HABERLER>POLİTİKA
16 Haziran 2019 Pazar - 12:31

'Randevu' krizinde AK Parti'den sert yanıt: İşleyişten haberi yok!

Kent A.Ş. konusunda haklılığının ortaya çıktığını ve bunun karşısında Tugay'ın sessizliğe büründüğünü belirten Çiftçioğlu, Tugay’ın randevu konusundaki açıklamasıyla da hedef saptırmaya çalıştığını kaydetti. Çiftçioğlu, “Sayın Tugay’ın daha makamındaki işleyişten haberi yok. Bu hafta içi bu konu ile alakalı belediye ile yapılan tüm mail hareketlerini içeren bilgileri ve arama kayıtlarını isim isim belirterek, kargo ile kendisine yollayacağım" dedi.

 Randevu  krizinde AK Parti den sert yanıt: İşleyişten haberi yok!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, iki kez talep etmesine rağmen kendisine randevu vermediğini ve telefonlarına çıkmadığını ileri sürdüğü Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın, “Bana gelen böyle bir talep yok. Sadece belediyenin sistemine mail atılmış” açıklamasıyla da kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını söyledi.

Kent A.Ş. konusunda haklılığının ortaya çıktığını ve bunun karşısında Tugay'ın sessizliğe büründüğünü belirten Çiftçioğlu, Tugay’ın randevu konusundaki açıklamasıyla da hedef saptırmaya çalıştığını kaydetti. Saat ve tarih vererek tüm süreci detaylı olarak anlatan Çiftçioğlu, “Sayın Tugay’ın daha makamındaki işleyişten haberi yok. Bu hafta içi bu konu ile alakalı belediye ile yapılan tüm mail hareketlerini içeren bilgileri ve arama kayıtlarını isim isim belirterek, kargo ile kendisine yollayacağım. Sayın Tugay, bu anlayışla belediyeyi nasıl yönetecek? Personeline hakim değil, kendisini yanlış yönlendiriyorlar. Bu durum, Karşıyaka'mız adına kaygı verici” dedi.

RANDEVU KRİZİNDE İKİNCİ PERDE: MAİL ATARAK İSTEMİŞ!

AK PARTİ KARŞIYAKA'DAN 'KENT A.Ş' ÇIKIŞI: GÜNAYDIN!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, geçtiğimiz cuma günü bir basın açıklaması yaparak Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan iki kez randevu talep ettiklerini ancak 1 ayı aşkın süredir kendilerine hiçbir dönüşün yapılmadığını belirtti. Konunun basında geniş yer bulmasının ardından Tugay da “Bana gelen böyle bir talep yok. Sadece belediyenin kurumsal sistemine atılmış bir mail var. Böyle bir şey mi olur” açıklamasını yaptı.KarÅ?ıyaka siyasetinde  randevu  krizi: AK Parti den sert açıklama!

TÜM SÜRECİ ANLATTI
Yaşananların ardından tarih ve saatlerini de vererek süreci aşama aşama anlatan Çiftçioğlu, Başkan Tugay’ın kesinlikle doğru söylemediğini belirtti. Çiftçioğu, “İlk olarak ilçe sekreterimiz 7 Mayıs’ta Sayın Tugay’ın özel kalemini arayarak, görüşme talebimizi iletti. Konuşma saat 14.35’te yapıldı ve cevaben de haftaya dönüş yapılacağı iletildi. Ancak aradan geçen sürede hiçbir dönüş olmadı. Bunun üzerine 22 Mayıs’ta özel kalem bir kez daha arandı talebimizi verdikleri adrese mail atarak yeniledik. Saat 14.04’de ilk mail atıldı, ardından 16.19’da ikinci kez mail gönderildi. Ayrıca telefon ederek mailin ulaştığını da teyit ettik. Ancak yine sonuç alamadık. Bunun üzerine en son Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü hem bayramını kutlamak hem de randevu talebimi iletmek için Tugay’ı aradım. Bu sefer de telefonu açmadı. Bir de kendisini aramadığımı ve böyle bir talebin olmadığını söylüyor. 12 Haziran’da son bir kez daha belediyeyi aradık. Tugay, kamuoyuna yanlış bilgi veriyor” diye konuştu.

TUGAY, ARTIK SİYASETİ ÖĞRENMELİ
Karşıyaka’da yaşayan her vatandaş gibi kendisinin de bir birey olarak muhatabının belediye başkanı olduğunu söyleyen Başkan Çiftçioğlu, “Belediye meclisinde söz hakkım yok ama AK Parti’ye mensup belediye meclis üyelerimizin grup başkanı şahsımdır ve dolayısı ile Cemil Tugay benim muhatabımdır. Yine kentimizin, hükümetimizi ve bakanlıklarımızı ilgilendiren her konusunda AK Parti İlçe Başkanlığı’nın iletişimi kuran merci olması noktasındaki hüviyetinden kaynaklı olarak, Cemil Tugay muhatabımdır. Cemil Tugay, artık siyaseti öğrenmeli ve kendisini yanlış yönlendirenleri etrafından uzaklaştırmalı” dedi.

TEŞKİLATLARDA YETİŞMEDİĞİ İÇİN BİZİ ANLAYAMAZ
Çiftçioğlu, şöyle devam etti: “Sayın Tugay, açıklamalarımı yerimi koruma endişesiyle yaptığımı da belirtmiş. Sayın Tugay, iyice şaşırdı. Ben, 18 yaşından bu yana AK Parti’nin içindeyim, teşkilat içinde yetiştim. Partimizin üniversite teşkilatı olmak üzere, gençlik kollarında birçok görev aldım. Sivil toplum kuruluşlarında başkanlık ve yöneticilik de yaptım. Benim böyle bir endişem yok. AK Parti’de siyaset, CHP’deki gibi yapılmaz. Bizler, siyaseti bir makama gelmek ya da makamda kalabilmek adına yapmayız. İnandığımız değerler uğruna, halkımıza hizmet için mücadele ederiz. Sayın Tugay, herhalde hatları karıştırdı. Tugay, kendi partisinin bile teşkilatlarında yetişmediği için bizim hangi duygularla siyaset yaptığımızı da anlayamaz.”

 
Kimliğini unuttuğu için sınava giremeyen öğrenciye anne azarı
 
Büyükkarcı: Yönetim görevini eksiksiz yaptı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
karşıyakada yaşa 17 Haziran 2019 Pazartesi 09:19

Bir Arkadaşım,oğlunun sünnet töreni için davetiyeyi belediye başkanımıza vermek istedi,özel kalemi aradı ve 1 saat içinde başkana ulaşıp davetiyesini elden verdi.Halk bu kadar rahat ulaşabiliyor iken, İktidar partisinin ilçe başkanı ulaşamadığını söylemesi ve bunu sosyal medya üzerinden sponsorlu paylaşması çok manidar..

Yorumu oyla      6      5  
izmirli 17 Haziran 2019 Pazartesi 09:18

akp ne yaa...

Yorumu oyla      5      5  
Bülent ışık 16 Haziran 2019 Pazar 15:30

Sayın ilçe başkanı Mavisehir'de Şehircilik bakanlığının imar verdiği 30 katlı ilki yapılan ve 5 tanesi daha yapılacak olan gökdelenlerle de ilgilenseniz. Bu bölgede ki trafik sorunu partinizin ilgi alanına giriyordur umarım.

Yorumu oyla      7      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel: Bu sözde reform yerel basını tamamen bitirir!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Yargı Reformu ...
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan İslamofobi uyarısı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, İslamofobiyle ilgili El Cezire internet ...
CHP’li Gençler yağmur, çamur dinlemedi: 'Her şey çok güzel olacak' dedi!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan Babalar Günü paylaşımı: Soyer, Yavaş ve İmamoğlu aynı videoda
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Babalar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından ...
Pentagon'dan Türkiye açıklaması
ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, Rusya'nın Türkiye’yle ABD arasındaki S-400 ...
Türkiye bu yayını bekliyor: İşte detaylar
23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ...
 
Meclis krizinde söz başkanda: Art niyet aramıyorum!
CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, Belediye Başkanı Burak Oğuz ile meclis ...
Randevu krizinde ikinci perde: Mail atarak istemiş!
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu’nun ...
'ABD Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynamaktadır'
MHP lideri Bahçeli, ABD'den yapılan S-400 açıklamalarına tepki göstererek, ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Daha önceleri nerelerdeydiniz?
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Boşanan aileler ve çocuklar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva