HABERLER>POLİTİKA
24 Ocak 2024 Çarşamba - 21:30

Ziyaretçi girişi dahi kapatılıyor, gözler Cuma'da... CHP'de OHAL!

CHP'nin Parti Meclisi (PM), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için kalan adayları belirlemek üzere cuma toplanacak.

Ziyaretçi girişi dahi kapatılıyor, gözler Cuma da... CHP de OHAL!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, CHP, bugüne kadar 622 seçim çevresinde adayını açıklarken, aralarında İzmir ve Antalya'nın da bulunduğu yaklaşık 700 seçim çevresi için de anket ve temayül yoklaması çalışmalarını tamamladı.

Bu kapsamda CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) cuma saat 13.00'te toplanacak. MYK'nin ardından akşam saatlerinde Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında PM toplantısı yapılacak.

KALAN ADAYLAR AÇIKLANACAK
Toplantıda kalan seçim çevrelerinin büyük çoğunluğu için adayların açıklanacağı öğrenildi.

Öte yandan, CHP, aday belirleme çalışmaları nedeniyle yarın saat 09.00'dan itibaren 2 gün parti genel merkezine ziyaretçi alınmayacağını bildirdi.

 
Bakan Özhaseki, deprem konutları için tarih verdi
 
Uğur Mumcu ve demokrasi şehitleri Selçuk'ta anıldı
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
25 Ocak 2024 Perşembe 11:29

Chp li görünümlü Akpli trol dolmuş burası:) Hayır, böyle yaparak milletin oyunu değiştireceğinize gerçekten inanıyor musunuz?

Yorumu oyla      1      3  
yorumcu 25 Ocak 2024 Perşembe 10:59

Gerçekten chp den umutların kesildiği bir sürece girdik, yıllardır umut doluyduk biz izmirliler ancak umutlar yıkıldı. CHP Türkiye yi düzgün bir ülke yapacaksa önce kendisi demokrasi uygulamalı, kendisini düzeltmelidir. Kapalı kapılar arkasında hangi ankete veya nedene göre aday belirliyor belli değil, bu şekilde chp Türkiyeye fayda sağlayamaz, herkes kendi çöplüğünde öter durur. Atatürk gibi bir lidere ihtiyaç var anlaşılan, o kişininde özgür özel olmadığı görülüyor.

Yorumu oyla      5      1  
İzmir Tunç kalacak 25 Ocak 2024 Perşembe 10:54

Tunç bey kalırsa izmir kazanır, genel merkez kumandalı başkan gelirse oy yok, kesin net, Tunç var oy var, kukla başkan adayı var oy yok, net temiz.

Yorumu oyla      5      4  
Adem BALCI 25 Ocak 2024 Perşembe 10:27

Çok değerli genel başkanım değerli genel merkez yöneticilerimiz ve parti merkez yürütme kurulu üyelerimiz ?zmir'de yaşayan bir kardeşiniz olarak üyeniz olarak sivil toplum kuruluşu temsilcisi olarak birkaç görüşümü bildirmek isterim tabanda ve sahada kendi şahsım adına araştırmalarım ve görüşlerim düşüncelerimiz için de yaşananlar şunlardır parti genelinde 2019-2024 yılları arasında belediye başkanlığı yapan mevcuttaki başkanlarımız ülkemizde yaşanan krizler depremler ve hastalıklar pandemi gibi birçok zorlukları yaşamışlardır fakat bunun üzerine partimizin belediye başkanları tüm uğraşlarına ve çabalarına rağmen bu süreçlerin halkımızı ve çalışanlarımızı yönetmekte olduğu kurumları en iyi şekilde temsil etmeye çalışmışlardır ve gayret göstermişlerdir buna istila tabanında öylemler şunlardır İzmir için büyükşehir belediye başkanımız Tunç soyer onca zorlukları ve sıkıntıları ekonomik krizleri iyi bir şekilde yönettiğini ve belediyemize ayrılan bütçenin dörtte birini aktarılmasına rağmen belediye imkanları ile halkımıza hizmet etmeye ve dokunmaya devam etmiştir bu yüzden Tunç soyer başkanımızla bir dönem daha şahsımın gözlemlediği kadar istek ve talepleri vardır tabii ki genel merkez yöneticilerimiz ve genel başkanımız süreci detaylı bir şekilde değerlendiriyordur şahsım adına konuşuyorum benim gönlüm isteyeyim Tunç başkandan yanadır yaşanılan bu kadar olumsuzluklara rağmen Tunç başkanım hem işçi sınıfı adına em İzmirliler adına en iyi şekilde hizmet alanı genişleterek daha güzel daha yaşanabilir ?zmir için projeler hayata geçirebilir her başkan adayımızın bir projesi vardır fakat bu projeler neden mevcut başkan görevdeyken ya Başkanım İzmir için böyle böyle projelerimiz var bir gözden geçirip değerlendirirsek halka faydalı daha etkili olabiliriz diyerek hiçbir şekilde yaklaşılmaz yoktur seçim süreçleri başlar aday adaylıkları başlar aday gösterilirse projeyi de yapar mı yapamaz mı tartışılır ama bunu oturup bir Cumhuriyet Halk partiliye yakışır bir şekilde mevcut başkanımızla değerlendirsek hem partimize hem halkımıza hem ülkemize daha faydalı olacağına inanıyorum güveniyorum aklın yolu birdir ortak akıl her zaman ülkemize ve milletimize daha faydalı olacağına inanıyorum saygılarımı sunuyorum üzel İzmir'in aydınlık insanları tüm şehri bir daha büyükşehir belediye başkanı olarak seçeceğine inanıyorum saygılarımla

Yorumu oyla      1      2  
Vatandaş 25 Ocak 2024 Perşembe 09:39

Sakın CHP eleştirimeyin herşey çok güzel olacak çok güzel oluyor oldu diyerek demeç vermek gerekiyor çünkü eleştiri kurşun askerleri geriyor,genel seçimlerde altı cumhurbaşkanı yardımcısı piyasa sürüldü yuzde altmış sekiz ile kazanıyoruz kazanacağız diyerek beyanatlar verenlere ne oldu? Burada CHP'nin iktidara gelmesini isteyen bir çok insan vardır haklı şekilde partinin yanlışlarını dike getiriyor çünkü partiden söz hakkı yok kurşun asker olanlar öndeyiz kazandık palavralarını dinlemeyi çok seviyor devam etsinler,kimse iktidarın yaptıklarını övmüyor troll...

Yorumu oyla      6      2  
CHP 25 Ocak 2024 Perşembe 08:55

Tunç aday olursa OY YOK KESİN NET

Yorumu oyla      9      7  
troller 25 Ocak 2024 Perşembe 01:36

evet, cekete oy vereceğim; var mı itirazın? Ulan sanki AKP ülkeyi çok iyi yönetiyor da gidip tekrar oy verdiniz, burada ceket edebiyatı yapıyorsunuz. bunlar aklınca trollük yapıyorlar. CHP görünümlü troller. sabah akşam her haberin altında algı kasıyorlar. seçim sonrası bir tanesi kalmaz.

Yorumu oyla      7      9  
izmirli 24 Ocak 2024 Çarşamba 23:42

Eskiden Akp bitmeden bu ülke düzelmez diye düşünüyordum, şimdi önce chp bitmeli diyorum, chp bitince düzgün demokrat bir muhalefet iktidar olabilir.

Yorumu oyla      13      6  
Torpilsiz Aday adayı 24 Ocak 2024 Çarşamba 23:28

Ilkokulda idare şekli olarak cumhuriyet halkın kendi kendini idare etme rejimi olarak öğrendik,Ankara'dan size belediye başkanı atadık buna zorunlu olarak oy veriniz,bu partinin üyeleri vardır onlara yerinden yöresinden belediye başkanlarını ön seçim ile seçme hakkı ne zaman verilecektir? CHP ıkı gün değil otuza bir marta kadar kapalı tutunuz,belediye başkanları tespit edilmiş durumdadır usulden oylama yapılacaktır,şu anda bütün belediye başkan aday adayları Ankara'da üs kurmuş durumdadır,Ankara ekonomisine katkıları olacaktır,genel merkez atamaları yaptıktan bir çok yerden bağımsız aday olarak seçimlere girecektir kazanmak için değil birilerine kayıp ettirmek içindir,genel merkez yararlı işbilir belediye başkanı atamak için mi ince eleyip sık dokuyor,şu an 2019 yerel seçimlerde atanan belediye başkanlarının icraatları verimsiz halkı ve parti üyelerini hiç dikkate alınmıyor halk ile ilgisi yoktur,onun için Izmır'de sopayı koysan seçilir dönemi bitmiştir kapalı kapılar ardında hiç bir zaman olumlu yönde işler olmamıştır,cuma günü için hiçbir heyacan YOKTUR...

Yorumu oyla      7      2  
Size Herşey Müstehak 24 Ocak 2024 Çarşamba 23:02

BU ACELENİZ NİYE Kİ ? HİÇ ŞIKIŞMAYIN CANIM 25 MART'DA FİLAN AÇIKLAYIN TÜM ADAYLARI... SİZ'DEN BİR CACIK OLMAZ... OLSADA YA YOĞURDA YAZIK OLUR, YADA HIYARA!! 3 KOYUNU GÜDEMEYEN, 2 TAVUĞA SU VEFEMEYEN BECERİKSİZ HERİFLER...!!! TIPIŞ TIPIŞ ASLA OY YOK!

Yorumu oyla      13      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeniden Refah İzmir, 13 ilçede adayını açıkladı
Yeniden Refah Partisi, Genel Merkez'de düzenlenen törende İzmir belediye başkan adaylarını tanıttı.
Ankara’da kritik 'Erdoğan-Reisi' zirvesi
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ...
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dağ, Çiğli'de esnaf ve vatandaşlarla buluştu
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Çiğli ...
 
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi, 2 büyükşehir ilçe, 53 ilçe belediye başkan ...
HKP İzmir Büyükşehir adayı belli oldu!
Yerel seçimlere az bir zaman kala siyasi partiler adaylarını açıklamaya ...
CHP-Memleket Partisi hattında İzmir iddiası... 'Kontenjan ilçe' mi verilecek?
CHP'de ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı ...
 
Özel ve Baş görüştü: Ortak açıklama iptal edildi
CHP lideri Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Genel Başkanı Erkan Baş ile CHP ...
NATO’ya ‘ret’ oyu veren CHP’li vekil Akbulut: Kahrolsun ABD emperyalizmi!
TBMM’de dün gerçekleştirilen İsveç'in NATO'ya katılımı oylamasında 'hayır' ...
İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir adayı belli oldu
İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu.
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva