HABERLER>EKONOMİ
7 Mart 2018 Çarşamba - 13:23

29. buluşma: Mobilya sektörünün kalbi İzmir'de atıyor!

Türkiye'nin en önemli mobilya markaları, Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi Fuar İzmir'de vizyona çıktı. 11 Mart’a kadar açık kalacak MODEKO İzmir Uluslararası Mobilya Fuarı’nda 310 markanın yeni dönem koleksiyonlarını görmek mümkün.

29. buluşma: Mobilya sektörünün kalbi İzmir de atıyor!

Türkiye'nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO (İzmir Mobilya, Dekorasyon, Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı) Fuar İzmir’de açıldı. Efor Fuarcılık tarafından bu yıl 29.’su düzenlenen ve uluslararası boyuta taşınan fuarda,   310   markanın yeni dönem koleksiyonları yer alıyor. Türkiye ve dünya mobilya modasına yön veren MODEKO İzmir Mobilya Fuarı, 7-11 Mart tarihlerinde Fuar İzmir’de A ve B holleri olmak üzere toplam 50 bin metrekarelik alanda gerçekleşiyor.

İZMİR FUARCILIĞI BÜYÜYOR
Fuarın açılış törenine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, konuşmasına saşlarken,  Afrin’de şehit düşen askerlerin ailelerine sabır, gazilere acil şifalar, ülkenin bağımsızlığı için savaşan askerlere ve emniyet mensuplarına da sağlık diledi.  

İzmir fuarcılığının her geçen büyüdüğünü, Mermer Fuarı'nda çıtayı birinciliğe çıkardıklarını belirtilen Başkan Kocaoğlu, “Düzenlediğimiz gelinlik fuarında Avrupa’da rakipsiziz. Türkiye’nin en büyük fuarını yapıyoruz. Ayakkabı ve zeytinyağı fuarlarında hızla büyüyoruz. Şimdi ise uluslararası boyuta geçen mobilya fuarımızın açılışını yapıyoruz. Mobilya fuarını büyütmek ve dünyaya açmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi,  İZFAŞ, İzmir Ticaret Odası, KOSGEB, Ekonomi Bakanlığı, Esnaf Sanatkarlar Birliği olarak hep birlikte omuz verdik. B& uuml;tün sektörler olmak üzere, özellikle hizmet sektörü ve turizme artılar getiren İzmir fuarcılığını büyütmeye,  geliştirerek devam ettirmeye  hem Büyükşehir Belediyesi  hem de tüm İzmirli hemşehrilerimiz isteklidir. Bunu başarmak ve öncülük yapmak bizim görevimizdir” diye konuştu.

BU YIL ULUSLARARASI OLDU
Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, MODEKO Fuarı’nın bu yıl çok özel olduğunu ve verilen desteklerle uluslararası boyuta taşıdıklarını belirtti.

İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Hasan Özkumbaralı, Buca ve Karabağlar’da faaliyet gösteren sanatçıların tasarımlarını bu fuarda görmenin mümkün oluğunu belirterek, küçük esnafa imkan tanınması için yetkililerden destek istedi.

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu,  “Mobilyacılık sektörü emek yoğun, istihdam yaratan, ihracat yapan bir sektör. Bu sektörde önemli olan markalaşmak ve alın terinin karşılığını almaktır. Fuara emeği geçen Başkan Kocaoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bu fuara gelen katılımcılar esnafa, ulaşıma, turizm sektörüne de katkı koyuyor” şeklinde konuştu.

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ise İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Fuar İzmir sayesinde mobilya fuarının uluslararası boyuta taşındığını hatırlatarak, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve İZFAŞ’a teşekkür ediyorum. Bütün vilayetlerden sektör temsilcileri bu fuarda. Bol kazançlar diliyorum” dedi. 

EN SON TASARIMLAR BURADA
Bu yıl üçüncü kez Fuar İzmir'de düzenlenen MODEKO’da, 310 firmanın klasik ve modern mobilyalar, eskitme ve modüler mobilyalar, masa, sandalye, kanepe ve koltuklar, bebek ve genç odaları, yatak ve yatak setleri, ofis mobilyaları, mutfak mobilyası, bahçe mobilyaları, ev dekorasyonu ve aksesuarları ile aydınlatma ekipmanları gruplarındaki ürün ve hizmetleri sergileniyor. 100 ülkeden alıcıların davet edildiği fuar süresince yerli ve yabancı sektör profesyonelleri İzmir’de ağırlanıyor.

 
İzmir'in 'özel' sporcusu İrlanda yolcusu
 
Başkan Kocaoğlu'ndan 8 Mart mesajı: Kadın-erkek el ele vererek...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar / TL dün Kore'de esen barış rüzgarları nedeniyle gelişmekte olan ...
Kredi borcu olanlar dikkat! Yeni düzenleme geldi
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben, "Yeni ...
Dünyanın en zenginleri arasında 40 Türk var
Amazon'un kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Jeff Bezos, 112 milyar dolarlık ...
 
ABank'ın ismi değişti, tabelalar kaldırıldı
Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, ABank’ın yoluna Alternatif Bank ...
Ege-Koop'tan CHP'ye 'hayırlı olsun' ziyareti
CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin ...
Özgener: İzmir’in sinerjisini artıracağız
İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkan Adayı Mahmut Özgener, üniversiteler ...
 
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar kuru yeni güne hafif bir düşüş eğilimi ile başladı. Dolar ilk işlemlerin ...
Buğdayda ürküten tablo... Servet yok oluyor!
Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Bayraktar her yıl ülke genelinde ...
Mehmet KARABEL yazdı... Piyasada neden bu kadar çok 'sahte para' var?
Mehmet KARABEL yazdı... Piyasada neden bu kadar çok 'sahte para' var?
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Siyaset insanı bozuyor
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva