HABERLER>POLİTİKA
29 Ekim 2015 Perşembe - 20:10

Ülkücü Dayanışma Platformu'ndan MHP’ye salvo: Bizi temsil etmiyor

Seçimlere 2 gün kala yaklaşık 100 kişilik Ülkücü Dayanışma Platformu 1 Kasım seçimleri öncesi deklarasyon yayınladı. Platform adına konuşan Orhan Akman, MHP'nin kendilerini temsil etmediğini söyleyerek, 1 Kasım seçimlerinde oylarını AK Parti'ye vereceklerini açıkladı.

Ülkücü Dayanışma Platformu ndan MHP’ye salvo: Bizi temsil etmiyor

Gökhan KOÇ/EGEDESONSÖZ - Ülkücü Dayanışma Platformu 1 Kasım seçimleri için deklarasyon yayınladı. Yaklaşık 100 kişilik gruptan oluşan platform Kemalpaşa yolu üzerinde bulunan Ramada Hotel'de bir araya geldi. Toplantı öncesi yemekte bir araya gelen Ülkücü Dayanışma Platformu üyeleri 1 Kasım seçimlerinde oylarını kime vereceklerini açıkladılar. Platform adına Orhan Akman konuştu.



SİYASET DEVLETİNE VE MİLLETİNE HİZMET ETMEKTİR
Türk milletine ve devletine kara sevdalı ülkücüler olduklarını söyleyen Orhan Akman, "Kimse bizleri bir partinin şakşakçısı, kirli siyasetin bir argümanı ve devlet düşmanlarının piyonu olarak göstermesin. Bizim için siyaset, particilik kazanında fokurdayan nefis değildir. Bizim için siyaset allahın rızasını kazanmak için devletine ve milletine hizmet etmektir. Dün ülkemiz üzerine çöken kara bulutlara, memleketimiz üzerine oynanan karanlık oyunlara, imanı ve feraseti ile dikilen ülkücüler olarak, bugün de aynı kararlılık ve azimle devletimize ve milletimize karşı oynanan karanlık oyunlara bozkurt gibi dikildiğimizi ilan ediyoruz. Ülkücü Dayanışma Platformu olarak, önce devletim ve milletim diyen ülkücülerin duygularına tercüman olmak üzere bir araya geldik" dedi.



''DÜNYANIN TÜM İTLERİ DEVLETİMİN BAŞINDAKİ YİĞİDE SALDIRIYORSA...''
Türkiye'nin, eskisi gibi Amerika'nın ve İsrail'in uzaktan kumandasıyla yönetilen bir ülke olmadığını söyleyen Akman, "Türkiye, kendi milletine ihanet eden akımların at koşturduğu bir devlet olmak yerine, milletiyle ve milli ülkülerle kucaklaşan, milli şahlanışını tüm imkansızlıklara ragmen gerçekleştirip, kendi ayakları üzerine dikilmiş iken, terörün, kirli bilgilerin ve algı operasyonlarının kıskacında, istiklaline, istikbaline ve istikrarına karşı topyekün bir taaruz ile karşı karşıyadır. İşte bu ahval içersinde ülkücü olmak ve ülkücü kalmak, nefsi emmareden kurtulmakla, devlete ve millete ihanet odaklarının algılarına bozkurt misali dikilmekle mümkündür. Türkü türke, müslümanı müslümana, insanı insana kırdıran zihniyetin karşısında paratöner olmaktır ülkücülük. Yedi düvelin topyekün yüklendiği memleketime kol kanat germektir ülkücü olmak. Velhasıl, mahallenin, memleketin hatta dünyanın tüm itleri bir yiğide saldırıyorsa, bu yiğit de benim devletimin başı ise, bize düşen bu yiğidi o itlere yedirtmemektir. Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ve muhalifliği ile, devletine ve milletine vurmayı halt zannedenlerin beslendikleri  ihanet odakları deşifre edilmeden bu kara bulutlar dağılmaz" dedi.
 
OYUMUZU MESULİYETİMİZİ TAŞIYAN AK PARTİ'YE VERECEĞİZ
Alpaslan Türkeş'e, Muhsin Yazıcıoğlu'na, ülkücülere saldıranlarla,  Recep Tayyip Erdoğan'a saldıranların aynı odaklar olduğunu söyleyen Akman, "1 Kasım seçimleri AK Parti, CHP, MHP ve HDP arasında geçen bir seçim değildir. Bu seçimler bağımsız Türkiye adına Erdoğan'la, masonların, ingilizlerin, içerideki ve dışarıdaki hainlerin  arasındaki bir savaştır. Ülkücülerin duygu ve düşüncelerine tercüman olmuş, ülkücüler üzerine çöreklenen yılanlara karşı bozkurt olmuş, ülkücü dayanışma olarak safımız, kıblesi Pensilvanya, Kandil, ABD ve İngiltere olanlarla değil, kıblesi bir, bayrağı bir vatanı ve devleti bir olanlarladır. Bizler Başbuğ Türkeş, Muhsin Başkan ve Recep Tayyip Erdoğan gibi, devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu, ilahi kelimetullah ve nizamı alem davasının, ülkücüleri ve alperenleri olduğumuzun şuurunda, 1 Kasım'da oyumuzu istiklalimize, istikbalimize ve istikrarımıza vereceğiz. Yani bu değerlerimizin mesuliyetini taşıyan AK Parti'ye vereceğimizi ilan ediyoruz. Oyumuzun mesuliyetini taşıyacak olanlara sevgi ve saygımız, ihanet edenlere de nefretimiz baki kalacaktır" ifadelerini kullandı.
 
MHP BİZİ TEMSİL ETMİYOR
Sözlerine devam eden Akman, başında geçen bir olayı anlattı. Akman, "Geçenlerde HDP bizleri temsil etmiyor diyen bir kürt vatandaşla konuştum. Sonra bende dedim ki merak etme kardeşim MHP'de bizleri temsil etmiyor. Aynı oyunları tezgahlayanlar bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor. Dün ülkücülerin kahvehanesini kurşunlayanlar, solcularla ülkücüleri birbirine düşürenler, bugün sünnilerin, şiilerin camisini bombalıyor. Kahpe düzeni yer yüzünde bozan tek millet vardır. O da Türk milletidir" diye konuştu.
 

 
ABD'den Türkiye'ye 70 milyon dolarlık 'akıllı bomba'
 
Kaf-Kaf son topta yıkıldı: 66-68
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ismail 31 Ekim 2015 Cumartesi 09:03

Bir anda kendimi 1979-1980 yıllarında buldum.Her şeyi ile bu yazıya katılıyorum

Yorumu oyla      12      5  
Alperen 30 Ekim 2015 Cuma 13:57

Ben milletim uğruna adamışım kendimi, Bir doğrunun imanı bin eğriyi düzeltir, Zulüm azrail olsa hep hakkı tutacağım, Mukaddes davalarda ölmek bile güzeldir. Bu dizelerle Abdurrahim Karakoç ağabeyide rahmet ve minnetle yâd ediyorum.Gün devlete ve vatana sahip çıkma günü,gün syonistlerin tezgahını başlarına çalma günü,gün dünyanın ümit bağladığı dua ve niyazda bulunduğu Türkiye nin düzlüğü çıkma günü ,gün bugün bir olma ve beraber olma günüdür.Gün yüzde 60 bloğu toprağa gömme günüdür.Yarın çok geç olabilir.Selam ve dua ile

Yorumu oyla      13      6  
Kim bunlar? 30 Ekim 2015 Cuma 09:32

Bu kişileri isim isim sayar mısınız? Bunları bir araya kim getirdi? Seçimden sonra AKP iktidarı olursa bu kişileri hangi mevkilerde göreceğiz? takip edelim.

Yorumu oyla      17      8  
Mustafa soyalın 29 Ekim 2015 Perşembe 23:04

Böyle basiretli kardeşlerimiz olduğu sürece bu milletin sırtı Yere gelmeyecek imşa Allah

Yorumu oyla      16      14  
senay balcı 29 Ekim 2015 Perşembe 20:48

HELAL OLSUN,doğruyu alkışlamak lazım

Yorumu oyla      16      17  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan AK Saray'ın balkonundan halkı selamladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ...
Yıldırım'dan şehit ve gazilere körfez turu
Zübeyde Hanım Eğitim ve Müze Gemisi'nde şehit yakınları ve gazilerle bir ...
CHP’li Balbay’dan kentsel dönüşüm mesajları
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay seçim çalışmalarını Bornova, ...
 
Kılıçdaroğlu: Bir partinin çatısı altında birleşmeliyiz
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara mitinginde yaptığı konuşmada "Huzuru ve ...
AK Partili Hotar’dan Foça ve Menemen çıkarması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Nükhet Hotar ...
AK Partili Sürekli'den 29 Ekim mesajı
AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ...
 
Vatan Partisi'nden George Clooney'e '1915' yanıtı
Amerikalı aktör George Clooney'nin 1915 olaylarıyla ilgili tartışmalara ...
Delican: İzmir, sandıktan huzur çıksın istiyor
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; 1 Kasım Genel seçimlerine sayılı ...
Kadın vekillerden Trabzonspor Başkanı'na çok sert yanıt
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Öleceksek de adam gibi ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gıdanın Geleceği: Dönüşüm; Yerel Mirastan Evrensel İşbirliğine
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Uyutalım’ derken vicdanlar uyumasın!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Katılımcı değil, kayırmacı belediyecilik...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Tüketim cehenneminde gündelik hayat
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Köylüler tarımı bırakmaya başlayınca neler oldu?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Düzen
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Ülkeme adalet diliyorum, gönüllere vefa!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva