HABERLER>EKONOMİ
4 Aralık 2012 Salı - 11:12

Travel Turkey İzmir için geri sayım başladı

6 – 9 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenecek TRAVEL TURKEY İZMİR Turizm Fuar ve Konferansı için geri sayım başladı.

Travel Turkey İzmir için geri sayım başladı

İZMİR - Kent, turizm sektörüne yeni destinasyonlar kazandıracak ve ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlayacak bir büyük organizasyona daha ev sahipliği yapacak.
 
Travel Turkey İzmir Fuarı, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Messe International İstanbul işbirliğinde bu yıl 6’ıncı kez gerçekleştiriliyor.
 
20’ye yakın ülkeden, 60’dan fazla ilden 700’ü aşkın firmanın katılacağı Turizm Fuarı’nda Karadağ partner ülke, Kastamonu partner il olarak yer alacak.
 
Özellikle uluslararası ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi beklenen TRAVEL TURKEY İZMİR’de Türkiye’nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapan son tüketicilere tanıtılacak.
 
11 ÜLKEDEN SATIN ALMA HEYETİ
Türkiye’ye gelen turist sayısını, turist gönderen ülke sayısını ve gelen nitelikli turist sayısını artırmak hedefiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da çok farklı ülkelerden gelen ve turizm satın almacısı niteliği taşıyan 50’ye yakın konuk fuarda ağırlanacak.
Bu yıl, Turizm Fuarı için 11 ülkeden satın alma heyeti çalışması yapıldı. Daimi Havayolu Sponsoru Türk Hava Yolları desteğiyle gerçekleştirilen Hosted Buyer programı kapsamında; ABD, Azerbaycan, Danimarka, Endonezya, Hindistan, Güney Afrika, İspanya, İtalya, Uganda, Kanada ve Rusya’dan satın alma heyetleri konaklama ve ulaşım masrafları karşılanarak İzmir’e getiriliyor.
 
Hosted Buyer Programı çerçevesinde özel konuk statüsüyle fuara davet edilen yabancı turizmcilere fuar kapsamında düzenlenecek workshop programlarında, Türk turizmcilerle buluşma, bağlantı kurma olanağı sağlanacak.
 
ETİK (Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği) tarafından organize edilen “2012 Türkiye Turizmi Değerlendirmesi ve Beklentileri Turizm Zirvesi” konferansı, ENGELSİZMİR 2013 Kongresinin de tanıtılacağı “Engelsiz Turizm” paneli, Türkiye Aşçılar Federasyonu organizatörlüğünde İzmir Aşçılar Derneği ve İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Uluslararası Yemek Yarışması, Anadolu Ajansı “Türkiye Fotoğrafları Sergisi”, Power Fm Simülatörü, çekilişler, erken rezervasyon imkanları ve yöresel etkinlikler Turizm Fuarı’na renk katacak.
 
Otel ve seyahat acentalarının yanı sıra kalkınma ajansları, belediyeler, otel ekipmanları tedarikçileri, araba kiralama ve hava yolu şirketleri, deniz ve kültür turizmi, kongre, inanç, sağlık, eğitim, yatçılık, golf, kış sporları, gastronomi gibi çeşitli kurum ve kuruluşlar, Valilik ve İl Kültür Turizm Müdürlükleri’nin katılacağı TRAVEL TURKEY İZMİR Fuarı, dünya turizmini İzmir’de buluşturacak.

Fuarda; Havayolu Sponsoru Türk Hava Yolları ve Medya Sponsorları olarak Hürriyet, Power FM, TRT Belgesel, Anadolu Ajansı, World Travel Channel ve Karadeniz TV, Adres Gezgini yer alacak.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ve İzmir'in 'hayati' dosyası BIE'de...
EXPO 2020’ye aday olan İzmir, zorlu yarışta son dönemece girdi. 656 sayfalık ...
İZFAŞ Ekoloji Fuar'ı için vites yükseltti
İzmir Organik Ürünler Fuarı, 16 – 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında İzmir ...
Enflasyonda Kasım sevinci: Yılın en düşüğünde…
Enflasyon Kasım ayında gıdadaki düşüşün etkisiyle TÜFE'de yüzde 0.38'le ...
 
EGİAD’ta kadın devrimi: Yeni başkan ‘fotoda’ Seda Kaya
Ege Genç İşadamları Derneği(EGİAD)'ın bugün yapılan olağan genel kurulunda, ...
İhracatta Kasım sevinci
Kasım ayı ihracatı yüzde 20 arttı, 12 milyar 772 milyon dolar oldu. AB ...
TÜGİAD Ege'de şubeleşmek istiyor
Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), merkezi İzmir olmak üzere Ege ...
 
EBSO’dan ‘elektronik’ çek önerisi
Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, elektronik ...
‘Serbest kıyafet’ yönetmeliği sektörü de böldü!
Okul kıyafetlerini serbestleştirme tartışması tekstil ve hazır giyim sektörünü ...
Kızlar Ağası’na ‘Hürrem’ dopingi!
'MuhteşemYüzyıl' adlı dizideki 'Hürrem Sultan' karakterini canlandıran ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva