HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
6 Haziran 2021 Pazar - 11:45

Tarihi başarının mimarları aynı karede buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, İzmir’e hentbol erkekler kategorisinde ilk Türkiye Kupası’nı kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesporlu sporcular, aynı kupada final oynayan Kadın Hentbol Takımı sporcuları, takımların idari ve teknik kadrosu ile bir araya geldi. Buluşmanın sonunda hep birlikte şampiyonluk fotoğrafı çektirildi.

Tarihi başarının mimarları aynı karede buluştu

İzmir’e tarihindeki ilk Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nı kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyespor Hentbol Erkek Takımı ve finale kadar gelen Kadın Hentbol Takımı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir araya geldi. Tarihi buluşmaya İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay,  Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, Kulüp Başkanı Ersan Odaman ile kulüp yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti ve ortaya işte bu tarihi fotoğraf çıktı.

Kadın ve erkek hentbol takımı idari ve teknik kadrosu ile hentbolcular, Celal Atik Spor Salonu’na İzmir Marşı eşliğinde alkışlarla girdi. Soyer ve beraberindekiler, sporcuları tek tek tebrik etti. Beşiktaş ile oynanan finalin en değerli oyuncusu seçilen Hentbol Erkek Takımı Oyuncusu Gökhan Örnek, salona en son giren oyuncu oldu ve alkışlar eşliğinde kupayı getirdi. Dev kupanın salona gelişi sırasında büyük coşku yaşandı.

Başkan Soyer, İzmir’de sporun her branşında başarı rüzgarı estiğine dikkat çekerek,  “Süper Lig’de Göztepe’nin yanında artık Atay da var. Altınordu, genç ve yerli kadrosuyla play-off finaline kadar geldi.  Bucaspor, TFF 2. Ligi’ne yükseldi. Pınar Karşıyaka FIBA Şampiyonlar Ligi’nde finale çıkıp kentimizi temsil etti. Son olarak İzmir Büyükşehir Belediyespor Hentbol Erkek Takımımız, İzmir’e tarihindeki ilk Türkiye Kupası’nı kazandırırken, kızlarımız da final oynadı” vurgusu yaptı.

“Her başarı, daha büyük başarıların hazırlığı” diyen Soyer, “Sporda çok daha fazlasını başaracağız. Uluslararası turnuvalar ve organizasyonlarla İzmir’i spor kenti yapacağız. Sadece hentbolde değil, tüm branşlarda Avrupa ve Dünya çapında başarılar elde edeceğiz. Sürekli yeni zirveleri test edeceğiz. İyi ki bu kentin damarlarında sporcu kanı dolaşıyor. İzmir Büyükşehir  Belediyespor’un hentbolde yetiştirici kimliğini korurken, çoğu İzmirli sporcularla kazandığı bu kupa, tarihteki yerini almıştır” diye konuştu.

Törenin ardından Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyespor yönetimi, sporcular, idari ve teknik kadro ile özel kupa fotoğrafı çektirdi. Soyer, takım kaptanları Gökhan Örnek ve Burcu Dindar ile de kupalı özel fotoğraf çektirdi.

Kulüp Başkanı Ersan Odaman ise 30-28 kazanılan Beşiktaş final maçı sonrasında giyilen ve şampiyon sporcuların imzaladığı şampiyonluk tişörtünü, Başkan Soyer’e armağan etti.  Odaman, Soyer’e spora destekleri için teşekkür ederek, “Attığımız her adımda sayın başkanımızın büyük desteğini görüyor ve vizyonu ile geleceğe daha da umutla bakıyoruz” dedi.

 
Kabine toplantısının tarihi erkene alındı!
 
Dünya Kahvaltı Günü’nde Bergama farkı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca'daki en büyük meydan için AK Parti'den Atatürk önerisi
Buca'nın en büyük meydanı olan 'Çevik Bir' meydanının isminin Mustafa ...
Selçuklu çocuklar Efes tarlasında
Efes Tarlası Yaşam Köyü’nün ilk etkinliği çocuklar için düzenlenen çevre atölyeleri oldu.
Karşıyaka ‘Macera Parkı’na kavuşuyor
Karşıyaka Belediyesi, çocuk ve gençleri hem sporla hem de eğlenceyle buluşturacak ...
 
Menderes’te LGS öğrencileri unutulmadı
Menderes Belediyesi tarafından LGS’ye giren öğrencilere sınavda ihtiyaçları ...
Konak Bilim Merkezi inşaatı altı ayda bitecek
Çınarlı Rekreasyon Alanı içinde hizmete açılacak Konak Bilim Merkezi temeline ...
Karabağlar'da hafta sonu mesaisi
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, sokağa çıkma kısıtlaması ...
 
Bornova’da Dünya Kahvaltı Günü
Bornova’da 6 Haziran Dünya Kahvaltı Günü, Dramalılar Köşkü Kent Arşivi ...
Bergama üretici pazarı açıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi köylü ve çiftçiyi tüketiciyle aracısız buluşturan ...
Başkan Soyer: Atalık tohumlar toprakla buluşuyor
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kuraklığa ve yoksulluğa ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva