HABERLER>POLİTİKA
3 Ocak 2024 Çarşamba - 09:27

Tekin'in Bayraklı için projeleri hazır: Farklı bir başkan olacağım

İstihdama yönelik olarak yaklaşık 2 bin kişinin çalışacağı bir fabrika kuracağının müjdesini CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Av. Samed Tekin, ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerinin barınma ihtiyacını karşılamak için sosyal konut üreteceklerini söyledi. Tekin, "Bayraklı'da daha önce hiç görülmemiş bir başkan olmak için aday adayı oldum" açıklamasında bulundu.

Tekin in Bayraklı için projeleri hazır: Farklı bir başkan olacağım

EGEDESONSÖZ - CHP'nin Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Av. Samed Tekin, dosya verdiği günden, hatta üç yıl öncesinden bu yana sahada çalışmalarını sürdürüyor. Tekin, Bayraklı'nın her köşesinde son üç yıldır 60'tan fazla toplantı yaptığını, ilçenin sorunlarını, ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini belirterek, "Ben, Bayraklı'da daha önce hiç görülmemiş bir başkan olmak için aday adayı oldum. Sosyal belediyecilik anlayışını, vizyon kent Bayraklı anlayışıyla birleştirerek belediye başkanlığı yapmak istiyorum" dedi.

HER ZAMAN ULAŞILABİLİR BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM
İstihdam yaratacak projeleri olduğunun altını çizen Av. Samed Tekin, koltukta oturan değil, sokakta çalışan, yurttaşların arasında, ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağına vurgu yaptı. Engelli ve yaşlı bakımevleri açacağını belirten Tekin, projelerini şu sözlerle özetledi:

"İstihdam ağırlıklı projelerimiz olacak. Küçüklü büyük üretim tesisleri kuracağız. 1500-2000 kişinin çalışabileceği bir fabrikayı hayata geçireceğiz. Konut ihtiyacının giderilmesi anlamında sosyal konut projeleri üreteceğiz. 5000 kişinin konut ihtiyacını karşılamak üzere 1, 2, 3 yıl ücretsiz olarak Bayraklı’da yaşayan ihtiyaç sahiplerinin kalabileceği konutlar yapacağız. Engelli ve yaşlı bakım evleri, sokak hayvanlarına ilişkin ayrı bir birim kurulması gibi sosyal belediyecilik anlayışına yönelik projeleri hayata geçirmek istiyorum. Bunlara ek olarak katılımcı ve sosyal belediyeciliği öne çıkaracak mahalle meclisleri oluşturacağız. Mahalle meclisleri vasıtasıyla, orada yaşayan insanların fikir, görüş ve önerilerini alarak o mahalle ile ilgili projeleri hayata geçireceğim. Sloganımızda ifade ettiğimiz gibi koltukta oturan değil, sokakta çalışan, insanların arasında olan, ulaşılabilir, dokunabilir bir başkan olmak istiyorum."

PARTİMİN OYUNU EN YÜKSEĞE ÇIKARACAĞIM
Karşıyaka, Bornova ve Konak ilçelerinin kesişme noktasındaki Bayraklı'yı, CHP belediyeciliği için vitrin bir ilçe olarak tanımlayan Belediye Başkan aday adayı Av. Samed Tekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"3 yıldır Bayraklı’nın her mahallesinde toplam 60’ın üzerinde toplantı yaptım, her mahallesinin, her sokağının derdi, sorunu, ihtiyacı nedir biliyorum. Bayraklı‘nın; Karşıyaka, Bornova ve Konak ilçelerinin kesişim noktasında, CHP Belediyeciliği için vitrin bir ilçe olduğunun farkındayım. Yereldeki başarının genel iktidar için bir basamak olduğunun da bilincindeyim. Bu bağlamda partimin oyunu Bayraklı’da en yükseğe çıkarmak istiyorum. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’in değişim mücadelesinde en başından beri yanında olan biriyim. Gerek kurultay öncesi gerek kurultay sırasında değişim mücadelesinin açık destekçilerinden biriydim. Bayraklı’mızdaki mahallelerimizin her birinde semt merkezi ve eğitim merkezleri kuracağız. Özellikle eğitim merkezlerinde ilkokuldan üniversite öğrencilerimize kadar Bayraklı’mızdaki tüm öğrenciler ücretsiz faydalanacaklar. Buralarda ücretsiz internet, bilgisayar, sıcak-soğuk içecek, kuru pasta, tost olacak. Her mahallemizde spor ve oyun alanları olacak. Her mahallemizde, 2-3 katlı ve çok amaçlı yapılar inşa edeceğiz. Alt kat kapalı pazaryeri olacak. Genel Başkanımız Özgür Özel, kurultayda, CHP'nin artık sokakta olacağını söylemişti. Bu bizim için çok önemlidir. Ben hep sokakta siyaset yaptım ve başkan olduğumda da hep sokakta olacağım."

 
Küresel piyasalar karışık seyrediyor
 
Başkan Selvitopu'ndan taksicilere ziyaret
YORUMLAR
Toplam 30 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İlhan Gökdeniz 4 Ocak 2024 Perşembe 10:05

Samed TEKİN Bayraklı''da sevilen sayılan birisi. Her mahallede defalarca yaptığı toplantılarla emeği her zaman ön plana çıkardığı görünüyor.Bayraklı''ya yakışır.

Yorumu oyla      1      1  
Mehmet Levent Emre 4 Ocak 2024 Perşembe 10:03

Partimiz içinde çocukluğunu yaşamış, gençliği, üniversite hayatı ve mesleki yaşamı boyunca hep parti görüşlerive disiplinini özümseyerek yaşam biçimi haline getirmiş bir kişilik. Acar, tuttuğunu koparan, sorunlara her yönüyle bakıp çözüm yollarını belirleyerek yine çözüm odaklı, donanımlı bir kişilik... Allahaşkına şimdi söyleyin bana ilçemiz Bayraklı belediye başkanlığı ve partimiz için büyük bir şans değilde nedir? Bana göre Bayraklı Belediye Başkan adayı hattâ başkanı Av. Samed Tekin''dir. Nokta...

Yorumu oyla      1      1  
Hasan Hüseyin Türkmen 4 Ocak 2024 Perşembe 08:17

Bayraklı belediye başkanı Samed Tekin olmalı

Yorumu oyla      1      1  
Özkan gündaş 4 Ocak 2024 Perşembe 08:09

Bayraklıya dürüst çalışkan liyakat sahibi yaptığı toplantılarla küskün partililerimizi yeniden partimize kazandıran tabanına daima sahip ?ikan purojeleri ile bayrakliyı çok modern bir ilçe yapacağına inandığımiz Samed tekini destekliyoruz ve sayın genel başkanımızdan Samed beyi bayraklıda belediye başkan adayı gôstermesini istiyoruz

Yorumu oyla      1      1  
Necla Akbaşak 4 Ocak 2024 Perşembe 07:45

Samed Başkanımızın Bayraklı için teknik, sosyal, kültürel değerlere önem verme hususlarında başarılı olacağına inanıyorum. Adil bir yönetim için Samed Başkanımızı seçmeliyiz.

Yorumu oyla      1      1  
Özkan gündaş 4 Ocak 2024 Perşembe 02:55

Bayraklı''da mahalle mahalle gezip toplantılar yapıp örgütü yeniden canlandıran CHP nin oyunun artması için var gücüyle çalışan ve bayraklı için çok güzel projeler üreten halkcı liyakat sahibi bayraklının tek adayı Samed tekin başkandır kendisini desdekliyor ve başarılar diliyorum

Yorumu oyla      1      1  
Hikmet Saraç 4 Ocak 2024 Perşembe 01:53

Genç çalışkan projelerini mahalle mahalle anlatan avukat Samed Tekin bayraklıya belediye başkanı olmalı..kazanan bayraklı halkı olucaktır

Yorumu oyla      1      1  
Hüseyin TAŞ 3 Ocak 2024 Çarşamba 23:31

Bayraklı’yı marka kent yapacak tek isimdir SAMED TEKİN. Destekliyorum güveniyorum inanıyorum inşallah genel merkezimizinde kararı bu yönde olur ??

Yorumu oyla      1      1  
Umut Yalçın 3 Ocak 2024 Çarşamba 23:14

Bayraklı aday adayı Samed Tekin e çok güveniyoruz onun başkan olmasını gönülden istiyoruz Bayraklımızın daha iyi hale getiriceğinden hiç şüphemiz yok sonuna kadar Destekleyeceğiz Başkanımızı Bayraklı Ailesinin Başkanı SAMED TEKİN olsun ????

Yorumu oyla      1      1  
Ömer kılıç 3 Ocak 2024 Çarşamba 23:07

Bayraklı hizmet görücek Tek aday Samed tekin

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gözaltına alınan 3 partiliyle ilgili açıklama!
İstanbul'da İYİ Parti Gençlik kolları üyesi üç kişi, dağıttıkları broşür ...
Özgür Özel, Karamollaoğlu ile görüştü
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile bir araya geldi.
İYİ Parti'de ittifaksız yerel seçim hazırlığı sürüyor
İYİ Parti için 2023, yoğun istifa ve ihraçların yaşandığı bir yıl oldu. ...
 
YSK kararları Resmi Gazete'de
YSK kararları, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı
İzmir Büyükşehir adaylığı için adı geçiyordu... Vekil Çankırı’ya ‘falcı’ şoku!
31 Mart seçimleri için İzmir kehanetini açıklayan Astrolog Nuray Sayarı, ...
CHP'de kritik gün: 150 aday daha belli olacak
Bugüne kadar, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçim için 351 seçim çevresindeki ...
 
CHP'den 'ParkUrla' tepkisi: Gündem maddesini geri çekin!
'ParkUrla' için düzenlenen basın açıklamasında konuşan Cumhuriyet Halk ...
Büyükşehir Aday Adayı Atila: Oy alamayacağım kimse yok!
Menderes'te vatandaşlarla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan ...
İYİ Parti İzmir'de yeni görev dağılımı!
Yerel seçimler yaklaşırken İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Divan Listesi'nde ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Elgin Mermerleri!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Buraya kadarmış!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ah Alaçatı vah Alaçatı!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva