HABERLER>POLİTİKA
27 Mart 2024 Çarşamba - 12:26

MHP'li Osmanağaoğlu: 31 Mart İzmir için milat olacak!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin düzenlediği iftar programında, “İzmir’in ihtiyacı olan anlayışın Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışı olduğunu, İzmirlinin ihtiyacı olanın da Cumhur İttifakının insan ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışı olduğunu düşünüyoruz. İşte bu yüzden 31 Mart’ın İzmir için bir milat olacağına inanıyoruz" dedi.

MHP li Osmanağaoğlu: 31 Mart İzmir için milat olacak!

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler çalışmalarına hız verdi. Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nin düzenlediği iftar programında sektör temsilcilerine hitaben konuşan Osmanağaoğlu; “Bugünü de saymazsak yerel seçimlere 5 gün gibi kısa bir süre kaldı. İfade etmem gerekir ki; önümüzdeki Pazar gününü sadece bir seçim günü olarak değil, İzmir’in makus talihini değiştirecek, İzmir’in geleceğini şekillendirecek ve hatta İzmir için milat olacak bir gün olarak değerlendiriyorum.” ifadelerini kullandı. 

Konuşmasında “buradaki siz değerli iş insanları hiçbir zaman mazerete sığınmamış, hiçbir zaman aksaklıkları mazeret kabul etmemiş, İzmirliye, İzmir’e ve Türkiye’ye katkı sunmak için elinden geleni yapmıştır. Bu sebeple sizlere teşekkürlerimi sunmak istiyorum. 

Biliyoruz ki; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonunda sanayicimizin, markalarımızın, ortaya koyulan katma değerlerin önemi çok büyüktür. Ve yine biliyoruz ki bu önemin siz değerli sektör temsilcilerimiz de farkındadır. Salgın döneminde dahi istihdama katkı sunmaktan vazgeçmeyen, üretimden geri durmayan, ihracattan iç pazara Türkiye’ye kademe atlatan bir irade elbette takdiri hak etmektedir. Evet burası İzmir! Burası Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tam bağımsızlığın kızıl elması olarak gördüğü ekonomik bağımsızlık mücadelesinin de başlatıldığı şehir.” ifadelerini kullanan Tamer Osmanağaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: 

31 MART’IN İZMİR İÇİN BİR MİLAT OLACAĞINA İNANIYORUZ
“Evet burası İzmir! Burası Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tam bağımsızlığın kızıl elması olarak gördüğü ekonomik bağımsızlık mücadelesinin de başlatıldığı şehir. Bu şehir; “Türkiye'nin çiftçi, tüccar, sanayi ve işçi zümrelerinden seçilen 1135 üyenin katıldığı İzmir İktisat Kongresinde "Misak-ı İktisadî Esaslarının" tartışılıp kabul edildiği, iktisadi ülkülerin belirlendiği ve üretime ve ticarete yeni bir soluğun getirildiği bir şehirdir. Çağ sadece emeğin galip gelebileceği bir çağ değildir. Bugün sanayi dendiğinde artık akla gelen ilk paydaşlardan birisi eğitimdir. Sanayi alanında ortaya koyulacak gelişmişlik düzeyinin eğitimden ve vizyondan geçtiğini gören her bir sektör temsilcisini tebrik etmek istiyorum. Ancak bir diğer bileşenin de yerel yönetimler olduğu su götürmez bir gerçektir. Çünkü bir belediye başkanının görevi sadece çöp toplamak değildir. Bir Belediye yönetiminin görevi şehrin değerlerine sahip çıkmak, dinamiklerinin en etkin şekilde kullanılmasını sağlamak, sanayicisinden emekçisine alan açmak ve şehrini değerleri ve değer katanlarıyla birlikte sahiplenmektir. İşte bu noktada İzmir’in ihtiyacı olan anlayışın Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışı olduğunu, İzmirlinin ihtiyacı olanın da Cumhur İttifakının insan ve hizmet odaklı belediyecilik anlayışı olduğunu düşünüyoruz. İşte bu yüzden 31 Mart’ın İzmir için bir milat olacağına inanıyoruz. İşte bu yüzden İzmir’in sahipsiz olmadığını, İzmirlinin daha iyisini hak ettiğini ısrarla ve yüksek sesle zikrediyoruz. Ve bu görevin emanete sahip çıkabilecek kabiliyete haiz olan, işini sevgiyle ve aşkla yapacağına kefil olduğumuz Hamza Dağ tarafından fazlasıyla yapılacağına inanıyoruz. Konuşmasında programın tertibinde emeği geçenlere teşekkür eden Osmanağaoğlu “Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Ender Yorgancılar ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanımız Cenk Karace nezdinde teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

 

 
Futbolcu fabrikası... Altınordu'nun milli gururu!
 
Ali Koç'tan tarihi genel kurul için çağrı
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hayal alemi 28 Mart 2024 Perşembe 00:34

utanmada yok bunlarda ne oyu bekliyorsun, sen sokağa çıkıp sorsana vatandaşa bak neler diyecekler sana, hayal aleminde yaşıyor bunlar

Yorumu oyla      1      0  
1 nisan kabusun geliyor 28 Mart 2024 Perşembe 00:33

sen ne oyu bekliyorsun, emekli ekonomik krizde inliyor, gençler yurtdışına kaçıyor, işsizlik rekor kırıyor, iflaslar patlamış, sizde sandıkta cevabınızı alacaksınız merak etmeyin, size 1 nisan şakası var emekli, işçi, öğrenci gençler size şaka yapacağız.

Yorumu oyla      1      0  
Girit'li... 27 Mart 2024 Çarşamba 23:19

He he tabi tabi, onaltı milyon emekli size nisan bir şakası yapacak bekleyin görün...

Yorumu oyla      5      0  
ezege 27 Mart 2024 Çarşamba 15:17

emekliler ve emeçiler sayenizde can çekişiyor sende saygısızca milattan sözediyorsun.

Yorumu oyla      9      0  
emekleyen 27 Mart 2024 Çarşamba 15:14

emekleyen emekli şamarı geliyor 1 nisan sabahı

Yorumu oyla      9      0  
amca 27 Mart 2024 Çarşamba 13:39

Emeklinin şamarı gelıyor milat olacak....

Yorumu oyla      15      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili İnan'dan 31 Mart çıkışı: İzmir AK belediyecilikle tanışacak!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir ...
CHP adayı Çiçek'ten eğitime tam destek
Cumhuriyet Halk Partisi Menderes Belediye Başkan Adayı İlkay Çiçek, Menderes’e ...
AK Partili Kasapoğlu'ndan sosyal belediyecilik makalesi: En nitelikli hizmetler alınacak!
Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet ...
 
Cumhur İttifakı adayı Çayır: Sevgiyi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz
Bornova Belediye Başkan adayı Cevdet Çayır, ‘’Bizler, bu güzel kentin ...
CHP Buca adayı Duman'dan yürüyüşe çağrı
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala, CHP Buca ...
CHP adayı Önal'dan emeklilere destek sözü!
CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, emekli vatandaşlara yönelik ...
 
CHP adayı Mutlu 'algı operasyonu var' dedi ve ekledi: Konak'ta açık ara öndeyiz!
Saha temaslarına tüm hızıyla devam eden CHP Konak Belediye Başkan Adayı ...
Gören şaşırdı… İzmir’de Kocaeli pankartı!
31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ...
CHP Bornova adayı Eşki: Tarımsal üretime sahip çıkacağız!
CHP’nin Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, seçim çalışmalarına ara ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva