HABERLER>MAGAZİN
23 Mayıs 2024 Perşembe - 17:07

Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Müjde Uzman'a: Tükense bende tükenirdi

Oyuncu Müjde Uzman, birkaç gün önce sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış ve sağlık sorunları ile mesleğinin zorluklarından bahsetmişti. Sinan Akçıl da eski sevgilisi Uzman'ın "Tükendim" sözleriyle alakalı konuştu.

Sinan Akçıl dan eski sevgilisi Müjde Uzman a: Tükense bende tükenirdi

Kızılcık Şerbeti dizisinde "Alev" karakterine hayat veren Müjde Uzman, hastanelik olmuş ve yaşadığı zorlukları ve duygularını dile getirmişti.

Arka arkaya paylaşımlarda bulunan Uzman "Madem hala uyumadım. Çok düşündüm şu görselle alakalı, ama paylaşacağım. (Dünden bunlar bu arada) Çünkü. Bu bir ajitasyon paylaşımı değil öncelikle. Bu bir, "Lütfen artık uyanın, empati yapın, sorumluluk alın, hareketlerinizin sonuçları herkesi etkiliyor, tembelliği, kolaycılığı, hak yemeyi bırakın, düşünün, öğrenin, elinizi taşın altına koyun, yapın ARTIK!" adlı serbest çağrışım paylaşımı. İş zor değil, yoğunluk zor değil, insanlar zor. Multitask olmak kendimi tanımlamayı en sevdiğim şeydi, şimdi ise ruhumun en büyük düşmanı. Kendi yapacaklarımı geçtim, etrafımdakilerin de her şeyini dinler, bilir, unutmaz, bir de hatırlatırdım. Asla ama asla üşenmezdim. Tek günde 3 gün gibi yaşar, yorulmaz, tam tersi hayat enerjime eklerdim. Hala 10 adım sonrasını bile şip diye planlar, bu sayede vakit kaybetmez, yapmak istediklerimden olmaz, daha fazla aktivite, daha fazla tecrübe, daha fazla yaşam! der sevinirim. Hiç kimse farketmese hatta yanlış anlasa bile herkesin işini gücünü kolaylaştırır, konforunu artırır, anılarını güzelleştirmeye çalışırım. Bu bana yük gelmez asla. Tam tersi; eğer yapmazsam, çünkü ancak yapmamaya çalışmam' gerekir, daha çok yorulurum ama. Hayatımda ilk defa tükendim" demişti.

"BEN BAŞKA ŞEYLER KONUŞAMAYACAK MIYIM HİÇ?"
Oyuncu sözlerine  "İşin kötüsü kimse inanmıyor. Herkesin bir teorisi var olmam gereken kişiyle ve sıkıntılarımla alakalı, en büyük sebep de mesleğim! Hayatım çok kolay, ışıltılı pırıltılı (ne demekse), para ve lüks içinde falan olmalıymış kesin. Huhu. Varolmak için önce, akıllı, çalışkan, genele uymayan huyları ve hobileri olan bir kadınsan, üstelik hem kadın hem de oyuncu olduğundan, belli ki tüm hayatın boyunca herkesi tek tek aptal olmadığına inandırman gerekiyor. Evden çıkıp eve dönene kadar güzellik, kilo, iş konuları. Her gün... Sahi kimin işi bu kadar konuşuluyor? Ben başka şeyler konuşamayacak mıyım hiç? Sağlık sorunlarına da inanmıyorlar, ayrıca mesela spor yapmak istemem de saçmaymış, çünkü kilo almıyorsun ki ne gerek varmış. Anlatmaya çalışıyorsun, ama diyorsun iskeleti, kasları kim taşıyacak? Yer çekimi sürekli aşağı çekerken, kendi kendinize mi ayakta durabildiğinizi sanıyorsunuz? Yazık değil mi bedenimize? Neyse" diye devam etti.

Yazılı açıklamaları ardından video paylaşımları yapan Uzman, "Dünyanın en boş, en işe yaramayan cümlesi 'Halledersin yaparsın, aslan kaplansın' minvalindeki cümleler. Bir şey söylemeyin daha iyi. O an tek istediğimiz birinin sadece yanımızda durması. Çoğu zaman bunu bile istemiyorum. Bazen her şeyin çözümü olmaz. Karşı tarafın daha zorlandığı şeyler söylüyorsunuz" demişti.

"HERHANGİ BİR SENDROMA YAKALANDIM DEMEDİM"
Tüm bunların ardından tükenmişlik sendromuna yakalandığına dair haberlerle gündeme gelen Müjde Uzman bir kez daha sessizliğini bozdu ve "Ben herhangi bir sendroma yakalandım falan demedim" dedi.

Oyuncu sosyal medya hesabında  yanlış anlaşıldığını ifade etti ve şu açıklamayı yaptı:

"Astımım var, astım tedavisi görüyorum. Bu da zaten senede bir iki kere olan bir kriz. İki konuyu bir birinden ayıralım. Ama şuna çok sevindim. Benim için popülerlik, tanınmak hiçbir zaman mesele olmadı. Hatta istemedim de... Çünkü bunun insanın özgürlüğünü kısıtlayan bir şey olduğunu düşünüyorum. İşimi yapıp evime dönmek istiyorum. Her çalışan insan gibi... Hayatımda ilk mesleğim de oyunculuk değil. Dün doğmadım." 

Yaşananların ardından havaalanında görüntülenen Sinan Akçıl da eski sevgilisi Müjde Uzman'ın "Tükendim" sözleriyle alakalı konuştu.

"ZANNETMİYORUM, BENİ ATLATTI"
2. Sayfa'nın haberine göre; Akçıl, "Zannetmiyorum, tükenmez ya. Tükense bende tükenirdi... Beni atlattı yani" ifadelerini kullandı. (NTV)

 
Fiyatlara tepki: Rize'de çayın cenazesi kaldırıldı!
 
Zehir baskını... Evinde 10 kilo esrar ele geçirildi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Onur Akay'ı 'Kadir Doğulu ve tarikat için' diyerek dövdüler
Magazin yazarı Onur Akay, saldırıya uğradığını açıkladı. Akay, "Gözüme ...
Zatürre tedavisi gören Türkan Şoray'dan güzel haber geldi
Türk sinemasının efsane isimlerinden Türkan Şoray, 1 ay önce zatürreye ...
Oyuncu Müjde Uzman, tükenmişlik sendromuna yakalandı
Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncularından Müjde Uzman, tükenmişlik ...
 
Kıvanç Tatlıtuğ, Kuveyt'ten gelen 12 milyonluk teklifi reddetti
Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Kuveyt'te bir mağaza açılışına katılması ...
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesi ...
Ünlü çiftin kızları dünyaya geldi
İki yıl önce nikah masasına oturan Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ...
 
Nihal Candan’ın eşi boşanma davası açtı
“Suç örgütüne üye olma, nitelikli dolandırıcılık ve suçtan kaynaklanan ...
Bakıcı şiddeti: Ünlü sunucu soluğu adliyede aldı!
Sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlunun, bakıcısı tarafından dövüldüğü ...
Küçük İbo'dan İbrahim Tatlıses'e sitem
7 yaşından beri sahnelere çıkan ve Küçük İbo olarak tanınan İbrahim Küçük, ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva