HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Mayıs 2018 Pazartesi - 08:54

Selçuk'ta Bahar şenliği ile Anneler Günü bir arada

Selçuk Belediyesi ile Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği Anneler Günü Pikniği ve Bahar Şenliği büyük ilgi topladı. Baharın coşkusu ve Anneler Günü sevincinin bir arada yaşandığı etkinlik Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi.

Selçuk ta Bahar şenliği ile Anneler Günü bir arada

Hem Anneler Günü’nü kutlamak, hem de güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Selçuklular Pazar günü Selçuk Belediyesi Pamucak Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Selçuk’un yanı sıra İzmir’den de gelen Rumeli Göçmenlerini bir araya getiren etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği Başkanı Ali Akyüz günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Muhacirler kaybedilmiş topraklarımızın aziz hatıralarıdır” sözüne atıfta bulunarak; “Her zaman bir arada, birlik içinde olmalıyız. Etkinliğimize verdikleri destekten dolayı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya ve tüm Selçuk Belediyesi çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” dedi.

ANNELERE KARANFİL DAĞITTI
Etkinlik alanına eşi Ayşen Bakıcı ile gelen Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak; onlara karanfil dağıttı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bakıcı çocuklarla da bol bol fotoğraf çektirdi.

Konuşmasına tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak başlayan Başkan Bakıcı; “Gerçekten çok önemli bir gün. Bugün Anneler Günü’nü kutluyoruz. Rumeli Göçmenler Derneği’nden müşterek bir etkinlik yapma konusunda öneri gelmişti. Bugün burada hem belediyemizin Anneler Günü Pikniği hem de Rumeli Göçmenleri Derneği’nin Bahar Şenliği’ni bir arada gerçekleştiriyoruz. Burada annelerimizin Anneler Günü’nü kutladık, yediden yetmişe vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımız da bu etkinlikten memnun olduklarını ifade ettiler. Bizim için de en büyük mutluluk budur” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği’nin üyeleri göçmen türküleri eşliğinde gönüllerince eğlendiler.  Etkinlik içerisinde ayrıca Kadın El Emeği Pazarı’nda stant açan kadınlar birbirinden özel el emeği ürünlerini katılımcıların beğenisine sundu. Etkinlikte Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi Müzisyenleri Murat Gezer ile Kamber Karameşe de sahne alarak; birbirinden güzel türküler seslendirdi.

BAŞKAN BAKICI’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ
Selçuk Belediyesi ile Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği Başkanı Ali Akyüz etkinliğe verdiği destekten dolayı Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya bir plaket verdi. Verilen plaketten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Bakıcı; “Biz her zaman derneklerimizin, sivil toplum örgütlerinin destekçisiyiz. Nice bahar şenliklerini, etkinlikleri hep birlikte gerçekleştirmemizi diliyorum” dedi.

Selçuk Belediyesi ile Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlar akşam saatlerine kadar eğlendiler.

 
Erdoğan'dan flaş açıklama: Bu savaşı tetiklemektir!
 
Aydın'da Anneler Günü buluşması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... Aziz Bey’in sözleri 'Da Vinci şifresi' gibi
Mehmet KARABEL yazdı... Aziz Bey’in sözleri 'Da Vinci şifresi' gibi
Menemen'de çilek bayramı
Türkiye’nin önemli çilek üretim merkezlerinden biri olan Menemen’in Emiralem ...
Zübeyde Hanım, Konak'ta Anneler Günü’nde anıldı
Konak Belediyesi Anneler Günü’nü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi ...
 
İzmir'de üreticiye çifte sevinç: 'Çiçek' gibi imza, 'cennet' gibi köy
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal kalkınma projeleriyle birlikte ...
Kemalpaşa'da 'genç buluşma' tam gaz!
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ‘Gençler Soruyor’ söyleşi programı ...
Başkan Pekdaş'ın evine öyle bir pankart astılar ki...
Konak Belediye Başkanı CHP'li Sema Pekdaş, bu sabah evinin önüne asılan ...
 
İzmir'de 19 Mayıs ruhu: Ata için koştular
İzmir'de bir haftaya yayılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor ...
Karabağlar'da Anneler Günü buluşması
Karabağlar Belediyesi ve İzmir Şairler ve Bestekârlar Derneği’nin birlikte ...
Olivtech'ten mesaj: Sağlıklı süt için
Olivtech Fuarı kapsamında gerçekleşen “Süt ve Süt Ürünlerinin Doğru Üretimi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva