HABERLER>STİL
17 Eylül 2020 Perşembe - 16:35

Sonbahar – kış sezonunun trendleri belli oldu!

Nasıl geldiğini anlayamadığımız yaz ayları yine bir çırpıda sona ermek üzere... Akşam üzeri serinliklerinden de anlayacağımız gibi sonbahar artık kapıda. Peki gardırobunuz sonbahar/kış sezonuna hazır mı?

Sonbahar – kış sezonunun trendleri belli oldu!

Kırmızının demode olduğu bir sezon gelir mi bilmiyoruz ancak bu sezon bütün modacıların hemfikir olduğu renk kırmızıydı. Tepeden tırnağa kendinizi kırmızının çekiciliğine bırakmanız için doğru bir sezon. 
Bütün gözlerin üzerinizde olması kaçınılmaz bir sezon geliyor. Kabarık, işlemeli, fırfırlı, püsküllü, vatkalı, aklınıza ne geliyorsa kollara taşınıyor.
Romantik bir sonbahar/kış sezonu olacağını çoktan anlamış olmalısınız. Sezonun en romantik trendlerinden bir tanesi de Fransız beresi. Her boyutta, her renkte, her stilde... 

Gösterişli yakalara hazır olun

Video konferanslar artık hayatımızın parçası olmuşken hayatımızı kurtaracak daha şık bir detay olabilir miydi? Biz bu romantik trendi çok sevdik. 
Son birkaç sezondur özellikle büyük beden ceket ve blazerların yükselişine şahit olmuştuk. Bu sezon küçük ama çok havalı bir güncellemeyle geliyor. Dev modacıların sonbahar/kış 2020-2021 sezonu için defilelerinde çokça kullandığı gibi bu sezon ceketlerimizin beline kemer takarak karizma puanını yükseltiyoruz. Beli kıvrımlı göstermesi ve kalçadaki fazlalıkları saklaması da cabası. 
90'ların keskin hatları büyük bir geri dönüş yaparken elbette vücudu saran "bodycon" elbiseler -buna Kardashian stili de diyebilirsiniz- sonbahar/kış 2020-2021 sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor. Elbette ki daha modern ve güncellenmiş versiyonlarıyla.
Zincirler bir süredir gözümüze çarpıyor ancak bu sezon büyük bir trend olarak karşımıza çıkıyor. Dev modaevleri bu trendi takılarda, elbiselerde, ayakkabılarda ve çantalarda kullanarak sonbahar/kış sezonundaki yerini sağlamlaştırıyor.
 
Renkli ekoseler yine moda!

Ekose sezonlardır kalmakta ısrar eden trendlerden bir tanesi ve sanırım hepimiz bu konuda halimizden oldukça memnunuz. Rengarenk, her stilde, her yere gidebilecek ekoseler 2020-2021 sezonunda en modern haliyle karşımızda.
Söz konusu dış giyim olduğunda pelerinler yıllardır moda başkentlerine damgasını vurmaya devam ediyor. Hiçbir yere de gideceğe benzemiyor. 
Püskül trendi gidecek gibi olmuştu ki yine Bottega Veneta hamlesiyle geri döndü. Her modacının bir püskül kullanma şekli var. Sizinki hangisi?

Her şey deriden!

Sonbahar/kış sezonlarının vazgeçilmezi deriyi de bu sezon en modern haliyle izliyoruz. İddialı kadınların trendi trençkotlardan pantolonlara, elbiselerden tulumlara ve hatta eldivenlere kadar her versiyonuyla sezona seksi bir giriş yapıyor. Soğuk sezonların olmazsa olmazı trikolar her zaman günlük kombinlerde düşünülür. Ancak bu sezon modacılar trikoları yılbaşı partilerine ve sade kutlamalara hazırlıyor. İşlemeleri, simli iplikler, taşlar ve düğmelerle parti trikolarının yükselişine şahit olmaya hazırlanın.
Binici stili her sonbahar/kış sezonunda kendini biraz olsun hissettirir. Bu sezon en çok çizmelerde kendisini gösterecek. Sezonun en dikkat çekici ayakkabı trendlerinden bir tanesi binici çizmeleri.       
Elbette ki sonbahar/kış hava koşulları nedeniyle zor geçebilen bir sezon. Kurtarıcı ayakkabıları ise militer, kalın tabanlı, kaymayan, su geçirmeyen botlar. Hantal bot trendi tam olarak hayatınızı kurtarmaya geliyor. Üstelik dilediğiniz kombinle giymekte özgürsünüz. 

 
Karabağlar'da sıkı denetim!
 
İzmir için radikal karar! Kordon trafiğe kapatılıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Shakira tasarımını takipçileriyle paylaştı!
Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, tasarladığı bikinisini sosyal medya hesabından ...
Tarihi sarayda defile
Dosso Dossi Fashion Show’un 2020-2021 kış kreasyonu dijital platform defilesinin ...
Gelecek sezonun en trend 5 oje rengi
Evde kaldığımız süre boyunca; iyi ya da kötü, kimyasal peelinglerden saç ...
 
Derya Uluğ, Hadise'yle pişti oldu
Şarkıcı Derya Uluğ, önceki gün sosyal mesafeli ilk açık hava konserinde ...
Moda devlerinden inovatif fikirler
Bu sene koronavirüs sebebiyle gerçekleşemeyen Paris Haute Couture Moda ...
Yeni akım: 'Trikini'
Corona virüs salgını sürecinde mayo ve bikini dünyası da yenilik içine ...
 
Hadise'nin 22 bin liralık stili!
Oyuncu Kaan Yıldırım'la aşk yaşayan şarkıcı Hadise, bu kez dünyaca ünlü ...
Dior özel bir yaz mağazasıyla Bodrum’da
Dior, tatlı bir yaz sürprizi yaparak, 1 Temmuz’da, özel bir yaz mağazasıyla ...
Koronavirüs, sarı saça veda ettirdi
Koronavirüs tedbirleri kapsamında kuaförlerin kapalı olması nedeniyle ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva