HABERLER>TELEVİZYON
29 Ocak 2024 Pazartesi - 15:11

Müge Anlı'ya çıkıp 'masumum' demişti!

Günlerdir aranan Ali Diken'in kaybıyla ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert'e çıkan ve sonrasında hem arkadaşını hem de baldızını öldürüp gömdüğü ortaya çıkan Zeynel Boyacı, ifadesinde cinayetleri bir bir anlattı. Boyacı, arkadaşı Diken'i karısıyla ilgili konuştuğu gerekçesiyle iple boğup öldürdükten sonra gömdüğünü baldızını da kıskançlık krizine girerek evinde öldürdüğünü söyledi.

Müge Anlı ya çıkıp  masumum  demişti!

Kayıp Ali Diken'in kaybıyla ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan ve saatler sonra kaçmaya çalışırken yakalanan Zeynep Boyacı katil çıktı. İfadesinde işlediği cinayetleri itiraf eden Boyacı, Ali Diken'i iple boğup öldürdüğünü, baldızını kıskançlık yüzünde evde öldürüp battaniyeye sardığını, çocukluk arkadaşını da öldürmek için tarlaya götürdüğünü ancak son anda vazgeçtiğini söyledi. Boyacı ifadesinin ardından tutuklanırken kardeşinin ölümünü saklayan eşi ise ev hapsine çarptırıldı. Kayıp zannettiği kızının öldüğünü ve büyük kızının da cinayette payı olduğunu öğrenen acılı baba ise "Damadım ve kızım ömür boyu ceza alsın" dedi.

OLAY YERİ İNCELEMEDE BALDIZININ DA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Antalya'da motokurye olarak çalışan Ali Diken'den 20 Aralık'tan beri haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulunarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Programa katılanlar arasında bulunan garson Zeynel Boyacı, canlı yayında masum olduğunu söyledikten saatler sonra kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı. Boyacı, ilk ifadesinde kurye Ali Diken'i (32) karısı hakkında konuştuğunu ve küfür ettiği için öldürdüğünü itiraf etti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Antalya'ya getirilen Boyacı, Diken'in cenazesinin olduğu yeri ekiplere gösterdi. Aksu ilçesi Kundu Mahallesi Sahil Caddesi'ndeki boş arazide kadavra arama köpeği eşliğinde kepçe ile yapılan aramada, Ali Diken'in cansız bedenine ulaşıldı. Boyacı'nın bir kişinin daha cesedinin olduğunu söylemesi üzerine aynı yere yakın noktada toprak altında bir cesede daha ulaşıldı. Battaniyeye sarılı şekilde çıkartılan cesedin, baldızı Zeynep Ece Aksay'a ait olduğunu belirtti. Cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"ALİ DİKEN'İ İPLE BOĞUP BALDIZIMI DA EVDE ÖLDÜRDÜM"

Şüphelinin, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde verdiği ifadede Ali Diken'i eşine karşı ağır sözler kullanarak hakaret ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Ali Diken ile buluştuktan sonra "Kız arkadaşlarla buluşacağız" diyerek çocukluğunun geçtiği Aksu'daki boş araziye götürdüğünü belirten Zeynel Boyacı ifadesinde şunlar söyledi: "Diken'i burada darbettikten sonra yanımda bulunan iple boğarak öldürdüm. Ardından da araziye gömdüm. Daha önce de baldızımı da darbederek evde öldürüp aynı yere gömmüştüm. Baldızımı da kıskandığım için evimde öldürdüm. Baldızımı öldürdüğüm için pişmanım. Baldızımı otomobille o araziye taşımıştım. Gömme işlemlerini tek başına yaptım.

"ÇOCUKLUK ARKADAŞIMI DA ÖLDÜRECEKTİM AMA VAZGEÇTİM"

Çocukluk arkadaşım M.Ç.'yi de baldızım ile ilişkisi olduğunu düşünerek öldürmek istedim. Onu da 'Kayınpederimin arazisini iple ölçmeye gideceğiz' diye cesetleri gömdüğüm araziye götürdüm ama nedense öldürmekten vazgeçtim."

CEP TELEFONLARINI SATARAK MAAŞINI ÇEKMİŞ

Şüphelinin Ali Diken'i öldürdükten bir gün sonra da Diken'e ait telefonları satarak maaşını bankamatikten çektiği tespit edildi. Poliste 16 suçtan kaydı bulunduğu tespit edilen şüphelinin ardından Gürcistan ya da Suriye'ye kaçmaya çalıştığı öğrenildi. Diğer taraftan şüphelinin evde darp ederek öldürdüğü baldızı Zeynep Ece Aksay'ı, kiralık otomobille araziye götürüp gömdüğü tespit edildi. Şüphelinin eşinin battaniye nereye gittiği sorusuna, "Kirlenmişti ben de çöpe attım" dediği öğrenildi. Zeynep Ece Aksay'ın kaybolduktan sonra doktor randevularına gitmemesinin ise polisin dikkatini çektiği ifade edildi.

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI, EŞİ EV HAPSİ ALDI

İfade işlemleri ve sağlık kontrolünün ardından Zeynel Boyacı, eşi İ.B. ve bir diğer şüpheli M.Ç., Cinayet Büro Amirliği ekiplerince adliyeye sevk edildi. Zanlı Zeynel Boyacı, 'kasten adam öldürme'den tutuklanırken, eşi İ.B. konut alanını ihlal etmemek kaydıyla serbest, M.Ç. ise her gün imza vermesi şartıyla serbest bırakıldı.

 
Dağ gençlerle bir araya geldi... İzmir için ilk vaatlerini duyurdu!
 
Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'de: Hedefim şampiyonluk
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nagihan ve Sahra kavga etti! Acun Ilıcalı sinirden deliye döndü
Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Nagihan ile Sahra ...
Tanju Özcan, tepki çeken 'Dilber' paylaşımını sildi
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'İnci Taneleri' dizisindeki dans sahnesini ...
Survivor All Star'da eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da Mavi Takım ile Kırmızı Takım'ın mücadelesinde dokunulmazlığı ...
 
Oyuncu Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi
Oyuncu Ebru Destan, ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen’in beyin kanaması geçirdiğini duyurdu.
Can Ataklı hakkında 3 yıla kadar hapis istemi
Gazeteci Can Ataklı hakkında 'şehit babasına yönelik sözleri" gerekçe ...
Netflix en ucuz reklamsız aboneliğini kaldırıyor
Dijital içerik platformu Netflix, ikinci çeyrekte Kanada ve İngiltere'de ...
 
FOX TV'nin ismi ve logosu değişti!
FOX TV isim ve logosunu değiştirdi. Kanalın yeni adı Now TV oldu. Gelişmeyi ...
Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i vefat etti
Kurtlar Vadisi dizisinde "Cerrahpaşalı Hüseyin" karakterine hayat veren ...
‘Pavyon dansı’ gündem olmuştu: Hazar Ergüçlü’nün aldığı ücret dudak uçuklattı!
İzleyiciler tarafından merakla beklenen ‘İnci Taneleri’nin fragmanına ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva