Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
6 Mart 2024 Çarşamba

Dünyada birçok kişi tarafından bilinen 5 meşhur yasa var. Murphy Yasası- Kidlin Yasası- Gilbert Yasası- Wilson Yasası ve Folkand Yasası.

Kendi hayatımda çoğunlukla Murphy kanunlarını yaşar ve bunu sosyal medya hesabımda da paylaşırım.

Ancak bugün Gilbert Yasasından bir örnekle yazıma giriş yapmak istiyorum.

“Bir işe girdiğinde istenen sonuçları sağlamak için en iyi yolları bulmak her zaman senin sorumluluğundadır.”

Bu yasadan yola çıkarak elbetteki içeriğimize sadık kalmak koşuluyla diyorum ki; yolu kültür/sanat etkinliklerine katılmaktan geçen tüm okuyucularım için en iyi, en detaylı ve en önemli kültür/sanat etkinliklerini adeta bir sorumluluk bilinciyle hazırladım, aşağıda paylaştım.

En güzellerinde karşılaşmayı dilerim.

Bu arada!

Bu yıl 31. kez düzenlenecek olan İzmir Avrupa Caz Festivali 7 Mart’ta “Ella Fitzgerald Gecesi” konseriyle açılış yapacak. Festival boyunca birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Konserleri aşağıda paylaştım ve detaylara İksev’in sayfasından bakmanızı öneririm.

İzmir’de de adeta stand up’çılar geçidi var. Birçok mekandaki birçok stant up’lar aşağıdaki listede.

İyi seyirler, iyi eğlenceler İzmir.

 

Konserler

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

6 Mart Kenan Doğulu “İhtimaller Caz Projesi”

7 Mart Emre Yavuz Piyano Resitali

8 Mart İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Puccini’nin Ölümünün 100. Yılı Konseri- Şef Massimiliano Caldi- Solist Ceren Aydın Soprano

9 Mart İzmir’in Kadınları Fide Köksal Konseri

10 Mart Jekyll & Hyde Müzikal Tiyatro

13 Mart Evgeny Grinko Konseri

15 Mart İzmir DSO Konseri- Şef Nesrin Bayramoğulları- Solistler Şefika Kutluer (Flüt), Yeşim Gökalp (Piyano)

16 Mart Barış Çocuk Senfoni Orkestrası

20 Mart Olten Filarmoni Orkestrası- Şef İbrahim Yazıcı

22 Mart İzmir DSO Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri- Şef Cemi’i Can Deliorman, Solist Doğaç Bezdüz (Piyano) 

23 Mart “Hamiyet” Müzikali

25 Mart İzmir Büyükşehir Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu Konseri

26 Mart Sevil Ulucan ve Gülru Ensari Resitali

28 Mart Fazıl Say & Nicolas Altstaedt Resitali

29 Mart İzmir DSO Konseri- Şef Gilbert Varga 

 

İzmir Avrupa Caz Festivali Program

7 Mart “Ella Fitzgerald Gecesi” Ayşegül Yeşilnil (solist)- Zafer Çebi (piyano)- Nezih Yeşilnil (bas)- Erdoğan Turanlı (saksafon)- ve Ferruh Araç (davul)

11 Mart Vittorio Mezza (Piyano)

14 Mart Lynn Adib (vokal ve flüt) & Marc Buronfosse (gitar ve kontrbas)

15 Mart Moncef Genoud (piyano) ve Arkadaşları Timothy Verdesca (bas) - Cyril Regamey (davul)

18 Mart Embryo Live Jan Weissenfeldt (gitar)- Maasl Maier (bas, saksafon, flüt)- Jakob Thun (davul)- Marja Burchard (vokal, trombon, org, rhodes)

20 Mart Ondrej Krajnak (piyano)

 

Ooze Venue

6 Mart Grogi

7 Mart Erkal Sonel ile Ankara Gecesi

8 Mart Barabar

9 Mart Gökhan Özen

15 Mart Dedublüman

16 Mart Emre Fel

22 Mart Köfn

23 Mart Halil Sezai

29 Mart Pentagram

30 Mart Ozbi

 

6:45 Kordon Pub

6 Mart Sera Savaş Albüm Lansmanı

 

Sold Out Performance Hall

7 Mart Jimi Hendrix Show

8 Mart Gökhan Türkmen

9 Mart Fettah Can

15 Mart Yaşar

23 Mart Mehmet Erdem

30 Mart Dj Hakan Küfündür

 

Hayal Kahvesi İzmir

8 Mart Dj Ali Taş

9 Mart Mehmet Erdem

10 Mart M’Lisa Konseri

 

Hangout PSM

8 Mart Vega

9 Mart Büyük Ev Ablukada

15 Mart Can Bonomo

16 Mart Hayko Cepkin

22 Mart Pinhani

23 Mart Fatma Turgut

29 Mart Dolu Kadehi Ters Tut

 

Babil Bira Bahçesi

8 Mart Jehan Barbur

16 Mart Nilipek

30 Mart Can Kazaz

 

Holly Stone

8 Mart Onur Özdemir- Sakin Tribute

9 Mart Vega

22 Mart Ufuk Beydemir

 

Carnival Venue Hilton AVM

8 Mart Sıla

9 Mart Blow Presents: ARGY

 

Hikmet Şimşek Sanat Merkezi

9 Mart Stera Müzik Topluluğu

 

İzmir Tattoo Fest (Gaziemir Fuar Alanı)

9 Mart Ogün Şanlısoy- Bosphoroots

10 Mart Hey! Douglas

 

İstinye Art Performance Arena

29 Mart Teyfik Rodos- 45’lik Şarkılar Konseri

 

Sergiler

Arkas Sanat Merkezi dünyaca ünlü iki dev ismin eserlerini ağırlıyor. Eserlerinde doğa gözlemlerinden yola çıkarak kendine özgü formlarda daha çok semi-figüratif öğeler kullanan Nejad Devrim ve 1948’de Paris’e gidip, resim yapabilmek için özel sanat okulu Académie de la Grande Chaumiére’e kayıt yaptırarak, o dönem Paris sanat ortamında Soyut Sanat’ta “geometrik” ve “lirik” olarak tanımlanan iki farklı yoruma kendi eserlerini katmış Mübin Orhon’un seçme eserlerinden oluşan “İki İmge Yolcusu” sergisi 2 Haziran’a kadar Arkas Sanat Merkezi’nde. Sergi, sanatçıların Türk sanatçılar ve Türkiye’den çıkışla geliştirdikleri renk, imgeler ve formlar üzerine yoğunlaştıkları ve “kültürlerarası etkileşim” olgusunu ilk kez tartışmaya açtıkları eserlerden oluşuyor.

 

Folkart Gallery 31 Mart tarihine kadar “Karanlıkta Akan Bir Yıldız: Mustafa Kemal Atatürk” Sergisi’ne ev sahipliği yapacak. İzmir’in işgali ile Cumhuriyet’in ilanı arasında yaşanan sürece odaklanan sergide, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait özel eşyalar, yayımlanmamış fotoğraf ve belgeseller, annesi Zübeyde Hanım’ın mektupları, sürpriz objeler ve bilgilerin yanında o döneme ait belge, gazete, dergi ve afişler, Atatürk ve Cumhuriyet için üretilmiş özel eşyalar yer alıyor. Hazırlık aşaması 7 yıl sürmüş serginin İzmir’den sonra Ankara ve İstanbul’da da ziyarete açılacağını önemle eklemek isterim.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve K2 Güncel Sanat işbirliğiyle düzenlenen Akdeniz Bienali açıldı. “Aynı Suya Bakmak” temasıyla bu yıl ilk kez düzenlenen bienalde 17 ülkeden 32 katılımcının eseri var ve 11 Mart’a kadar Atlas Pavyonu’nda ziyarete edebilirsiniz. Bienal, resim, fotoğraf, video, seramik, üç boyutlu görseller gibi pek çok eserden oluşuyor. 

Organik ve organik geri dönüşüm malzemeleriyle sanatsal çalışmalar yapan, kendisini tanıyan ve tanıyacak olanlara özellikle de organik yaşamak/giyinmek/beslenmek gibi alanlara bağlı kalmak vurgusu yaparak, ekolojik yıkıma duyarlılık yaratmak amacıyla tematik çalışmalar yapan Özlem Kalmaz’ın “Doğayla Barışmak Onu Korumaktır” başlıklı Organik Eserler Sergisi 14-30 Mart tarihlerinde Galeri A’da.

Eserleri herhangi bir akıma ait olmayan, siyah-kahverengi ve beyazın tüm tonlarıyla insan türünü görmezden gelerek dünyanın, yaratılışın ve Tufan’ın gizemini ortaya koyarak çalışmalar yapan Laure Daviron, eserleriyle birlikte 9 Mart’a kadar Galeri A ve Fransız Kültür Merkezi’nde. 

Fotoğraf sanatçısı Emin Araç’ın “Analogue Portraits- Les Portraits” Fotoğraf Sergisi’ni 1 Nisan’a kadar UrlaDam’da ziyaret edebilirsiniz.

Yine UrlaDam’da Fotoğraf Sanatçısı Taner Öner’in “Gördüm/ Dokumdum” isimli sergisi 28 Mart’a kadar ziyarete açık olacak.

Metin Birecikligil’in Yeşilçam Yıldızları” Sergisi 31 Mart’a kadar Sekizde Sahne’de ziyarete açık olacak.

Gültekin Yıldız’ın özgün baskı resimlerden oluşan eserleri “Yaşamın  Kesitlerinden Alıntılar” adıyla 28 Mart’a kadar İzmir Sanat Merkezi’nde.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde Pervin Özdemir’in Kil Çalıştayı 3 “Toprağın Nefesi” Seramik Sergisi 26 Mart’a kadar ziyarete açık olacak. Ayrıca yine Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde, sanatçı Şükrü Karakuş’un iki yıldan uzun süredir devam eden çalışmalarından oluşan ve içerisinde 60 portre, tuval, heykel ve enstalasyonların bulunduğu “Kırkyama Yüz Beden” isimli sergisini de 6-31 Mart tarihlerinde ziyaret edebilirsiniz.  

Çatı Bostanlı 19 Mayıs’a kadar “Cumhuriyet 100 Yaşında- Bir Millet Uyanıyor” sergisine ev sahipliği yapıyor.

Esat Erçetingöz’ün “Doğunun Gizemi Kars” Fotoğraf Sergisi 5-15 Mart tarihleri arasında Çetin Emeç Sanat Galerisi’nde.

10. Uluslararası EgeArt Sanat Günleri kapsamında Mehmet Tüzüm Kızılcan’ın Seramik Sergisi 5 Mart-2 Nisan tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde. 

İzmir’de yaşayan, eserlerinde çoğunlukla tuval ya da kağıt üzerine yağlıboya tekniğiyle figüratif resimler çizen Gözde Belen’in ilk kişisel sergisi “uyumadan önce empati” 9 Mart- 20 Nisan tarihleri arasında Commune Art Space Galeri’de.

Sanatçılar Genco Gülan, Eti Behar, Ansen Seale, Gülfem Kesler, Meltem Sırtıkara, Pemra Aksoy ve Etem Şahin’in eserleri “Karbon Yansımalar” adıyla 30 Mart’a kadar Be Contemporary’de. Sergi, belirli temalara odaklanarak, eserin özelliklerini ön plana çıkararak ziyaretçiyle buluşmasına özen gösteren Be Contemporary’nin “Perspektif Serisi” kapsamında gerçekleştirdiği ikinci sergisi ve adını da siyah pigmentin temel malzemesi olan karbondan alıyor.

Darağaç, “Riziko 2” isimli karma sergiye ev sahipliği yapıyor. Sergiyi 30 Mart’a kadar ziyaret edebilirsiniz.

Sanatçılar Cenk Dereli, Derya Gözükızıl, Etem Şahin, Gizem Hız, Hasan Deniz, İlayda Tunca, İrem Sözen, Metehan Özcan, Pınar Akkurt, Umut Altıntaş ve Yunus Ak’ın resim, heykel ve yerleştirmelerden oluşan eserleri İçimiz Boşluğu Hatırlasın” ismiyle 15 Mart’a kadar Hayy Open Space’de. Sergi, farklı alanlarda eserler üreten sanatçıların mavi ve rengin çağrıştırdığı deniz, gökyüzü, titreşim, döngüler, grileşmiş hisler, ferahlık, uzaklık ve tüm olasılıklarla mavinin ahvali olarak, ziyaretçilerine de boşluk sunmak odaklı eserlerden oluşuyor.    

Misafir Sanatçı Programı Atelier, 5. edisyonuyla birinci yaşında ve bu kapsamda da misafir sanatçı olarak İspanya’dan Camile Duhart Dode, İzmir’den de Ekin Su Kızılelma ve Zeynep Can’ın eserleri 29 Mart- 20 Nisan tarihleri arasında The Letter Art Gallery’de. Sergi, katılımcı sanatçıların atölyede ürettikleri eserlerden oluşuyor.

Fotoğrafçı Onur Polat’ın çektiği fotoğraflardan oluşan “Sırtlan Bilgisi” Fotoğraf Sergisi 5 Mart’tan itibaren Ayzeradant Art Gallery’de ve sergiyi 15 Nisan’a kadar ziyaret edebilirsiniz.

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu’nun desteği ve Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında hazırlanan Sanatta Girişimcilik Projesi’nin sergisi 5 Mart’ta açıldı ve 1 ay boyunca ziyarete açık olacak. Sergide eserleri yeralan sanatçılar. Arzu Çakıl Atıl, Aslı Özer, Ayşe Perin Tatari, Bilgi Avcı, Birgül Ergün, Ceren Cengiz Yanar, Emine Bıyıklı, Esra Yazıcı Tözge, Fatma Çiftçi, Fidel Aktepe, Füsun Çövenoğlu, Görsev Bilkay, Gülay Özkan, Gülderen Depas, Gülcan Batur, Hatice Yıldız, Hicran Çelikbilek Tunca, Hülya Yalçın, Leyla Öğüt, Nermin Balıkçı, Nuray Erden, Olcay Gültepe, Özlen Yücelmiş, Özlem Kılıç Soman, Perihan Duran, Pınar Çalışkan Güneş, Selda Kozbekçi, Ayranpınar, Sevgi Avcı, Sevim Çizer, Şelale Güder Büke, Yıldanur Ketenci, Zehra Çiçek.     

İzmir Kültür Sanat Fabrikası 2 önemli sergiye ev sahipliği yapıyor. H. Oğuz Aydemir’in “İmparatorluk Hatıra Mendilleri” Sergisi 1 Nisan’a kadar ziyarete açık. Mehmet Çebi Koleksiyonuna ait “Hilye-i Şerif ve Hat Sergisi’ni de 31 Mart’a kadar ziyaret edebilirsiniz.

Kitap Tavsiyesi

Aramızdan ayrılalı 10 yıl olan Nobel ödüllü yazar Gabrial Garcia Mârquez’in ölmeden önce üzerinde çalıştığı son eser olarak adlandırılan hatta yine hayattayken birkaç bölümünü yayımladığı söylenen kitabı “Ağustosta Görüşürüz” tüm dünyayla aynı anda Can Yayınları’ndan çıktı. Kitap, Ana Magdalena Bach isimli karakter üzerinden aşkın gizemli halleri, pişmanlıklar ve özgürlük gibi kavramların derinlerine inmeyi konu ediyor.  

 

Tiyatro

Sahne Tozu Tiyatrosu

6 Mart “Kamp 17”

8-9 Mart “İkinin İkisi”

7-14 Mart “Tut Elimden Rovni”

13-20 Mart Başroldeki Kadınlar”

 

Bi’nevi Sahne

6-22 Mart “Kozalar”

7 Mart Yunus Emre Gündüz Stand Up

8 Mart Travmalarımla Sev Beni- Stand Up

9 Mart Bi’nevi Doğaçlama

13 Mart Yunus Günçe Stand Up

15 Mart Muzaffer Aksoy Stand Up

16-27 Mart “Pisikoz 4.48”

20 Mart Köşebaşı Tiyatro

23 Mart Berkant Priştine Stand Up

28 Mart “Ada”

29 Mart “Bir Varmış Bir Yokmuş”

30 Mart Bi’nevi Açık Mikrofon Stand Up

 

Sardunya Alsancak

6-20-28-29 Mart Falan Stand Up

7 Mart Kirpi Stand Up

8 Mart Hissedilen Sıcaklık- Mithat Erdoğan

9 Mart Umut Arslan Stand Up

10-23 Mart Alsancak Kafası Talk Show

12-19-26 Mart One Night Stand Up

13-27 Mart Aldante Doğaçlama Tiyatrosu

14 Mart Murat Felek Stand Up

15 Mart Aşk Masalları

16-30 Mart Bizim Komedi Kulübü Stand Up

17 Mart Tamu Spotu Ahmet B. Stand Up

21 Mart Derdo Şov- Nebiye Arı ve Merve Mıngır

22 Mart Maalesef- Emre Aydın Stand Up

24 Mart Taha Erçoşkun Stand Up

31 Mart Alternatif Sahne İşleri

 

Sekizde Sahne

6-16 Mart “Son Gece Mahallesi”

7 Mart “Çanakkale’den Kurtuluşa 100 Yıl”

8-23 Mart “Canfeda Çıkmazı”

9-29 Mart “Bir Hoş Hikayet”

10 Mart “Afacan’ın Rüyası”

11 Mart “Geceden Sabaha”

13-22 Mart “Hiç Kimsenin Öyküsü”

15 Mart “Matruşka”

16-23 Mart “Hayal Kasabası”

17 Mart “Dedektif Pamuk”

20 Mart “Nora”

24 Mart “Oz Büyücüsü”

27 Mart “Penguen Adası”

 

Batı Sahne

6-20 Mart “Ölümcül Çocuk Parkı Yaraları”

8 Mart “Alamet-i Harika”

9-29 Mart “Koleksiyoncu”

13 Mart “Omlet”

15-27 Mart “Jeanne d’Arc’ın Öteki Ölümü”

17 Mart “Afacan’ın Rüyası”

21 Mart “Bedo”

22 Mart “O! BU! ŞU!”

23 Mart “Dört Mevsim”

24 Mart “Dünya Büyürken”

 

İzmir Performance Hall

6 Mart Benan Bilek ile Beşibiyerde

20 Mart Yusuf Bilal Altıntaş Stand Up

 

Maske Sanat Tiyatrosu

7 Mart Gazoz Kapağı Stand Up

8 Mart “Kadın”

9 Mart “Bir Varmış Bir Yokmuş”

13-20 Mart Açık Mikrofon Stand Up

15 Mart “Zümrüd-ü Anka”

16 Mart “Küçük Kara Balık”

16 Mart “Prometheus”

17-24-30 Mart “Hacivat ve Karagöz”

22 Mart “Aldante”

23 Mart “Sev, Sev, Sevme”

 

Boyoz Akdemi Sanat Merkezi

7 Mart “Kusursuz”

14 Mart “Hezeyan”

21 Mart “Aşkta Galip Yoktur”

 

Kups Mekân

7-14-18-25 Mart Diek Çelebi- Yaptık Bi’kere Talk Show

 

Tiyatro Peron

8-21-29 Mart “Pasta Yesinler”

9-19-23-30 Mart “Cyrano de Bergerac”

12-16-28 Mart “Kumpanya”

15 Mart “Lavanta Cinayetleri”

20 Mart “Bir Hoş Hikayet”

21 Mart “Bir Yaz Gecesi Rüyası”

22 Mart “Ah’ları Topluyorum”

25 Mart “Katil Kim”

26 Mart “The Wasp (Yaban Arısı)”

30 Mart “Hayal Kasabası”

 

Tiyatro Durağı

8 Mart “Aşkta Galip Yoktur”

9 Mart “Tanrı Misafiri”

15 Mart “Emlaktan Baba”

16-27 Mart “Kusursuz”

22 Mart “Manifesto”

23 Mart “Hezeyan”

26 Mart “Töremiz Bu muydu?”

 

Akıl Fikir Kumpanyası

8-23 Mart “Asiye Nasıl Kurtulur?”

10-21 Mart “Hamlet”

15 Mart “İçinden Tramvay Geçen Şarkı”

17 Mart “Bremen Mızıkacıları”

24 Mart “Küçük Prens”

27 Mart “Kahramanlar Geçidi”

 

Tiyatro Salt

8-23-29 Mart “Balık Kılçığı”

9-16 Mart “Üç Deniz”

15-27-30 Mart “Ben Berlin”

22 Mart “İtirazım Var Masallara”

 

Hikmet Şimşek Sanat Merkezi

8 Mart “Sahnenin Kadınları ve Bir Adam”

 

Nazım Hikmet Kültür Merkezi

8-20 Mart “Dönüşüm”

10 Mart “Tut! Bırak!

11-24 Mart “Her Şey Mal Kafatası”

12-26 Mart “Sokrates’in Savunması”

13 Mart “Kopenhag”

14 Mart “Sürtük”

15 Mart Yavuz Günal- III. Yavuz Stand Up

17 Mart Pir Sultan Abdal Müzikali

19 Mart “4 Mevsim”

21 Mart “Değil”

23 Mart Kahpe Feleknaz ile Doğaçlama Varyete

29 Mart “Şeyh Bedrettin Destanı”

 

Tiyatrohane

8 Mart “Kimliksiz”

9 Mart “Katil Kim?” 23 Mart Tiyatro Sporu Show

 

Han Tiyatrosu- Ünal Gürel Sahnesi

8 Mart “Mücadelenin Kadınları”

15-16-23 Mart “Tartuffe”

27-29-30 Mart “Öldür Onu Sevgilim”

 

Bostanlı Suat Taşer- 6. Karşıyaka Tiyatro Festivali

9 Mart “Bir Yastıkta”

10 Mart “Pembe Pırlantalar”

11 Mart İlhan Şeşen & Sunay Akın ile Aşk Öyküleri ve Şarkılar

12 Mart Meksika Açmazı

13 Mart “Süt Kardeşler”

14 Mart “Ağaçlar Ayakta Ölür”

15 Mart “Veda”

17 Mart “Çok Güzel Hareketler”

19 Mart “Sette Cinayet”

20-21 Mart “Otelde”

 

Tiyatrolog Akademi

9-16-30 Mart “Bremen Mızıkacıları”

9-16-30 Mart “Aut”

10-29 Mart “Blok A 6”

 

İzmir Şehir Tiyatroları

10 Mart “Dikkat Nine Çıkabilir!”

12-13 Mart “Helikopter”

19-20 Mart “Mor Şalvar”

 

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi

10 Mart “Jekyll & Hyde” Müzikal Tiyatro

23 Mart “Hamiyet” Müzial

 

İstinye Art

13 Mart “Karanlıkta Komedi”

20 Mart “Erkek Aklı Oksimoron”

23 Mart İlker Ayrık ile İlişkiler Üzerine-Gerçekler Acıdır

28 Mart Armağan Çağlayan ile Size Anlatacaklarım Var

 

İzmir Devlet Tiyatrosu

6-7-8-9-12-13-14-15-16 Mart “Münasebetsiz” (Konak Sahnesi)

6-7-8-9-10 Mart “Palaz” (Karşıyaka Ragıp Haykır Sahnesi)

6-7-8-9-10-12-13-14-15-16 Mart “Hamlet” (Bornova Bozkurt Kuruç Sahnesi)

6-7-8 Mart “Kurtlar Sofrası” (Urla Sahnesi)

10 Mart “Kral Olmak İstemeyen Aslan” (Konak Sahnesi)

12-13-14-15-16-17-19-20-21-22-23-24 Mart “Çöplük” (Karşıyaka Ragıp Haykır Sahnesi)

18-19 Mart “Yüzyıllık Destan- Ateş” (Bornova Bozkurt Kuruç Sahnesi)

19-20-21-22-23 Mart “Annemin Son Çılgınlıkları” (Konak Sahne)

21-22-23-24-26-27-28-29-30 Mart “Majestik” (Bornova Bozkurt Kuruç Sahnesi)

26-27-28-29-30 Mart “Hamlet” (Karşıyaka Ragıp Haykır Sahnesi)

26-27-28-29-30 Mart “Bir Düş Gibi (Cahide Sonku)” (Konak Sahne)

 

İzmir Devlet Opera Balesi

6 Mart C. Pugni, B. Hoinic “Notre Dame’ın Kamburu” Bale (Bornova Necdet Aydın Salonu)

7 Mart Rus Besteciler Konseri (Elhamra Sahnesi)

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konseri (Elhamra Sahnesi)

9-12-14-16 Mart F. Lehâr “Şen Dul” Opera (Bornova Necdet Aydın Salonu)

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Konseri (Elhamra Sahnesi)

19-21 Mart Vivaldi Mevsimler- Konser (Bornova Necdet Aydın Salonu)

26-28-30 Mart G. Puccini “La Bohême”- Opera (Bornova Necdet Aydın Salonu)

27 Mart Tango Tango- Konser (Bornova Necdet Aydın Salonu)

 

Müze Konserleri

15 Mart Eğitim Konseri (Tire Meslek Eğitim Merkezi)

22 Mart Müze Konseri- İKSF İzmir Resim ve Heykel Müzesi

 

Siz de İzmir-İN için önerilerde bulunmak isterseniz [email protected] adresine gönderebilirsiniz

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva