HABERLER>SEÇİM 2015
21 Mart 2014 Cuma - 09:36

Selvitopu iddialı: Karabağlar'da tecrübe kazanacak

Yerel seçimlere sayılı günler kala, CHP Karabağlar belediye başkan adayı Muhittin Selvitopu'na destek çığ gibi büyüyor. Seçim kampanyasına başladığı günden bugüne Karabağlar halkıyla bütünleşen Harita Mühendisi Selvitopu'nun 33 yıllık belediyecilik tecrübesi, kentsel dönüşüm uzmanı olması ilçenin değişimi, gelişimi için hem bir fırsat, hem de şans olarak değerlendiriliyor. Selvitopu'na sahip çıkan Karabağlar halkının yanı sıra, çok sayıdaki sivil toplum kuruluşu, meslek odası, muhtarlar da "Karabağlar'da tecrübe kazanacak"değerlendirmesinde bulunuyor. Selvitopu dünkü programını yine dopdolu geçirdi. Sivil toplum kuruluşlarının sıcak ilgisiyle karşılaştı.

Selvitopu iddialı: Karabağlar da tecrübe kazanacak

İZMİR - CHP Karabağlar belediye başkan adayı Muhittin Selvitopu, yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde programına başlayan Selvitopu, gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmasını sürdürüyor. CHP'li aday , önceki gece Konya Meram Hasanşeyh Köyü Kalkındırma Derneği'ni ziyaret etti. Dün de İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantısına katıldı.  Otokent, Ahlat Kültür ve Dayanışma Derneği, DİSK ve Kamu-Sen ziyaretlerinin yanı sıra kahvehane toplantılarıyla dünkü çalışmasına yine çok sayıda program sığdırdı.
 
İlk olarak Konya Meram Hasanşeyh Köyü Kalkındırma Derneği'ni ziyaret eden Muhittin Selvitopu, Dernek Başkanı Ali Devebacak ve üyelerin alkışlarıyla karşılandı. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan ile Konyalılar Federasyonu Başkanı ve CHP Karabağlar meclis üyesi adayı Mehmet Aydoğan'ın da katıldığı ziyarette dernek üyeleri, sivil toplum kuruluşlarına yıllarca özveriyle hizmet eden Aydoğan'ı mecliste görecek olmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Selvitopu'na bu konuda teşekkür ettiler. Dernek üyeleri ayrıca Muhittin Selvitopu'na ziyaretin anısına bir tabak hediye ettiler.
 
Başkan adayı Muhittin Selvitopu, daha sonra İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde düzenlenen toplantıya katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve bazı belediye başkan adaylarının da katıldığı toplantıda esnafın sorunları masaya yatırıldı. Meclis üyesi adayları ile birlikte Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Akın'ı da ziyaret eden Selvitopu 2 bin 200 esnafın faaliyetini sürdürdüğü Otokent'teki sorunları dinledi, çözüm konusunda destek sözü verdi. Başkan Akın'ın Selvitopu'nun belediyecilikteki tecrübesinin altını çizmesi ve çalışma ekibinin çok iyi olmasına vurgu yapması dikkat çekti.



SELVİTOPU'NU DESTEKLİYORUZ
CHP'li aday, sivil toplum kuruluşları programını Ahlat Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaretiyle sürdürdü. Dernek Başkanı Sıddık Azap ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak karşılanan Selvitopu'na yöresel yemeklerden ikram edildi. Başkan Sıddık Azap "Bilgisiyle, birikimiyle, zekasıyla, büyüklüğüyle Sayın Muhittin Selvitopu'nun yanındayız. Onu destekliyoruz." açıklamasında bulundu.
 
Başkan Adayı Muhittin Selvitopu öğle saatlerinde Aziz Kocaoğlu ve CHP'li adayların da katıldığı DİSK'teki toplantıya katıldı. Binlerce işçinin katıldığı programda işçilere seslenen Muhittin Selvitopu, göreve geldiğinde belediyeden işçi çıkaracağı yönündeki dedikodulara sert çıktı ve bunların yalan olduğunu belirterek
33 yıllık çalışma yaşamı boyunca hep işçiden, emekten yana olduğunu, bundan sonra da bu anlayışını sürdüreceğini söyledi.
 
Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu, günün son ziyaretini Basmane'deki Kamu-Sen'e yaptı. Şube başkanları Adnan Sarısayın, Mehmet Ali Kalafat, Ahmet Doğruyol, Nebi Yay ve İrfan Toksoy ile sendika üyeleri tarafından karşılanan Selvitopu burada da işçilerin sorunlarını dinledi. Belediye işçisine sahip çıkacağı sözünü verdi. Sendika yöneticileri yaptıkları değerlendirmede Selvitopu'nun yıllarca belediyelerde görev yapmasının Karabağlar için de bir şans olduğunu vurguladılar. 
 
CHP'li aday çalışmasını gece de sürdürdü ve ilçenin farklı mahallelerinde düzenlenen kahvehane toplantılarına katıldı.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arslan: Çiğli’de değişimin öncüsü olacağız
Seçim maratonuna son sürat devam eden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı ...
Yüksel’den çok sert Tartan çıkışı: Odun koysak kazanır deseydik…
CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, DSP’den aday olan ...
Pekdaş’tan kritik açıklamalar: 2 rakibe bombardıman!
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş yerel seçim öncesinde sert ...
 
CHP Karşıyaka tek yürek: Akpınar’a sürpriz destek
Partisi tarafından düzenlenen Dayanışma Gecesi'nde konuşan CHP Karşıyaka ...
Cemil Şeboy ‘Özgürlük Parkı’nı görücüye çıkardı
Buca Cezaevi’nin kaldırılması için Binali Yıldırım’dan söz alan AK Parti ...
CHP İzmir'den kritik Gündoğdu mitingi hesabı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumartesi günü yapacağı Gündoğdu ...
 
İP'den Gündoğdu'da miting: Perinçek 6 yıl sonra İzmir'de
İşçi Partisi İzmir İl Başkanı Hasan Ali Kızılırmak İzmirliler’i Doğu Perinçek’in ...
Kocaoğlu'ndan Genel-İş'e ziyaret: Ben işçinin oyunu...
Kahramanlar’daki Genel-İş sendikasını ziyaret eden ve önemli açıklamalarda ...
Dikili sokaklarında Altıparmak sesleri
Dikili Belediye Başkan Vekili ve Belediye Başkan Adayı Yusuf Altıparmak ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva