HABERLER>GÜNCEL
15 Ocak 2021 Cuma - 14:34

Şiddeti anlattıktan sonra eski eşinin öldüğünü öğrendi

Ordu'da yaşayan Ayşegül S. (31),dün boşandığı Engin Tombul’un (33) kendisine şiddet uyguladığına yönelik röportaj verdi. Bu röportajdan saatler sonra dikkat çeken bir olay yaşandı. Engin Tombul’un (33),Ünye ilçesinde kazada öldüğü haberini alan Ayşegül S., morga gidip 3 çocuğunun babası, eski eşini teşhis etti.

Şiddeti anlattıktan sonra eski eşinin öldüğünü öğrendi

Ünye ilçesinde yaşayan Ayşegül S., 2017 yılında kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği Engin Tombul’dan boşandı. Ayşegül S., daha sonra velayetini aldığı 3 çocuğuyla birlikte ilçede kiraladığı başka bir eve taşındı.

DHA'nın haberine göre, ilçede özel işletmede işe başlayan ve valilikten yardım alan Ayşegül S., boşanmasına karşın Tombul’dan şiddet görmeye devam etti.

Geçen yıl sokakta karşılaştıkları eski eşi Engin Tombul’un cam parçasıyla elini ve boğazını keserek yaraladığını söyleyen Ayşegül S., yaşadığı anları anlattı.

‘SÜREKLİ ŞİDDET GÖRDÜM’
Eski eşi Engin Tombul’un kendisini ölümle tehdit ettiğini ve korku içinde yaşadığını ifade eden Ayşegül S., “Boşanma sürecimiz devam ederken sürekli uzlaşma sağlanmaya çalışılıyordu. Ancak ben daha fazla dayanamadığım için yeniden birlikteliğe karşı çıktım. Sürekli şiddet gördüm. En son çocuğum küçükken bana vurmak isterken çocuğuma vurdu ve dişleri kırıldı. Halen çocuğum konuşma bozukluğu yaşıyor. 2017 yılında çekişmeli olarak sonunda boşandık. Ancak şiddet bitmedi. Sürekli şiddet gördüm. Çocuklarımı görmesine engel olmuyorum, ancak sürekli alkollü geldiği ve çocuklar görmek istemediği için sorunlar yaşıyoruz” dedi.

‘ELİMİ VE BOĞAZIMI KESTİ’
Sokakta karşılaştığı eski eşinin elinden ve boğazından yaraladığını ifade eden Ayşegül S. “Boşandıktan sonra 2019 yılında kirada oturduğum eve geldi. Çöp atmaya giderken kapıda karşılaştık. Çocukları görmeye geldiğini söyledi. Ben de alkollü olduğu için buna izin vermedim. Elinde cam parçasına benzer cisimle boğazımı kesti. Kolumu çekti, kollarımı kesti. Polise haber verdim ancak polis gelene kadar kayıplara karıştı. Boğuşma sırasında ben de kafasına elektrik süpürgesinin sapıyla vurdum. Sonrasında o da beni şikâyet etmiş. Bana 750 TL ceza geldi. Ona da 3 bin TL para cezası verildi. Para cezası çözüm değil. Ceza yediğinin akşamı yine kapıma geldi. Hesabını benden sordu. Ölümle tehdit etti. ‘Ya benimsin ya toprağın’ diyerek tehditler savurdu. Çarşıya ve işe farklı yollardan gidiyorum. Ne zaman nerede karşıma çıkacağı belli olmuyor. Artık kadına şiddetin son bulmasını istiyorum. Ben boynumda yara izi taşıyorum. Her aynaya baktığımda lanetle hatırlıyorum. Ben artık bunun kökten çözümünü istiyorum. Çok yoruldum” diye konuştu.

SAATLER SONRA ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENDİ
Ayşegül S.’nin verdiği bu röportajdan saatler sonra, dün gece Cevizdere Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu’nda E.D yönetimindeki 52 AF 713 plakalı hafif ticari araç, Engin Tombul’a çarptı. Engin Tombul, kaza yerinde yaşamını kaybederken, sürücü ise gözaltına alındı.

Polis ekipleri, Tombul ailesi fertlerine ulaşamayınca Ayşegül S.’yi aradı. Acı haberle sarsılan Ayşegül S., kazanın ardından morga giderek 3 çocuğunun babası Engin Tombul’u teşhis etti.

‘KADER BÖYLEYMİŞ’
Kazayla ilgili soruşturma sürerken, Ayşegül S., “Akrabalarına ulaşamamışlar, teşhis için çağırdılar, gittim. Cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Kader böyleymiş; çocuklarım için cenazeye katılmayı düşünüyorum” dedi.

 
'Aşının yan etkisi söz konusu değil, sapasağlamım'
 
Çıplak fotoğrafla şantaj yapan çete tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Koca'dan Kılıçdaroğlu'na teşekkür
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aşıya destek vermesi üzerine teşekkür etti.
TMMOB İzmir İKK’dan TOKİ tepkisi!
TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, Karabağlar'da yapılması planlanan ...
Selçuk Özdağ'a saldırıda yeni detaylar!
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde saldırı ...
 
İzmir'den Ankara yönüne gidecekler dikkat!
İzmir ve Ankara'yı birbirine bağlayan E-96 kara yolunun Kula ve Uşak geçişlerinde ...
İzmir'de her yerde aranıyordu: 52 gün sonra ağaçta asılı bulundu!
İzmir'de sevgilisinin evinden kaybolan Hamdi Kılıç olayında son gelişmeyi ...
Kırmızı bültenle aranan terörist sınırda yakalandı
Kırmızı bültenle aranan DAEŞ üyesi terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ...
 
7'si polis, 9 kişiye gözaltı kararı!
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 2005'teki Polis Memurluğu Sınavı sorularına ...
İzmir'de fuhuş baskını: Sokak başlarına gözcü yerleştirmişler!
İzmir'de Kovid-19 sürecinde kapatılmalarına rağmen gizlice müşteri alındığı ...
İzmir depreminde yıkılan binaların ortak özelliği: Zemin etüdü yok!
Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva