HABERLER>EKONOMİ
29 Kasım 2014 Cumartesi - 11:12

TÜGİAD Ege’den Ankara çıkarması

TÜGİAD Ege Şubesi çeşitli ziyaretlerde ve görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’daydı. Ankara’da ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret eden TÜGİAD Ege üyeleri adına Şube Başkanı Musa Turan anı defterine yazdığı yazıda Türkiye’nin gelişimi için Atatürk ilke ve devrimlerinden sapmadan çok çalışacaklarını belirtti.

TÜGİAD Ege’den Ankara çıkarması

Anıtkabir ziyaretini takiben T.C. Ekonomi Bakanlığı’nda Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım ile bir araya gelen TÜGİAD Ege üyeleri İzmir’in , Ege Bölgesinin ve ülkemizin temel ekonomik sorunları hakkında görüşlerini ve çözüm önerilerini sundular. Başkan Musa Turan güncel ekonomik konular dışında TÜGİAD Ege Şubesi olarak geliştirdikleri İzmir’in Uluslararası bir eğitim şehri haline gelmesi vizyonlu projelerini aktardılar. Ayrıca, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından dile getirilen Ege Bölgesel kalkınmalı fikrini harekete geçirmek üzere hazırladıkları çalışma yapılanmasını sundular. Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, üretken, girişimci, kültürlü genç işadamları ile birlikte olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, Bakanlık olarak tüm toplum kesimleri ile özellikle de ekonomi alanında faaliyet gösteren Sivil Toplum Örgütleri ile düzenli ve sürekli bir iletişim halinde olarak onlardan faydalanmak istediklerini, bu ortak çalışmanın yaratacağı güç ve enerjinin gerek İzmir’in gerekse de Ege Bölgesinin gelişimi için ciddi sonuçlar doğuracağına olan inancını belirterek, her türlü proje ve çalışmaya açık olduklarını söyledi.
 
TÜGİAD Ege Şube Başkanı Musa Turan ise öncelikle Yıldırım’ın kendilerine gösterdiği yakınlığa ve alakaya çok teşekkür ederek, bizler proje üretmek, ülkemizin gelişimine ve büyümesine ciddi katkı sunmak istiyoruz. Bu yolda bizleri dinleyen, anlayan ve işbirliğine hazır bir yapı görmenin kendilerini çok mutlu ve motive ettiğini belirterek, bundan sonra projelerle sık, sık Ekonomi Bakanlığının kapısını aşındıracaklarını söyledi.
 
Bakanlıktaki toplantı sonrasında TÜGİAD Ankara şubesine geçen TÜGİAD Ege üyeleri burada Ankara Şubesi üyeleri ile tanışarak güncel ekonomik sorunları görüşerek ortak işbirliği imkanlarını tartıştılar.
 
İzmir’e dönüşlerinde kısa bir açıklama yapan Turan, Türkiye’nin kalbi Ankara. İzmir’îmizin, bölgemizin ve ülkemizin kaderini etkileyen kararlar Ankara’da alınıyor. Bu nedenle bu süreçleri takip edebilmek, karar vericilere görüşlerimizi tam aktarabilmek için Ankara yollarını yorulmadan, yılmadan aşındırmaya devam edeceğiz dedi.  
 
Söz konusu ziyarete Başkan Musa Turan ile birlikte, Sema Aydın, Can Yavaş, Evren Taşkıran, Nihat Baç, Başak Akman, Nafiz Uybat, Özlem Gültekin, Tolga Hikmet Duğles, Yakan Biçer, Hatice Oflas, Burak Kılınç, Hüseyin Düzyol, Nevzat Yalçın, Hüseyin Canpolat, Cengiz Dalgıç ve Mustafa Kolcu katıldı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir Park standında
MÜSİAD'ın Asya'dan Avrupa'ya, Amerika'dan Ortadoğu ve Afrika'ya kadar ...
Yılbaşında büyük ikramiye miktarı belli oldu
Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nin büyük ikramiyesi 50 milyon lira olarak belirlendi.
Benzin ve motorinde flaş indirim kararı
Petrol fiyatlarındaki sert düşüşün ardından benzinde yeni indirim dalgası ...
 
İzmirli başkanlar gençlerin geleceğine imza attı
Gençler, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde (İEÜ) sağlanan destekle geleceğe emin adımlarla yürüyecek.
Yaşar Holding de inşaata el attı!
Türkiye’de dev gruplar inşaat sektörüne adım atarken, İzmir’in en büyüğü ...
Zeybekci: Şimşek’le görüş ayrılığımız olması doğal
Ekonomi Bakanı Zeybekci, Merkez Bankası faiz politikalarıyla ilgili Maliye ...
 
İTO aidatlarını taksitlendirmek için son gün 1 Aralık
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Torba Kanun ...
Oda başkanları Demirtaş-Yorgancılar geriliminden rahatsız
İTO Başkanı Ekrem Demirtaş ile EBSO Başkanı Ender Yorgancılar arasında ...
Borsa tavan yaptı: 1,5 yılın zirvesinde
Borsa ilk seansta yaklaşık 1,5 yıl sonra ilk kez 85 bin puan seviyesini aştı.
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva