HABERLER>POLİTİKA
2 Ocak 2024 Salı - 12:03

Büyükşehir Aday Adayı Atila: Oy alamayacağım kimse yok!

Menderes'te vatandaşlarla bir araya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila "Aday adayları arasında en güçlü benim. Zamanla her şeyin iyi olacağına inanıyorum. İzmir’de oy alamayacağımız hiçbir insan yok. Tüm hemşerilerimizin oyunu istiyoruz. İzmir’de tarihi bir fırsat doğabilir" dedi.

Büyükşehir Aday Adayı Atila: Oy alamayacağım kimse yok!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, ilçe ziyaretlerine Menderes’te devam etti. Atila, öncelikle ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirerek vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.

Atila daha sonra CHP Menderes İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Atila’ya İlçe Başkanı Hakan Karakurt, ilçe örgütü, partililer, meclis üyeleri, belediye başkan aday adayları ve vatandaşlar eşlik etti.

Olgun Atila’nın ilçe başkanlığı ziyareti sırasında Menderesliler de dışarıda Olgun Atila’ya destek sloganları attı.

Ziyarette partililerin Menderes’e ilişkin öneri ve sorunlarını dinleyen Atila, kendisine yöneltilen sorulara da içtenlikle cevap verdi.

CHP İlçe Başkanı Hakan Karakurt, Olgun Atila’yı Bornova Belediye Başkanlığı sürecinden tanıdığına dikkat çekerek “Olgun Başkanımızı hepimiz tanıyoruz. Partimizi layıkıyla temsil ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanlığı da kendisine çok yakışacak. Çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi.

Olgun Atila ise, Mendereslileri, “Menderes Bizim Evimiz, İzmir Bizim Evimiz” sözleriyle selamladı. Menderes’in İzmir’in en önemli ilçelerinden biri olduğuna dikkat çeken aday adayı Atila, “Menderes, tarımıyla, deniziyle İzmir’in gözbebeği. Ortak aklın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sizin, Mendereslilerin düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Hep birlikte evimiz dediğimiz kenti birlikte yönetip çalışmalar yürütmeliyiz. Kentlileri, kent yönetimine katmalıyız” dedi.

“İZMİR SÜPER LİGE ÇIKMALI”
Parti içinde Özgür Özel’le başlayan değişim hareketine dikkat çeken Atila, İzmir’in değişimin öncüsü olması gerektiğini şu sözlerle anlattı; “Genel Başkanımıza Menderes’ten, İzmir’den önemli bir mesaj vereceğimizi düşünüyorum. Değişimi hep birlikte gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Bu manada Menderes bizim için çok önemli. İzmir’in tarihi sorumluluk alarak en yüksek oyu çıkarmalı. İzmir süper lige çıkmalı. Bu durumundan memnun değiliz. İzmir son kaledir, umuttur. Tarihten aldığımız güçle, Atamızın ve Cumhuriyet’in aşkıyla başaracağımıza, her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum.’’

Ulaşım konusunda adım atılmasını isteyen vatandaşlara çalışmalarını ileten Atila “Ulaşıma, hızlı ve yapıcı bir çözüm bulmalıyız. Ulaşım sosyal hayatta desteklerin önemli olduğu bir konu. 90 dakika çok büyük bir sosyal destek idi. Bu devam etmeli. Vapur seferleri hızlandırılması ve deniz taksiyi hizmeti başlamalı. Bornova Kemalpaşa metro hattı olmalı. İZBAN’ın Bergama’ya gitmesi çok önemli. Toplu taşımayı daha çok kullandıkça ulaşım rahatlayacak. Ekleyeceğimiz yan arterler de ulaşımı daha refah bir düzeye getireceğiz” dedi.

Sokaktan beslenen bir siyasetçi olduğunu da vurgulayan Atila, “Benim bir masam olmadı. Yorulmak diye bir şey yok. 24 saat çalışmaya hazırım. 30 ilçede bir büyükşehir meclisi toplantısı yapılacak. Sürekli alandan güç alarak, köylerimizden de güç alarak ortak akılla yöneteceğiz” diye konuştu.

Atila, Menderes’in tarım ve turizmle öne çıkarmak istediklerine şu sözlerle işaret etti; “Menderes tarım ve turizm kenti. Buraya yeni bir pazarın gelmesi, turizmin öne çıkarılması hepimizin ekmeğini daha da büyütür. Esnaf bel kemiğimiz. Onları desteklemeliyiz.”

Atila öte yandan Menderes için pozitif ayrımcılık istediklerini dile getiren partililere yapacakları projelerden bahsetti.

 Vatandaşların su sorunu taleplerini dinleyen Atila “Devlet sıcak elini göstermeli, sosyal belediyeciliği önemsemeliyiz” dedi.

 “OY ALAMAYACAĞIM KİMSE YOK”
Gücünü halktan aldığını dile getiren Atila, belediyeciliği en iyi şekilde yapmak istediğini şu sözlerle ortaya koydu; “2019 yılında 30 ilçe içinde yapılan tüm anketlerde en başarılı başkan memnuniyet oranım vardı. Aday gösterilmedim ama küsmedim. Ben yerel yönetimlerde İzmir’e hizmet etmek istiyorum. Aday adayları arasında en güçlü benim. Zamanla her şeyin iyi olacağına inanıyorum. İzmir’de oy alamayacağımız hiçbir insan yok. Tüm hemşerilerimizin oyunu istiyoruz. İzmir’de tarihi bir fırsat doğabilir.”

 Öte yandan partililer Atila’ya “Çok başarılısınız. Aday olarak sizleri görmek isteriz. Gönlümüz sizden yana. Olgun Başkana her zaman bir telefonla ulaşabildik” sözleriyle destek oldu.

 
Eski otogar kahvesi 'kitap kafe' oluyor
 
462 milyonluk yatırım... Petrol devinden RES-GES hamlesi!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
2 Ocak 2024 Salı 22:45

Tunç Soyer'i istemiyoruz. Belediyeyi Bitirdi

Yorumu oyla      2      1  
laf olsun 2 Ocak 2024 Salı 18:37

aday olursan bu yorumcuların alayı seni destekler

Yorumu oyla      2      3  
atilla 2 Ocak 2024 Salı 18:36

izmire yakışır

Yorumu oyla      4      1  
Biz 2 Ocak 2024 Salı 17:23

Olgun Atilla Bornovaya zamanında ne kattı?

Yorumu oyla      1      5  
DEĞİŞİM PALAVRASI 2 Ocak 2024 Salı 15:36

öZGÜR ÖZEL İN RESMİ BAKALIM KAÇ AY KALACAK O DUVARDA, PARTİYİ YÖNETEMİYOR, AYDIN DA ADAYIMIZ BELLİ DEDİ AMA AÇIKLAYAMADI, İZMİRDE DEĞİŞİM DİYOR AMA ONU DA AÇIKLAYAMIYOR NASIL YÖNETECEK BU PARTİYİ, BU ŞEKİLDE NASIL İKTİDAR YAPACAK PARTİYİ, SEÇİM SONU YOLCU GİBİ.

Yorumu oyla      6      2  
Tunç başkanla devam 2 Ocak 2024 Salı 15:31

Olgun başkan iyidir hoştur, Bornova da kendisine görev verilmelidir, ama Tunç başkan neden kalamıyor anlamak zor, ne başarısızlığı varmış, zaten izmir uzay çağı yaşıyordu da Tunç başkan geldi taş devrini mi getirdi. Hiç bahane üretmesinler az konuşan, parti içi kavgalara karışmayan, işini yapan bir başkan kendisi, sorun çok izmirde, ekonomi kötü ama kendisi çalışıyor ve projeleri bittikçe herkes anlayacak ne olduğunu. CHP yönetimi Tunç başkanı gönderirse çok haksızlık yapar ve izmir halkı haksızlıktan nefret eder.

Yorumu oyla      6      2  
2 Ocak 2024 Salı 13:53

ben vermem oy

Yorumu oyla      4      5  
2 Ocak 2024 Salı 13:06

Ben size neden oy vereyim? Soyer neden devam etmesin? Farklı ne yapacaksınız? Diğer adaylara da soruyorum; neden Soyer gitsin?

Yorumu oyla      7      5  
Aday belirleme süreci 2 Ocak 2024 Salı 12:57

Olgun Atilla iyi bir aday, saha çalışmaları yapıyor ve halka kendini anlatıyor. Olması gereken budur zaten. Ancak aday belirleme süreci şeffaf değil, anket deniyor kim yapıyor belli değil. Söylentiler var, ilçe belediyelerine yakın birileri yapıyor diye. Hangi ilçeler tahmin etmek zor değil, sözüm ona değişimci ilçeler!! ne hikmetse her taşın altında onlar var. Bu aday belirleme süreci şeffaf olmalıdır, anketler halka açıklanmalı kriterler ortaya konulmalıdır. Şapkadan tavşan çıkarır gibi genel merkez birini aday yapıp oldu bitti ye getirmesin. Aksi durumda halk ikna olmadığı birine oy vermez chp genel merkezi kendi kaybeder haberi olsun.

Yorumu oyla      8      2  
MURTAZA OYCU 2 Ocak 2024 Salı 12:43

Sayın OLGUN "İzmir'de oy alamayacağım hiç kimse yok dedi"... Ama bu konuda henüz benimle konuşmadı vallahi(!)

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti İzmir'de yeni görev dağılımı!
Yerel seçimler yaklaşırken İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı Divan Listesi'nde ...
Seçimlere katılacak partiler açıklandı
31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek yerel seçimler için süreç işlemeye ...
Mehmet KARABEL yazdı... 'O elleri kıracağım!'
Mehmet KARABEL yazdı... 'O elleri kıracağım!'
 
2023 yılı dış ticaret verilerini paylaşacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 yılı dış ticaret verilerini bugün açıklayacak. ...
AK Parti'de yerel seçim çalışmaları hız kazandı
Yerel seçime hazırlık çalışmalarına hız veren AK Parti, kampanya sürecinde ...
Yerel seçim süreci resmen başladı
31 Mart yerel seçim için süreç resmen başladı. İşte seçim takviminin detayları...
 
Bursalı sözünü tuttu: Sema akülü aracına kavuştu!
Balçova’da yaşayan serebral palsili Sema Yılmazgil, bozulan akülü tekerlekli ...
Büyükşehir aday adayı Atila'dan 'yerelden genele değişim' mesajı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Atila, ilçe ziyaretlerine ...
Sertel’den ‘Özel’ mesaj: ‘Beni aday yapın’ demek için gitmem!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile dostluğunun milletvekili olmadan öncesine ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva