HABERLER>GÜNCEL
23 Ocak 2019 Çarşamba - 12:38

12 yaşında iki bebek doğuran kız olayında iğrenç detaylar: Organlarını satar, seni yakarım!

İzmir'in Tire ilçesinde, üvey ağabeyi Baki Ş.'nin (35) cinsel istismarı sonrası ikiz bebek dünyaya getiren 12 yaşındaki E.Ş.'nin babası İ.G., "İstismarı kimseye söylememesi için ölümle, organlarını satmakla ve yakmakla kendisini korkuttuğunu anlattı. En ağır cezanın verilmesini istiyorum" dedi.

12 yaşında iki bebek doğuran kız olayında iğrenç detaylar: Organlarını satar, seni yakarım!

Tire'nin Büyükkale Mahallesi'ndeki çiftlikte çalışan ailenin küçük kızı E.Ş., geçen ekim ayında karın ağrısı şikayetiyle Selçuk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan kontrolde çocuğun, 5.5 aylık hamile olduğu tespit edildi. Hastane yetkileri, durumu Tire İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Harekete geçen jandarma ekipleri, aile ve mağdur E.Ş. ile görüştü. Çocuğun ifadesi sonrası üvey ağabey Baki Ş., 'cinsel istismar' suçlamasıyla yakalandı. Uşak'ın Banaz ilçesinde yakalanan Baki Ş., tutuklandı. E.Ş. ise cumartesi günü Tire Devlet Hastanesi'nde 33 haftalıkken erken doğum yaptı. 1.5 kilogramın altında ikiz kız bebek dünyaya getirdi. Kuvöze konulan bebekleri,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devlet korumasına aldı. İzmir İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinin pedagog eşliğinde yapacağı görüşmenin ardından çocuk yaşta anne olan E.Ş.'nin de devlet korumasına alınıp alınmayacağına karar verileceği öğrenildi.

BİRDEN ORTADAN KAYBOLMUŞ
E.Ş.'nin babası İ.G. (46), kızının, annesi Ç.Ş. (53) ile birlikte yaşadıklarını, resmi nikahlarının bulunmadığını söyledi. Kızı E.Ş.'nin, annesinin 7 yıl önce ölen resmi nikahlı eşinin nüfusuna kayıtlı olduğunu belirten İ.G., C.Ş.'nin oğlu Baki Ş.'nin geçen yıl işsiz kaldığını, bu nedenle Mayıs ayında yanlarına taşındığını, 1.5 ay sonra ise aniden evi terk edip, telefonlarına dahi yanıt vermediğini anlattı.

'İDAM CEZASI VERİLMESİNİ İSTİYORUM'
Kızının, hamile olduğunu mide ağrısı şikayetiyle hastaneye götürdüklerinde öğrendiklerini söyleyen İ.G., "Çocuğum pedagog eşliğinde alınan ifadesinde olayı üvey ağabeyinin yaptığını söyledi. Şok yaşadık. İstismarı kimseye söylememesi için ölümle, organlarını satmakla ve yakmakla kendisini korkuttuğunu anlattı. Üvey ağabeyin yakınları, 'Biz bilerek yaptırdık bunu. Annesinin intikamını aldı' diyorlarmış. Bu olayda bu şahıs kadar, ailesinin de parmağı var. Hepsinin yargılanıp cezalandırılmasını istiyorum" dedi. "Suça iştirak eden herkesin en ağır cezayı almasını istiyorum" diyen İ.G., "Böyle pislikler yüzünden çocukların hayatı kararmasın. İdam cezası verilmesini istiyorum" diye konuştu.

MAĞDUR ÇOCUK İKİZLERİNİ GÖRMEK İSTİYOR
Pazartesi günü hastaneden taburcu edilen E.Ş. de şunları söyledi:

"Annem ile babam doktora gitmişlerdi. Üvey ağabeyim Baki ile yalnız kalmıştık. Cinsel istismarda bulundu. Ölümle, organlarımı satmakla korkuttu. Annemle babama söyleyemedim. Yaşım küçük olduğu için bebekleri aldılar. Ben bebekleri görmek istiyorum ama göstermiyolar. Benim arkamda dağ gibi babam var. En ağır cezanın verilmesini istiyorum." (DHA)

 
Mustafa Sarıgül CHP'den istifa etti
 
40 bin dolarlık pırlantayı yutan turist: Transa geçtim!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bahar 26 Ocak 2019 Cumartesi 12:54

Hadım edilsinler bu insanlar hasta maalesef bu insanlar toplumun her alanında parası bol olan pisliklerin üzerini kapatıyor adalet olacaksa bütün pislikleri kapsamlı zenginleri ve siyasi pislikleri devlet koruyor tıpkı Ensar da olduğu gibi haksızlıklar çok bir kesim cezalandırılırken Öbür tarafın ceza almaması adilane bir durum değil.

Yorumu oyla      9      5  
açık ve net isteğim 23 Ocak 2019 Çarşamba 16:44

İster kız olsun ister erkek olsun çocuklara cinsel istismarda bulunup suçu kesinleşenleri cezaevinde benim verdiğim vergilerle devletin beslemesini istemiyorum. Bunların işlediği suç İNSANLIK SUÇUdur. Önerim bunları Ege veya Marmara'da üzerinde bina olmayan boş adaya koysunlar, etrafını yüksek voltajlı tel örgüyle çevirsinler, kaçmamaları için önlem alınsın. İnsaniyet namına günde 1 dilim kuru ekmek ve bir bardak su verilsin. Orada ölümü beklesinler, istiyorlarsa işledikleri suçu birbirlerine işlesinler çünkü o zaman adı insanlık suçu olmaz. Bu konuda yetkililerin önerim doğrultusunda kanun çıkartmasını istiyorum. Bu suçu işleyenler çünkü insan olamaz İNSANLIK SUÇUnunda affı olamaz.

Yorumu oyla      12      5  
vatandaş 23 Ocak 2019 Çarşamba 13:43

Allahım yarrabbim noldu bu insanlara hayvanlar daha masu.

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kömürde 2 kat üretim ve sıfır kaza hedefi
TTK tarafından uygulanmaya başlanan mekanize kazı teçhizatıyla klasik ...
Türk siber ordusuna katılım için yarışma düzenlenecek
BTK'nin bu yıl ikincisini düzenlediği "Siber Ordu-Bayrağı Yakala Siber ...
İzmir'deki denize sıfır taş ocağı için bomba iddia!
İzmir'de Karaburun ile Mordoğan arasındaki yolu yapan yüklenici firmanın, ...
 
'Cinsel organımı kasten göstermedim' dedi... Tahliye oldu
İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 11 ve 12 yaşlarında 2 kız çocuğuna, motosikletinin ...
İzmir'de feci son: 7'nci kattan ölüme atladı!
Çiğli ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ahmet Barbaros ...
İzmir'den Adana'ya gittiler ve... Hollywood filmlerini aratmayan olay!
Adana'da kapalı kasa kamyonetin altını kesip, araçtan inmeden yer altındaki ...
 
Müftü nikahı için Anayasa Mahkemesi'nden flaş karar!
Anayasa Mahkemesi (AYM), CHP'li Engin Altay, Özgür Özel, Engin Koç ile ...
İzmir'de dehşet: Kötü kokular yükselince...
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, apartman sakinlerinin kokudan şüphelenmesi ...
İzmir'in tarihi otelinde yangın!
İzmir'in Konak ilçesinde, bir otelin çatı katındaki çamaşırhanede henüz ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva