HABERLER>POLİTİKA
16 Ocak 2023 Pazartesi - 10:12

Yeni başkan Aslanoğlu'ndan AK Partililere 'arbede' yanıtı: Altında ezildiler!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyareti esnasında Çiğli Belediyesi-ÇİBEL A.Ş. işçileri ile korumalar arasında yaşanan arbede hakkında AK Parti'den gelen eleştirilere yanıt verdi. Aslanoğlu açıklamasında "İzleri yakından takip eden bazı AKP’liler, platformun çökmemesi ve kimsenin zarar görmemesi için yaşanan bir arbedeyi dillerine dolayarak, bu ziyaretin İzmir’de yarattığı ve onlarında altında ezildikleri etkiyi gölgelemeye çalışmışlar" dedi.

Yeni başkan Aslanoğlu ndan AK Partililere  arbede  yanıtı: Altında ezildiler!

EGEDESOSNÖZ- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Aslanoğlu ayrıca Çiğli Belediyesi'ne bağlı ÇİBEL A.Ş. işçilerinin zam talebi ile alana gelmesi ve yaşanan arbede ile ilgili AK Parti cephesinden gelen eleştirilere de yanıt verdi.

Aslanoğlu açıklamasında şunları söyledi:

"Teşekkürler İzmir. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Bayraklı ve Karabağlar’da düzenlenen temel atma törenleri ve Konak’ta Roman Buluşmasına katılarak İzmir ile kucaklaştı. Gösterilen sevgi ve ilgiyle, millet iktidarının ayak sesleri her yerden duyuldu.

Depremde hasar gördüğü için evleri yıkılan depremzedeleri aracılara teslim etmeyen İzmir Büyükşehir Belediyemizin Halk Konut projesiyle, Genel Başkanımızın temel atma törenine katıldığı Dilber Apartmanı yeniden inşa edilecek, vatandaşlarımız yerinde dönüşümle evlerine kavuşacak.  

Halkın lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Arka mahallelere kreşler, okullar yapacaksınız” talimatıyla İzmir Büyükşehir Belediyemiz Karabağlar’da Orhan Kemal İlköğretim Okulunun temelini attı. Genel Başkanımızın katıldığı törende İzmirliler halkın liderini bir kez daha bağrına bastı.

AKP’li yöneticilere gelince… Bizleri yakından takip eden bazı AKP’liler, platformun çökmemesi ve kimsenin zarar görmemesi için yaşanan bir arbedeyi dillerine dolayarak, bu ziyaretin İzmir’de yarattığı ve onlarında altında ezildikleri etkiyi gölgelemeye çalışmışlar.  

Bugün bir kez daha halktan yana olan sosyal belediyecilik ile ranttan yana olan AKP zihniyetinin farkını gördük. Bunu görmeyenler, maden işçilerini tekmeleyen, tweet attı diye çocukları tutuklatan, hak arayan işçileri ve memurları biber gazına boğan zihniyetin sahipleridir.

20 yıllık iktidarları yoksulluk, israf, adaletsizlik, baskı ve şiddet diye özetlenen Akp'nin İzmir’deki temsilcileri boşuna uğraşmasın. Dün olduğu gibi bugün de, onların adaletsizliği ve baskılarına karşı bu ülkenin en büyük güvencesi CHP’dir. Halk kazanacak, AKP kaybedecek!  

Bugün İzmir’de atılan temellerle Roman vatandaşlarımızın özgürce fikirlerini ifade etmesi ve Genel Başkanımıza kültürlerinin en güzel örneklerini sunmalarıyla unutulmaz bir gün yaşandı. İzmir ve Türkiye bu güzellikleri, bu hizmeti hak ediyor. Birlikte daha da iyisini başaracağız.

 
Randevusuna gelmeyen hasta oranı düştü
 
Altay'da kritik günler
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 16 Ocak 2023 Pazartesi 23:29

Eyyyy il başkanı! işin zor,hemde ÇOK ZOR...

Yorumu oyla      7      3  
Bilge 16 Ocak 2023 Pazartesi 20:06

Cehape barajın altında kalacak

Yorumu oyla      11      4  
kentli olmak 16 Ocak 2023 Pazartesi 16:20

Politika al gülüm ver gülüm işi olduğu sürece ne memlekete ne kişilere faydası yok.Atandıklarında ayakları yere basmayıp alçaktan uçanları koltuk elinden gittikten sonra arayıp,soran olmuyor.Örneği çok.Onun için...Yavaştan gidicen bu hayatta..

Yorumu oyla      7      3  
davut kaya 16 Ocak 2023 Pazartesi 15:28

izmir siyasi başkanını buldu.emekçiler olarak yanınızdayız başkanım

Yorumu oyla      5      18  
Altan Ayaydın 16 Ocak 2023 Pazartesi 13:55

İzmir gerçek başkanını buldu olay budur artık izmir çok daha yükseklere çıkacak şahsen şüphem yok yolu açık olsun başkan sevgilerimle başarın dayım olsun sen halkla olduğun sürece bizde seninle olacağız herzaman yanındayız.

Yorumu oyla      6      15  
Düz Partili 16 Ocak 2023 Pazartesi 12:00

Sayın il başkanı,İzmir'de yaşanan her türlü provokatif eylemler izmir'e ve halkına zarar verir,yöneticilere bir şey olmaz,karşılıklı beyanatlar ile bir yere varılmaz,bu gün Türkiye'de partiler yasası değişmediği sürece demokrasiden bahsetmek susuz yoğurt ezmeye benzer,bütün partilerde merkezden atamalar ile milletvekilleri,belediye başkanları ve il başkanlarını atamak ile halkın temsilcisi seçilir mi? "HAKİMİYET KAYITSIZ-ŞARTSIZ MİLLETİNDİR" malesef sözde kalıyor,bugün siyaset anlayışı şayet Ankara'da üst düzey parti yöneticileri varsa telefon beklersin sen belediye başkanı olarak atandı diyerek gider görev alırsın ön seçim yapılmadığı takdirde siyâset sahnesi tıkınıyor ve temsiliyet kayıp olur gider...

Yorumu oyla      15      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Arslan'dan Bakan Koca'ya 'önerge' çıkışı: 1 yıl sonra gelen yanıt!
CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan 5 Ocak 2022 tarihinde ...
CHP'li Purçu: Roman vatandaşlar CHP’yi iktidar yapacak
CHP’li İzmir Milletvekili Özcan Purçu, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ...
Erdoğan'dan İzmir Körfezi için koku raporu: Şu anda sıkıntı söz konusu!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz tahılının yüzde 44'ünün ...
 
Bahçeli: Bahar mevsimi seçim mevsimidir
MHP'nin Kızılcahamam'daki kampının kapanış toplantısında konuşan Devlet ...
AK Partili Kaya'dan Kılıçdaroğlu'na kooperatifleşme salvosu: Onlar konuştu biz yaptık!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bayraklı Halk Konut temel atma töreni ...
AK Parti'den Roman buluşması
AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, partisinin 20 Ocak'ta düzenleyeceği ...
 
Kılıçdaroğlu’ndan Roman vatandaşlara çağrı: En az benim kadar CHP’ye sahip çıkın!
Roman Buluşması’nda açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Kılıçdaroğlu’nu görünce göbek attılar!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de Roman Buluşması’na katılıyor. ...
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na 'arbede' tepkisi!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımı gerçekleşen Bayraklı'daki Halk ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva