HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
6 Haziran 2023 Salı - 13:33

Sengel'den ortak akıl mesajı: Birlikte yönetmeye devam edeceğiz

Selçuk Belediye Meclisi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu tamamlandı. Gündem maddelerinin ilgili komisyonlara iletildiği ilk oturumun dilek ve temenniler kısmında Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel seçim sonuçlarına ilişkin bir değerlendirme yaptı. Başkan Sengel, "Halkla birlikte yönetmeye devam edeceğiz" dedi.

Sengel den ortak akıl mesajı: Birlikte yönetmeye devam edeceğiz

Yoğun bir seçim döneminin geride kaldığını belirten Başkan Ceritoğlu Sengel; “Artık tamamen siyasetten uzak, bir seçim de olmadığına göre geriye kalan dönem içerisinde halkın menfaatleri ne gerekiyorsa ona ilişkin çalışmaya devam edeceğiz. Evet, bir seçim atlatıldı. İlçemizde de gayet sakin ve sükûn içinde geçti. Bu arada İlçe Seçim Kurulu Başkanına da bizzat ifade ettiğim için çok rahat burada da ifade edebiliyorum. Gerçekten orada şeyi gördük, bu kentin evladına hep beraber sahip çıktık mesela. Şehrin yediemini olarak şahsıma süren kimi korumaksa hem bir meslektaşım anlamında hem de bu kentin evladı anlamında da önem arz ediyordu. O yüzden de ben partilerin bu kurullarda sağduyu sahibi temsilcilerine teşekkür ediyorum. Ve dediğim gibi biz şimdiye kadar bu kenti koruduk, kolladık. Bu kenti kalkındırmak için bir şey yapma adına elimizden geldiğince çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Halk ile birlikte yönetmeye de kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bundan sonrası için hepimize, ülkemize hayırlı, uğurlu olması ve kökleşmiş, kangren olmuş sorunların ortadan kalkması da en büyük temennimiz olacak” dedi.

EKONOMİ İLE İLGİLİ CİDDİ SIKINTILAR VAR
Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Hakan Bayraklı’nın seçim değerlendirmesi üzerine konuşan Başkan Ceritoğlu Sengel; “Tabii bu noktada bilhassa iktidar partisine, Belevi’den geldiğim için şimdi de söylemek lüzumu içerisinde oldum. Belevi’deki şeftali üreticileriyle bir aradaydım. Bu sene gerçekten şeftali fiyatları çok kötü ve ekonomi ile ilgili çok ciddi sıkıntılar var. O anlamda umarım bunlarında çözümü olur. Herkesin huzurlu yaşayabilmesi, ekonomin daha sağlam olması, bizler için de keza öyle. Yoksa bizim en büyük dertlerimizden, sıkıntılarımızdan biri huzur içerisinde refah içerisinde yaşayabilmek” dedi.

 BİZ İŞLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Bayraklı’nın Selçuk’a kapalı spor salonu inşa edileceğini belirtmesi üzerine bir açıklama yapan Başkan Ceritoğlu Sengel, “Okul bahçesine kapalı spor salonu dediniz. Hayırlı olsun, umarım gerçekleşir. Okulun bahçesine kapalı spor salonu deyince imar konusunda arkadaşlarımız değerlendirilir. Bu bizim yapılmasına karşı herhangi bir şeyimiz yok. İnşallah hastane gibi olmaz. En son levhasının temelini attığınız hastane gibi olmaz. Kapalı yüzme salonumuz zaten yapılacağından dolayı teşekkür ediyoruz. Biz işlerin takipçisi olacağız. Herkes işinin takipçisi olsun ama kökleşmiş ve kangren olmuş sorunların çözülmesi hepimizin temennisi olacaktır. Kökleşmiş ve kangren olmuş sorunlarımızın da çözümü yeni dönem için hepimizin temennisi olacaktır” dedi.

 
Sınırda 6'sı FETÖ mensubu, 29 kişi yakalandı
 
'Dezenformasyonla mücadelemiz devam edecek'
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 6 Haziran 2023 Salı 22:52

Selçuk belediyesinde uzun zamandır muhalefet olmadan çalışmalar yapılıyor çok güzel ahenkli olduğunu görüyoruz ama yerel seçimlerde şayet başkanlık bir başka partiye geçtiği zaman yüz binlerce borç ve pesonel fazlalığı ortaya çıkıyor,nasıl bir çalışma olduğunu anlamıyoruz anlasakta şimdiye kadar yapılan ödeme ve diğer konularda hukuki ve ahlakı bir sonuç görmedi Selçuk halkı...

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı’da kitap kafelerin sayısı artıyor
Bayraklı Belediyesi kitap kafelerin sayısını 6’ya çıkarıyor.
Menemenli çömlek ustalarından büyük başarı
Menemenli hünerli çömlek ustaları, İtalya'nın Savona kentinde düzenlenen ...
Aydın Büyükşehir'in resim kurslarına yoğun ilgi
Sanata ve sanatçıya önem veren Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ...
 
Pak Bahadır efsanesi müzede yaşatılacak
Kültürpark’taki kapatılan hayvanat bahçesinde uzun yıllar tek başına kaldıktan ...
Büyükşehir’den cinsiyet eşitliği hamlesi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Kadın Çalışmaları ...
Bornovalı miniklerden çevre duyarlılığı
Bornova Belediyesi'nin 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında yaptığı etkinlikler ...
 
Konak’ta temizlik seferberliği
Konak Belediyesi ekipleri, yaz mevsiminin gelmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı ...
Başkan Tugay: İhtiyacın kadar tüket, daha az atık üret
Karşıyaka Belediyesi Dünya Çevre Günü’nde iklim krizi ve nedenlerine dikkat ...
Çevrecilerden Efeslim Kart çağrısı!
Selçuk Belediyesi’nin sosyal yaşam kartı Efeslim Kart ile en fazla atık ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva