HABERLER>SEÇİM 2015
27 Mart 2014 Perşembe - 11:29

Pekdaş’tan yoğun mesai: Bir günde 8 mahalle

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi saha çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Konak’ta girmedik sokak, çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmama hedefiyle mahalle gezilerini sürdüren Pekdaş, bir günde 8 mahalleyi birden dolaştı.

Pekdaş’tan yoğun mesai: Bir günde 8 mahalle

Güne İsmet Paşa Mahallesi’yle başlayan Pekdaş, ardından Ferahlı, Levent, 26 Ağustos, Boğaziçi, Cengiz Topel, Emir Sultan ve Zeytinlik mahallerini gezdi. Buralarda esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla bol bol sohbet eden Pekdaş, kahvehanelerde de halka seslendi.

ÇÖZÜMÜN MERKEZİ BELEDİYE
Konaklı seçmenlerden hem kendine, hem de partisi CHP’ye oy isteyen Pekdaş, belediye bünyesinde oluşturacakları yeni bir birimle vatandaşın her türlü soruna hızlı çözüm üretip, sorun halledilene kadar takipçisi olacaklarını dile getirdi. “Belediyecilik hizmetlerinde son sözü yine Konaklılar söyleyecek” diyen Pekdaş, “Çözüm merkezimiz sadece belediye binası içinde kendisine gelecek sorunlarla ilgilenen bir birim olarak çalışmayacak. Aynı zamanda mahalleleri dolaşacak, dertleri tespit edecek ve belediye içinde, Konaklıların sesi, gözü ve kulağı olacak” dedi.



PAZAR YERLERİ DEĞİŞECEK
Akşam saatlerine kadar süren mahalle gezilerinde gittiği her yerde halkın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Pekdaş Levent Mahallesi’nde semt pazarını da gezdi. Pazara alışverişe gelen vatandaşların yanı sıra esnafın sıkıntılarını da dinleyen Pekdaş, mahallelinin kapalı pazar yeri talebi için 30 Mart’tan sonrasına gün verdi. Pekdaş, Konak’ta birçok pazarın halen sokak aralarında kurulduğuna dikkat çekerek, göreve gelir gelmez bu sorunu çözmek için adım atacaklarını söyledi. Pekdaş, mahalle gezileri sırasında Yenişehir’deki Hüseyinoğulları İşletmeleri’ni de ziyaret etti. Hüseyinoğulları Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bozkurt tarafından ağırlanan Pekdaş’a burada minik bir sürpriz de yapıldı. Hüseyinoğulları Nikah ve Düğün Salonları’nda boş vakitlerinde keman eğitimi alan bir grup genç, kendilerini ziyaret eden Pekdaş’ı müzikle karşıladı. Sürpriz karşısında oldukça keyiflenen Pekdaş, gençlerle bir süre sohbet etti.



“OYLARIMIZI İKİYE, ÜÇE KATLIYORUZ”
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Sema Pekdaş, yoğun geçen mahalle gezilerinin ardından, akşam da CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ‘İktidar Yürüyüşü’ne katıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra CHP İzmir milletvekillerinin de yer aldığı yürüyüş Konak Pier önünden başlayarak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ne kadar sürdü. Ellerinde meşale ve balonlar bulunan çok sayıda partilinin eşlik ettiği yürüyüş sırasında Pekdaş ve Kocaoğlu Kordon’daki restoranlarda oturan halkı birlikte selamladı. Gündoğdu Meydanı’nda halka seslenen Pekdaş, “Hem alanlarda çoğalıyoruz, hem sesimizi yükseltiyoruz. Yükselen bu sesimizle İzmir’den tüm yurda aydınlık bir Türkiye mesajı veriyoruz. Biz sadece İzmir’de belediyeleri, yerel yönetimleri kazanmıyoruz; Türkiye’de CHP iktidarının yolunu açıyoruz. Bunun için oylarımızı ikiye, üçe katlıyoruz. Bu zafer İzmir’in zaferi Türkiye’nin zaferi olacak” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da yaptığı konuşmada sandıklara sahip çıkacaklarını belirterek, “Gerekirse sandık başlarında nöbet tutacağız. Başka çaremiz yok” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cancan 27 Mart 2014 Perşembe 15:00

Büyükşehir'de Aziz başkan,Konak'ta Sema Başkan, Buca'da Levent Başkan, Bornova'da Olgun Başkan... Saymakla bitmez... CHP'nin bütün adayları muhteşem. İktidar yürüyüşü çok anlamlı olmuş.

Yorumu oyla      21      16  
Muammer 27 Mart 2014 Perşembe 14:36

Pazartesi günü sizi başkan olarak görücez inşallah. Görev süreniz boyunca çok güzel işler başaracaksınız bence.

Yorumu oyla      21      18  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eroğlu’ndan Aliağa'ya 'sağlıklı pazar yerleri' sözü
CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, Kapalı Pazar Yeri ve Yeni ...
Çatalkaya’da Batur coşkusu: Miting gibi buluşma
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Çatalkaya mahallesi sakinleri ...
İsmail Sarı sevgisi Sevgi Yolu’na sığmadı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ve AK Parti Bayraklı ...
 
Çiğli’de 'Halkçı Başkan Arslan' sesleri!
Hafta sonu yapılacak yerel seçimler öncesi Çiğli’de seçim çalışmalarına ...
Halil İbrahim Şenol: Fark yaratacak 2 ayrı projem var
Egedesonsöz’e konuşan Gaziemir Belediye Başkanı ve CHP Gaziemir Belediye ...
CHP’li Güler: Tire’de 63 yıllık hasrete son vereceğiz!
İzmir Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman Güler, yerel ...
 
Aslan'dan 5 bin kişilik 'Demokrasi ve Özgürlük' yürüyüşü
Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, ...
Kocaoğlu’ndan EBSO’da dönüşüm çıkışı: Evinde mutfak yıkmamış…
EBSO Özel Meclis Toplantısı’na hedef ve projelerini anlatan Aziz Kocaoğlu, ...
Buca'da Piriştina ve Dündar'a sevgi seli
Usta Gazeteci Uğur Dündar ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva