HABERLER>GÜNCEL
23 Ocak 2019 Çarşamba - 11:07

'Cinsel organımı kasten göstermedim' dedi... Tahliye oldu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 11 ve 12 yaşlarında 2 kız çocuğuna, motosikletinin üzerinde cinsel organını göstererek, tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan B.A. (41), ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

 Cinsel organımı kasten göstermedim  dedi... Tahliye oldu

Geçen yıl Aralık ayında yaşanan olayda Limontepe Mahallesi'nde yaşayan G.B. (11) ve S.A.(12), okul çıkışı evlerine doğru yürümeye başladı. İddiaya göre 2 arkadaşın yanına motosikletliyle yaklaşan bir kişi, pantolonunu indirip cinsel organını gösterdi. Kendilerine göz de kırpan motosikletliden korkan kız çocukları, hızla kaçarak evlerine gitti. Durumu öğrenen kızların aileleri, polise şikayetçi oldu. Polis, yaptığı araştırma sonunda çocuklara cinsel organını gösterdiği öne sürülen kişinin B.A. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan B.A.'yı iki kız da teşhis etti. B.A. polisteki ifadesinde küçük kızlara cinsel organını bilerek göstermediğini savunarak, "Uzun zamandır tiner kullandığım için kendimde değildim. Olay günü okulun önünden geçerken, tuvaletim geldi. Motosikletin üzerindeyken pantolonumu indirip, küçük tuvaletimi yaptım. Bu sırada iki kız çocuğunun geldiğini gördüm ama tuvaletimi yapmaya devam ettim. Tinerin etkisiyle hareketlerimin farkında değildim. Çocuklara cinsel organımı kasten göstermedim, pişmanım" dedi.  Sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan B.A. hakkında 'çocuğa karşı cinsel taciz' suçlamasıyla dava açıldı.

'POLİS BASKI YAPTI' DİYEREK İFADE DEĞİŞTİRDİ
İzmir 40. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık B.A., mağdur kız çocukları ve aileleri ile taraf avukatları katıldı. Polisteki ifadesini değiştiren B.A., "Demircilik yaptığı için tinere maruz kalıyorum. Tiner kullanamadım. Tuvaletim geldiği için tuvaletimi yaptım. İki kızı görmedim. Onlara göz kırpmadım. Cinsel organımı göstermedim ve bir şey demedim. Hakkımdaki suçlamaları kabul etmiyorum" dedi. Bunun üzerine hakim, sanığa, polisteki ifadesini okuyarak, neden değiştirdiğini sordu. B.A. da polisin kendisine baskı yaptığını ve suçu kabullenmesini istediğini öne sürdü. Mağdur çocuklar G.B. ve S.A. ise sosyal hizmet uzmanı eşliğinde verdikleri ifadelerinde, sanığın okul çıkışında cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu söyledi.

'TOPLUM İÇİN TEHLİKE ARZ EDİYOR'
Mağdurların avukatı Suat İşler de sanığın verdiği ifadenin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Mağdurlar sanığı açıkça teşhis etmişledir. İkisi de yaşadığı olayın bilincindedir. Sanığın toplum için tehlike arz ettiğini düşünüyoruz. Müvekkillerimin yaşadığı korku ortadadır ve okullarına devam etmektedirler. Bu yüzden yargılama sonuna kadar sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istiyoruz" dedi. Sanık avukatı ise müvekkilinin idrar tutamama problemi olduğunu ve bazı ilaçlar kullandığını savundu. 

MAHKEME TAHLİYE ETTİ
Tekrar söz isteyen Sanık B.A., uzun zamandır çocuk sahibi olmak için tedavi gördüğünü belirterek, "Ben çocuklara asla böyle bir şey yapmam" dedi. Mahkeme, sanığı, savunmasının alınmış olması ile toplanması gereken başka bir delil bulunmadığı gerekçesiyle tahliye etti. Duruşma ertelendi. (DHA)

 
Selçuk Belediyesi’nden çocuklara sömestr hediyesi
 
Altay'da Putsila'ya alkış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de feci son: 7'nci kattan ölüme atladı!
Çiğli ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ahmet Barbaros ...
İzmir'den Adana'ya gittiler ve... Hollywood filmlerini aratmayan olay!
Adana'da kapalı kasa kamyonetin altını kesip, araçtan inmeden yer altındaki ...
Müftü nikahı için Anayasa Mahkemesi'nden flaş karar!
Anayasa Mahkemesi (AYM), CHP'li Engin Altay, Özgür Özel, Engin Koç ile ...
 
İzmir'de dehşet: Kötü kokular yükselince...
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, apartman sakinlerinin kokudan şüphelenmesi ...
İzmir'in tarihi otelinde yangın!
İzmir'in Konak ilçesinde, bir otelin çatı katındaki çamaşırhanede henüz ...
Kendisini canlı bomba olarak ihbar edince...
Adana'da kendisini canlı bomba olarak ihbar ettiği ileri sürülen kişi gözaltına alındı.
 
İzmir Valiliği'nden '633 asker' için açıklama: Usulsüzlük yok!
İzmir Valiliğince, 24 Haziran 2018 seçimlerinde Foça ilçesinde oy kullanıp ...
Bıyıklarıyla ünlü olmuştu, yaşamını yitirdi
Kahramanmaraş'ta, 165 santimetre uzunluğundaki bıyığı ile ‘Pala Mehmet’ ...
Yağışlar Ege'ye geri dönüyor!
Kıyı Ege, Manisa, Uşak ve Denizli çevrelerinde yarın sağanak ve yer yer gök ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva