı daha düne kadar bu ilin millet vekiliydi, ertugrul günay antalyalı daha düne kadar buranın millet vekiliydi.Böyle apsürt bir şeyi siz il yönetimi olarak nasıl kabul edersiniz içinizden adam çıkmıyor ki genel merkez böyle bişeyi size uygun gördü sizde karşı çıkamadınız.Adam gibi ses getirebilecek örgütünüz yok demekki.

Yorumu oyla      21      11  
akgencc 9 Ekim 2012 Salı 12:51

ipler iyice kopma noktasına geldi ,bırakın böylesi daha iyice iş iyice çığırından çıksında bir daha yüzleri kalmasın ak parti demeye.gün gelir devran döner hesabı kesilr herkesin.inşallah acısı izmir halkından cıkmaz..

Yorumu oyla      24      7  
Meral 9 Ekim 2012 Salı 12:31

Yerel seçimlerde artık mhp ye oy vereceğiz. Olanlar çok can sıkıcı.

Yorumu oyla      20      12  
teşpit 9 Ekim 2012 Salı 12:23

bayraklı baskanın arkasındaymıs yıllarça bu partinin her kademesinde görev yapmış birişi olarak tüm simdiyekadar emegi ğeçen herkeş işyan ediyor partiye ugramıyor

Yorumu oyla      29      8  
Emir 9 Ekim 2012 Salı 12:22

Sevdiğim 2 dövüş filmi : 1)KARETE KİD 2)AKAPE BAYRAKLI İLÇE ÖRGÜTÜ Çok zevkli bunların kavgasını izlemek :)

Yorumu oyla      26      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Eski Başkanlar' CHP İzmir'e konuk oldu
Ege Belediye Başkanları Birliği Derneği Başkanı Bornova Belediyesi eski ...
Ünlüler 'Atatürk Devrimi için' İşçi Partisi'nde...
Levent Kırca, Fikret Otyam, Oktay Akbal, İlyas Salman, Suzan Aksoy, Muazzez ...
“Suriye'de en kötü senaryolar gerçekleşiyor”
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Suriye'de en kötü senaryolar gerçekleşiyor" diye konuştu.
 
MHP'den 'o müdüre' sert tepki
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ağlamaktan sorumlu Başbakan Yardımcısı ...
Şengül, Türeli'ye 'Tribün' göndermeli cevap
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, CHP İzmir Milletvekili Rahmi ...
Duayen siyasetçi Metin Öney kitabını tanıttı
İzmir eski Milletvekili Metin Öney, siyasetteki duayenliğini kitap haline ...
 
Türeli'den Bakan Akdağ'a 'Güzelbahçe' isyanı!
CHP İzmir milletvekili Rahmi Aşkın Türeli Güzelbahçe’nin tam teşekküllü ...
İnce’den sert çıkış: Bunları Başbakan’a yedireceğim
Yalova’da partisinin İl Danışma Kurulu Toplantısı’na katılan ve Başbakan ...
CHP’li Güler: Bu dava siyasi bir davadır
CHP İzmir Milletvekili ve PM Üyesi Birgül Ayman Güler, Tuncay Özkan’a ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva