HABERLER>SPOR
13 Mayıs 2023 Cumartesi - 10:14

Sepil’den kritik açıklamalar: Patinajsız bir Göztepe yaratacağız!

Ligin bitmesine az bir süre kala Göztepe’nin hissedarı ve kulübün eski başkanı olan Mehmet Sepil Egedesonsöz’e özel açıklamalarda bulundu. Play-Off ve Süper Lig’e yeniden çıkma konusunda iddialı olduklarını dile getiren Sepil, ayrıca transfer konularında da açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz sezon transfer çalışmalarına geç başladıklarını kabul eden Sepil, ilerleyen yıllar için hem başarı anlamında hem de kurumsallık anlamında “Göztepe Süper Lig’e çıkacak ama mühim olan geçen sefer çıktığımızda 5 yıl hep patinaj çektik. Patinajsız bir Göztepe yaratmak amacındayız” ifadelerini kullandı.

Sepil’den kritik açıklamalar: Patinajsız bir Göztepe yaratacağız!

Ozan EKİZ / EGEDESONSÖZ – TFF 1. Lig takviminin bitmesine sayılı günler kala İzmir temsilcisi Göztepe, Play-Off mücadelesi için son iki maça çıkacak. Gelecek sezonun Süper Lig kaderini belirleyecek olan maçlar öncesinde Göztepe’nin uzun yıllar başkanlığını yapan ve kulübün ikinci hissedarı olan Mehmet Sepil, Egedesonsöz’e özel açıklamalarda bulundu.

‘GEÇEN SEFER NE YAPTIYSAK AYNISINI YAPACAĞIZ’
Kulübün Süper Lig’e yeniden dönmesine dair değerlendirmelerde bulunan Sepil, “Bundan 6 yıl önce Süper Lig’e çıktığımızda Play-Off’tan çıktık. Sezona iyi başlamadık ama sezonun ikinci yarısında özellikle son 12 maçtır iyi bir istikrar yakaladık. Umarım bu önümüzdeki maçlarda bitirip Play-Off’a kalmaya çalışıyoruz. Pozisyonumuz iyi bir noktada. Geçen sefer ne yaptıysak aynısını yapacağız” ifadelerini kullanarak öngörülerde bulundu.

‘SAAT KOŞULLARI KOLAY DEĞİL AMA UMARIM STADI DOLDURURUZ’
Salı günü oynanacak Rizespor maçının saat 17:00’de olmasına dair açıklamalarda bulunan Sepil, “Salı günkü maç önemli. Maalesef saat 17:00’de oynanıyor. Burada bütün statlarda ışık olmadığı için ve bütün maçlar aynı saatte oynanacağı için bir sorun var. İtiraz ettik ama maalesef itirazımız reddedildi. Saat 17:00 koşullar kolay değil ama taraftarımız umarım stadı doldurur” ifadelerini kullanarak taraftarı maça desteğe çağırdı.

‘SPORTS REPUBLİC AVRUPA’DAN YENİ KULÜPLER ALACAK, AFRİKA’DA AKADEMİ PROJELERİ VAR’
Kulübün büyük hissedarı olan Sports Republic’e değinen Sepil, şirketin yeni projelerine değinerek, “Geçen sene bizim bu yeni ortaklığı kurmamız yani Sports Republic’in gelmesi konusunda onlar da futbol anlamında yeniydi. Sports Republic Göztepe ve Southampton’ından hisse aldığında içinde 3-4 kişi vardı. Şu anda Sports Republic’te 30 kişiden fazla kişi var. Bunun yanında aynı zamanda şu anda birçok Avrupa kulüpleri ile de görüşüyorlar yeni satın almalar için. Afrika’da çok ciddi projeleri var akademi konusunda” dedi.

‘GEÇEN SENE TRANSFERE ÇOK GEÇ GİRDİK’
Kulübün yeni sezon için transfer çalışmalarına değinen Sepil, geçtiğimiz sezon transfer hamlelerine geç girildiğini ifade etti. Zaman içerisinde yabancı yatırımcı ile beraber transfer anlamında daha profesyonel bir Göztepe yaratacaklarını Sepil, “Geçen sene transfere çok geç girdik. Biraz ızdıraplı bir yıl oldu. Gelecekte yapacağız ya Süper Lig’te ya da 1. Lig’te o zaman herkes görecek niye yabancı yatırımcıyla beraber olduğumuzu. Bu yabancı yatırımcının bize neler getireceğini hep beraber çok kısa zamanda göreceğiz. Söylemekle bitmiyor, göstermek lazım. Herkes çok yakında bunu algılayacak, nereye doğru gittiğimizi ve ne yapmak istediğimizi. Göztepe Süper Lig’e çıkacak ama mühim olan geçen sefer çıktığımızda 5 yıl hep patinaj çektik. Patinajsız bir Göztepe yaratmak amacındayız” dedi.

‘BEN TARAFTARDAN FARKLI BİR KİŞİ DEĞİLİM’
Zaman zaman taraftar ile yönetim arasında yaşanan gerginliklere değinen Sepil şu açıklamalarda bulundu:

Ben taraftardan farklı bir kişi değilim. Göztepe başarılıysa mutluyuz, başarısızsa mutsuzuz. Dolayısıyla Göztepe kulübünü yöneten bizim gibi kişilerin taraftarla hiçbir zaman sorunu olamaz. Ben de onlar gibi düşünüyorum. Futbol kolay bir şey değil, hep başarı isteniyor. Bunu biz sağlayamadık ama bunu sürekli yapacağız ve herkes mutlu olacak.

GÜRSEL AKSEL'İN KAPASİTESİ ARTACAK!
2020 yılında tamamlanan ve Göztepe’nin yeni mabedi olan Gürsel Aksel Stadyumu hakkında yeni müjdeler veren Sepil, kapasite konusunda artışa gideceklerini vurgulayarak, “İzmir’de özellikle amatör branşlarda salon anlamında büyük sıkıntı vardı ama İnciraltı Planları ile açıklanan tesisler konusunda teşekkür ederiz, bu sorunu giderdik. Bizim stadımız bana göre Türkiye’nin en güzel stadı. Kapasite olarak en iyi değil şu an 20 bin ama 25 bine çıkaracağız. Bize tesis kazandıran herkesin başımızın üzerinde yeri var, bu kim olursa olsun onlara büyük bir teşekkür borçluyuz” dedi.

Sepil, son olarak İnciraltı Planları ile açıklanan ve yeni yapılacak olan amatör branşlara ait tesis için şu ifadeleri kullandı:

17 amatör branşımız var ve bunların hepsi aktif. Kış şartlarında U-17 branşında gence hizmet veriyoruz, yaz koşullarında bu sayı artıyor. En büyük sorunumuz tesis, bu bütün İzmir’in sorunu. Amatör branşlar için tesisleşmenin çok önemli bir adımını İnciraltı Planları açıklaması içerisinde attık. Çok daha iyi hizmet vereceğiz. İzmir çok önemli bir spor şehri. Futbol konusunda da daha iyi olacağız ama bu amatör branşlarda Türkiye’ye örnek bir tesisimiz olacak.

 
Adalet Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'na 'FETÖ' tepkisi
 
CHP'li Nalbantoğlu'ndan seçime saatler kala mesaj yağmuru: Bu iş bitti, endişeye mahal yok!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AK GÖZEPELİLER 13 Mayıs 2023 Cumartesi 20:30

ak göztepeliler bu seçimde hepiniz akepelisiniz.

Yorumu oyla      5      7  
göztepeli 13 Mayıs 2023 Cumartesi 11:07

sayın sepil göztepemizi siyasetten uzak tut yeter

Yorumu oyla      8      4  
kemal gür 13 Mayıs 2023 Cumartesi 10:41

Sn Sepil sakın transfer işine karışma senın ve scout ekibinin ki başındaki klüp çalışanı u16 milli takımı santroforumuzu fb ye sattı başarı yüzdesi düşük sen amatörle halkla ilişkilerle ilgilen

Yorumu oyla      8      5  
Beceriksizlik! 13 Mayıs 2023 Cumartesi 10:30

Kapasite yetersiz, yapmayın dedik ama dinleyen olmadı. Şimdi kale arkadasından koltuk söküp mü kapasite artacak?

Yorumu oyla      7      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Anlaşma tamam... Göz-Göz'e İrfan Can piyangosu!
Fenerbahçe, Spor Toto 1’inci Lig’de Play-Off mücadelesi veren Göztepe'den ...
Futbolda 'yabancı' kuralı için karar günü
Türkiye Futbol Federasyonu, bugün Kulüpler Birliği ile yapılacak toplantı ...
27 yıllık özlemi Viven Bornova bitirdi
Türkiye'de futbolun tarihte oynandığı ilk yer olan İzmir'in Bornova ilçesinin ...
 
Aliağa Petkimspor, Gaziantep Basketbol'u konuk edecek
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında Aliağa Petkimspor ...
Altay'da futbolcular divanla buluştu
Spor Toto 1'inci Lig'de sezona transfer yasağı ve büyük bilinmezlik içinde ...
Altınordu'nun hedefi galibiyet!
Spor Toto 1'inci Lig'de 16 Mayıs Salı günü bir basamak altında düşme hattındaki ...
 
PFDK'dan Dursun Özbek ve Ali Koç'a para cezası
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve ...
Karşıyaka'ya tesis müjdesi... AK Partili Dağ'dan belediyeye 'engelleme' çıkışı!
Karşıyaka Spor Kulübü'ne yapılan 100 dönümlük arazinin tahsis töreninde ...
Karşıyaka'ya kazanmak yetmeyecek
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta son 2 haftaya Play-Off hattının 4 puan gerisinde ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva