HABERLER>EKONOMİ
1 Ağustos 2013 Perşembe - 14:52

Yeni TOBB’un İzmir temsilcisi yine Yorgancılar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 69. Genel Kurulu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Çok sayıda TOBB Genel Kurul Delegesinin katıldığı seçimlerde TOBB'un mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığa tekrar seçilirken; Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ikinci kez TOBB Yönetim Kurulu’na seçildi.

Yeni TOBB’un İzmir temsilcisi yine Yorgancılar

EGEDESONSÖZ - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 69. Genel Kurulu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Çok sayıda TOBB Genel Kurul Delegesinin katıldığı seçimlerde TOBB'un mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu başkanlığa tekrar seçilirken; Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ikinci kez TOBB Yönetim Kurulu’na seçildi. Sanayi Odaları Konseyi’nde ise EBSO, 5 üye ile temsil ediliyor.

Ege Bölgesi Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin “Türkiye’nin Birliği” temasıyla gerçekleştirilen 69. Genel Kurulu’nda yine ağırlığını korudu. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ve Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yeniden başkan seçildiği Genel Kurul’da, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar da yeniden TOBB Yönetim Kurulu Üyesi oldu. EBSO’da 25 yıl aradan sonra Yönetim Kurulu Başkanlığı için tek liste ile seçime giren ve üst üste iki seçim kazanan ilk isim olan Yorgancılar, TOBB Yönetim Kurulu’na da aynı başarıyı tekrlayan EBSO Başkanı oldu. TOBB Yönetimi’nde İzmir’in temsilcisi Yorgancılar ile EBSO, üç dönem üst üste kesintisiz olarak da yerini korumuş oldu. 2005-2009 döneminde EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın TOBB Yönetim Kurulu’nda yeralmıştı. Önceki dönemlerde de EBSO Yönetim Kurulu Başkanları Atıl Akkan ile Kani Aydoğdu da TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmışlardı.
Türkiye genelindeki 365 Oda ve Borsa’dan toplam 1734 delegenin katıldığı genel kurulda TOBB Konseyleri için yapılan seçimde de EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gökçüoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Tezcan, Meclis Başkan Yardımcısı Hakkı Attaroğlu ile Meclis Üyeleri Metin Akdaş ve Mesut Kanat 30 kişilik Sanayi Odaları Konseyi’nin asil üyeleri oldu.
 
TAM KADRO
Ege Bölgesi Sanayi Odası’nı, Ankara’daki TOBB Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ender Yorgancılar Başkanlığında, Nedim Uysal, Mustafa Dirin, Mustafa Güçlü, Kenan Lider, Hüseyin Uğur, Ahmet Taşpınar, İbrahim Gökçüoğlu, Haluk Tezcan, Metin Akdaş, Cemal Altıntaş, Nejat Özduran, Hakkı Attaroğlu, Ertaç Karagözlü, Davut Yanık, Mesut Kanat, Kürşad Yuvgun, Işın Yılmaz, Temel Aycan Şen, Aytekin Öztaş ve Hatice Suzan Erman’dan oluşan delege heyeti temsil etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İhracatta Temmuz sevinci
Temmuz'da ihracat geçen yılın aynı ayına göre yüzde 17,3 artarak 12 milyar 629 milyon dolara ulaştı.
PETKİM iftarından yatırım müjdesi çıktı
SOCAR Türkiye’nin; İzmir bürokrasisi, Petkim müşterileri, tedarikçileri ...
Esnaf-belediye ve siyaset mobilya sektörü için el ele...
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Karabağlar Belediyesi ile ...
 
Benzinde bu kez indirim var!
Benzin fiyatlarında 7 kuruş indirim yapıldı. İndirimli tarife bu gece ...
Ve Dolar yeniden fırladı: 1.94’ün üzerinde
ABD'den gelen iki veri sonrası dolar 1,94'ün üzerini gördü.
İzmir’de ‘jet’ kruvaziyer turizmi!
İzmir’e kruvaziyer turlarla gelen turistler, kısa bir süre kaldıkları ...
 
TOBB yeni yönetim için sandık başına gidiyor
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 69. Genel Kurulu yarın sabah ...
Kredi kartı borçluları çığ gibi!
Bu yılın Ocak-Mayıs döneminde, bireysel kredi kartı borcunu ödemeyen kişi ...
Ankara-İstanbul arası 3 saate iniyor
Türkiye nüfusunun yüzde 40'ının yaşadığı 14 şehir, 5 yıl içinde hızlı ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva