HABERLER>GÜNCEL
27 Haziran 2015 Cumartesi - 09:49

Özbizerdik serbest kaldığı günü sevgilisini öldüresiye dövdü

Adliyeden ayrıldıktan sonra hostes kız arkadaşı M.Ç. ile Nişantaşı’nda buluşan Özbizerdik, genç kızı Sarıyer’de ormanlık alana götürdü. Onur Özbizerdik, burada kendisini polise ihbar ettiği gerekçesiyle M.Ç.’yi acımasızca dövdü.

Özbizerdik serbest kaldığı günü sevgilisini öldüresiye dövdü

Etiler’deki lüks bir restoranda tartıştığı kişilere ateş açarak kaçan ve Şişli’de 5 yıldızlı bir otel odasında yakalanan İsmail Onur Özbizerdik, “Meskun mahalde ateş ederek genel güvenliği tehlikeye atmak” ve “Ruhsatsız silah bulundurmak” suçlarından tutuklanma talebi ile sevk edildiği sulh ceza hakimliğindeki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Özbizerdik, emniyetteki ifadesinde, locada oturma yüzünden grupla kavga ettiğini, arbede yaşandığını, daha sonra oradan ayrıldığını söyledi.
 
‘KENDİSİ ATEŞ ALDI’
Özbizerdik, hakimlik ifadesinde ise “Karşı taraf alkollüydü. Küfür etti. Servis bıçağını eline alınca bana vuracağını düşündüm. Silahı elime aldım. Silah kendisi ateş aldı. Pişmanım” dediği öğrenildi. Yurt dışına çıkış yasağı konulup ayda bir gün emniyete giderek imza atmasına karar verilen Özbizerdik bırakıldıktan 3 saat sonra yine aranmaya başlandı.
 
Adliyeden ayrıldıktan sonra hostes kız arkadaşı M.Ç. ile Nişantaşı’nda buluşan Özbizerdik, genç kızı Sarıyer’de ormanlık alana götürdü. Onur Özbizerdik, burada kendisini polise ihbar ettiği gerekçesiyle M.Ç.’yi acımasızca dövdü. Yüzü tanınmayacak hale gelen M.Ç.’yi olay yerinde bırakan Özbizerdik kayıplara karışırken, kanlar içindeki M.Ç. güçlükle 112 Hızır Acil’i arayıp yardım istedi. M.Ç. kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.
 
TEKRAR YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI
Sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan Onur Özbizerdik hakkında, kız arkadaşını darbettiği iddiasıyla yakalama kararı çıkartıldı.
    
Etiler'deki bir restoranda tartıştığı kişilere tabancayla ateş açtığı iddiasıyla gözaltına alınan ve sevk edildiği mahkemece serbest bırakılan Özbizerdik'in, Nişantaşı'nda buluştuğu kız arkadaşı manken Melis Çakır'ı akşam saatlerinde Sarıyer Kilyos'taki ormanlık alana götürdüğü ve kendisini ihbar ettiği düşüncesiyle darbedip yaralı halde bırakarak kaçtığı öne sürüldü.
 
Telefonla sağlık ekiplerini arayan Melis Çakır, ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çakır'ın dişlerinden bazılarının ve burnunun kırıldığı öğrenildi.
 
Çakır'ın polise şikayette bulunması üzerine, Onur Özbizerdik hakkında yakalama kararı çıkartıldı.
 
Çeşitli suçlardan emniyette 6 kaydı bulunduğu belirtilen, Dündar Kılıç'ın torunu ve Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Özbizerdik, Etiler'de 30 Mayıs'ta kız arkadaşıyla gittiği lüks restoranda loca nedeniyle tartıştığı kişilere ateş açtıktan sonra restorandan kaçmış, olayda ölen veya yaralanan olmamıştı.
 
Şişli'deki bir otelde dün gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürülen Özbizerdik, "meskun mahalde ateş ederek güvenliği tehlikeye sokma" ve "ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından tutuklanması istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edilmişti. Özbizerdik, "yurt dışına çıkış yasağı" ile "evine en yakın güvenlik birimine ayda bir kez imza verme" zorunluluğundan oluşan adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılmıştı. (a.a)

 
Şantiyedeki köpeği pompalı tüfekle öldürdü!
 
Ünlü sunucunun şok eden ölümü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şantiyedeki köpeği pompalı tüfekle öldürdü!
Edirne’de bir kişi pompalı tüfekle inşaatının şantiyesindeki bekçi köpeğini ...
Uçakta bomba şakası karakolda bitti
THY'nin İstanbul-Brüksel seferini yapacak uçakta 2 yolcu kendi arasında ...
TSK’ya sınırda 2 kapı için ‘hazır ol’ emri!
IŞİD’in Suriye’de stratejik ‘Mare Hattı’nı hedef alması, Ankara’yı alarma ...
 
Flaş! Boşanan koca katliam yaptı: 5 ölü
Karaman’ın Ermenek İlçesi'nde 26 yaşındaki Hakan Narlı, 15 gün önce boşandığı ...
Flaş! Ethem Sarısülük davasında önemli gelişme
Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Gezi olayları sırasında polis kurşunuyla öldürülen ...
Köpek kavgasında son raunt: Öziçer yazdı, ÇESAL doğruladı
Gazeteci Öncel Öziçer’in Fatih Terim ve sokaktaki köpekler ile ilgili ...
 
TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak?
Ortaokul 8’inci sınıf öğrencilerinin 24 Haziran’da beklediği fakat davalık ...
Foça saldırısında flaş gelişme: Savcı ne ceza istedi?
İzmir’in Foça İlçesi'nde, üç yıl önce askeri servis aracının geçişi sırasında ...
İzmir’deki soygunda flaş gelişme
İzmir’in Ödemiş İlçesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda geçen salı günü ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva