HABERLER>POLİTİKA
16 Eylül 2022 Cuma - 13:50

Muharrem İnce: CHP işgal altında!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Önümüzdeki kurultayda Atatürk, Anıtkabir'den çıksa genel başkanlığa aday olsa İsmet İnönü de genel sekreter olsa 2'si birden girseler, kurultayı kaybederler. Kazanamazlar çünkü CHP, işgal altında" dedi.

Muharrem İnce: CHP işgal altında!

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, ziyaretlerde bulunmak için Rize'ye geldi. Gazetecilerle bir araya gelip açıklamalarda bulunan İnce, kavga etmek ve acıları kaşımak gibi dertlerinin olmadığını söyleyerek, "Cumhuriyet ile Osmanlı'yı yarıştırmak gibi bir derdimiz yok. Osmanlı da bizim, Cumhuriyet de bizim. İzmir Marşı da bizim, Mehter Marşı da bizim. Biz Türkiye'ye yeni bir seçeneğiz. Memleket Partisi olarak çok kısa süre içinde örgütlendik, seçime katılma hakkını aldık. Allah'ın izniyle bu seçimde sürpriz parti biz olacağız" diye konuştu.

'BİR İŞ DOĞRU YAPILDIYSA DESTEKLERİZ'
Yerli ve milli parti olduklarını vurgulayan İnce, "Bizi güneyimizden Suriye'den kuşatmak, batımızdan Yunanistan ile kuşatmak istiyorlar. Yunanistan'da 20'nin üzerinde üs kurdu Amerika. Bu bir kuşatma harekatıdır yani Ukrayna için yapıldı bunlar. Ukrayna için yapıldıysa Ukrayna- Rusya savaşı devam ediyor, ne işi var 12 bin tane tankın bizim sınırımızda? Bu konuda bu ülkeyi yöneten hükümete her türlü desteği veririz, hiç sıkıntı yok. Biz yerli ve milli bir partiyiz. Libya konusunda her türlü desteği veriyoruz. 'Mavi vatan' vazgeçilmezimizdir, destekliyoruz. Biz diğer muhalefet partilerine benzemeyiz. Biz bir iş doğru yapıldıysa destekleriz. İHA'ları, SİHA'ları destekliyoruz. Biz iktidar olduğumuzda kaldığı yerden devam edecek ancak Erdoğan'ın ve AK Parti'nin Suriye politikasını desteklemiyoruz" dedi. 

Muharrem İnce, konuşmasına şöyle devam etti: 

"Önümüzdeki kurultayda Atatürk, Anıtkabir'den çıksa genel başkanlığa aday olsa İsmet İnönü de genel sekreter olsa 2'si birden girseler, kurultayı kaybederler. Kazanamazlar çünkü CHP, işgal altında. Söylenenlere bir bakın. 'Atatürk diyemem; Mustafa Kemal, derim'. Sakarya Meydan Muharebesi'ni Sakarya'da kutlamak Atatürk'ün kurduğu partiye yakışır mı? Böyle bir şey olabilir mi? Atatürk'e 'Dersim katliamcısı' dedi milletvekili. Cumhuriyet Halk Partisi'nin milletvekili, Atatürk'ün partisinin milletvekili. Orada mücadele şansı yoktur, haklı olmak önemli değil. Muharrem İnce daha çok oy alır, aldı da zaten. CHP'de hiçbir başarı cezasız kalmaz. İstanbul işgal edilmişti. Mustafa Kemal Paşa, işgal edilmiş şehri, yeri terk etti; Ankara'ya gitti. İstanbul'u da öyle kurtardı, CHP'yi de buradan kurtaracağız, merak etmeyin; o işgali kaldıracağız. Ben işgalden ilçe başkanlarını, il başkanlarını kastetmiyorum, tabanı kastetmiyorum. Tepedeki 3-5 yöneticiden kastediyorum ama benim sorunum, Cumhuriyet Halk Partisi ile değil orayı yönetenlerle. Tabanla hiçbir sıkıntım yok onlar benim dostlarım, kardeşlerim, arkadaşlarım onlarla ter akıttık biz. Şu anda derdim CHP değil; derdim Erdoğan'dır, AKP'dir çünkü Türkiye'yi kötü yönetenler onlar, uçuruma doğru sürükleyen onlar, yoksullaştıran onlar."

Partiye yeni katılan üyelere rozet takan Muharrem İnce, Çayeli, Pazar ve Ardeşen ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. (DHA)

 

 
Nefes darlığı ve kuru öksürüğünüz varsa dikkat
 
İzmir Alevilik Bektaşilik Günleri başladı
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ha ha ha ha ... 16 Eylül 2022 Cuma 18:39

AKP'li trol adayımız İnce yazmış

Yorumu oyla      2      15  
Partili 16 Eylül 2022 Cuma 17:20

Adam sonuna kadar haklı.. Muharrem bey bu partinin öz evladı, Parti'nin her kademesinde görev almış değerli bilgili bir siyasetçi, Öğretmen eğitimci.. Son kurultay da 9 kez seçim kaybeden kişiyi İnce devirmişti.. Ne oldu da son dakika imza veren kurultay delegeleri imzalarını bir anda çekti? Ne oldu biliyor musunuz telefon trafiği başladı kızını işten atarız, damadını şuraya süreriz, oğlunu işe almayız gibi alenen tehditller havada uçuşmaya başladı.. Zavallı kurultay delegeleri de tıpış tıpış yusuf yusuf imzalarını paşa paşa geri çekmek zorunda kaldılar.. Yoksa İnce son kurultayında işi bitirmişti. Ama maalesef Parti'nin kaderini, geleceğini 1200 tane kurultay delegesi belirlediği için, küçük olsun bizim olsun hep muhalefet de kalalım, Suya sabuna dokunmayalım aman sorumluluk almayalım.. mantığı bizi iktidar yapar mı asla.. Siyaset iktidar olmak için yapılır, muhalefet de kalmak için değil.. 9 kez seçim kaybetmiş ve halen daha o koltukta pişkin pişkin oturan Kılıçdaroğlu ve avanesi elbet bir gün o koltuktan kalkacak.. Muharrem İnce sonuna kadar dediklerinde haklı, CHP şuan işgal altında! Ve biz akp den kurtulmak istiyorsak önce mevcut CHP genel başkanı ve onun yandaşlarından kurtulmamız lazım..!!

Yorumu oyla      17      4  
tuna 16 Eylül 2022 Cuma 16:17

bana bakın klavye silahşörleri burada ağzınıza geleni yazamazsınız, muharrem inceye laf edemezsiniz kendinize gelin sizi tavşandan beter ederiz adayımız belli asıl chpde aday yok şimdi, defolun ya da klavye silaşörlüğünü bırakın adam olun

Yorumu oyla      14      5  
16 Eylül 2022 Cuma 14:19

En azından CHP'de aday çıkıyor, MHP ve AKP'de o da yok. CHP'de aday olup, kazanamıyorsanız o sizin sorununuz. Genel başkanı 10 kişinin oyları belirlemiyor.

Yorumu oyla      5      16  
SOKAK 16 Eylül 2022 Cuma 13:57

Anadolu'da bir söz vardır " tavşan yamacı buldu" diye Sayın İNCE... ( not: bazı bölgede Tavşan yerine Davşan kullanılır)

Yorumu oyla      3      16  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Kılıçdaroğlu aday olmazsa masa dağılır'
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
'Biz ayrımcılık yapmayız, kimseye kin tutmayız'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Arnavutköy Kültür, Spor, Eğitim ve Yaşam ...
Sosyal medyada ‘ASELSAN’ kapışması!
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç’ın ASELSAN’daki işten çıkarmalarla ...
 
CHP'li Sındır'dan öğretmenevi çalışanlarına kadro çağrısı!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Öğretmenevi ve Akşam Sanat ...
‘Köstebek’ denildi... Siyaseti bıraktı!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de İl Yöneticiliği yaptığı süreçte basına ...
Soylu’dan Özdağ açıklaması: Küfürleşme yok!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ...
 
Erdoğan'a TOKİ eleştirisi: Banker Yakup zihniyeti!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, TOKİ'nin yürüttüğü sosyal kontu projesinin bitmeyecek ...
Soyer'i hedef almıştı...CHP'den Bakan Kurum’a ‘istifa’ çağrısı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un İzmir Büyükşehir ...
 CHP'li Öztrak: Yoksulluğa son vereceğiz
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak'ın başkanlığındaki ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Emek kutsaldır çünkü...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva