HABERLER>POLİTİKA
16 Şubat 2022 Çarşamba - 13:44

MHP, 2023 hazırlıklarına Bayraklı'dan başlıyor!

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla bütün Türkiye’yi kapsayan “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” İzmir’den başlatılıyor. Bayraklı İlçesinin ismindeki sembolik anlam sebebiyle ve bizzat Lider Devlet Bahçeli’nin isteği ile başlatılacak olan toplantı için tüm hazırlıklar İl Başkanı Veysel Şahin tarafından yürütülüyor.

MHP, 2023 hazırlıklarına Bayraklı dan başlıyor!

Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde önemle durduğu 2023 Seçim Çalışmaları için ilk adımı İzmir Bayraklı’dan verecek. MHP Bayraklı’dan harekete geçecek. Toplantılarda İlçe ilçe bütün teşkilat mensuplarına, ilçelerdeki kanaat önderlerine, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine, muhtarlara, gençlik platformlarına ve siyasi tüm alanlara “Neden Cumhur İttifakı, MHP’nin Önce Türkiye Anlayışı, Zillet İttifakının gafleti ve Son Siyasi gelişmeler” hakkında bilgi verilecek. Teşkilatların ve tüm siyasi alanların bilgilendirilmelerini amaçlayan toplantılar İzmir’de altı hafta sürecek. İl Başkanı Veysel Şahin çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin 1997 yılında göreve gelir gelmez bizlere gösterdiği “2023 Lider Ülke Türkiye Hedefleri” doğrultusunda yapılacak bu çalışmalar biz Türk Milliyetçileri için büyük bir önem arz ediyor. Cumhur İttifakı’nın milletimizle kucaklaşması ve ideallerimizin gerçekleşmesi yolunda atılacak olan adımlar için hiç durmadan çalışıyoruz. Liderimizin bütün Türkiye’yi kapsayan bir faaliyeti İzmir’den ve Bayraklı’dan başlatması gerçekten bizler için onur verici oldu. Bizzat Teşkilat Başkanımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın Beyefendi’nin başlatacağı bu program bize büyük bir heyecan verdi. İnanıyorum kiMuhterem Liderimizin öngörüsü ve planlamasıyla başlatılan bu program Türkiye’nin siyasi çehresini değiştirecektir” dedi.

Bahçeli’nin İzmir sevgisi
Türkiye’yi kapsayan bir programın İzmir Bayraklı’dan başlatılması konusunda da son derece gururlandıklarını ifade eden İl Başkanı Veysel Şahin, “Liderimizin İzmir’e duyduğu çok yüksek seviyeli bir sevgisi var. İzmir’in tarihi, sosyo-ekonomik ve kültürel-politik değerlerinin önemi, bununla birlikte ilçelerinin genel durumu hakkında çok geniş bir bilgisi var. Muhterem Liderimizin şehir hayatımızda önemli yeri olan bazı İzmirli büyüklerimizle hala çok samimi görüşmeleri oluyor. Onlara çok özel ilgi gösteriyor. Bornova’yı, Konak’ı, Alsancak’ı Bayraklı’yı, Karşıyaka’yı çok iyi bilir. Bakın Bayraklı ilçemizin Türk Denizcilik tarihinde levent toplanma alanı olduğunu levent adaylarının bayrak kaldırmasından dolayı isminin Bayraklı olduğunu bizzat kendisinden dinledim. Bunu çoğu İzmirli dahi bilmiyor. İşte biz başkaları Pagos dese de bu sebeplerden dolayı Türk İzmir diyoruz.” Açıklamasını yaptı.

Teşkilat Başkanı Prof. Semih Yalçın başlatacak
Büyük bir heyecan ve dikkatle hazırlıkları sürdürdüklerini de sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Bu hafta Bayraklı’dan başlatılacak olan “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” nın açılışı için bizzat Teşkilat Başkanımızın İzmir’e gelmesi gerçekten çok önemli. Teşkilat Başkanımızın böylesine önemli bir programda yanımızda olması, programın önemini daha da arttırıyor. Tüm ilçe teşkilatlarımız ve İzmir’deki Ülküdaşlarımız Teşkilat Başkanımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın’ı bekliyor. Onun bilgi ve birikimi süreç boyunca yolumuzu aydınlatacak ışık olacak. Bu programla bizler İzmir’de altı hafta sürecek bir faaliyet zincirinin içine giriyoruz. Otuz ilçe teşkilatımız, gönüllü ve yan kuruluşlarımız; mahalle temsilcilerimiz ve İzmir’deki bütün ülküdaşlarımızla birlikte başlatılan 2023 lider ülke Türkiye seferberliğinin içinde Liderimizin emrinde teşkilatımızın çatısı altında koşar adım var olacağız.Bu Hafta Cuma günü akşam Bayraklı’dan başlatılacak olan programımız, Cumartesi günü Menemen ve Bayındır’da sürecek. Pazar Günü ise Bergama ve Konak ilçelerimizde devam edecek” ifadelerini kullandı.

 
CHP'li Kılıç'tan 'alyans' çıkışı: Gemi artık batıyor!
 
Domates ihracatı yüzde 20 arttı... 1 milyar dolara koşuyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Kılıç'tan 'alyans' çıkışı: Gemi artık batıyor!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda ...
Emine Erdoğan'ın izolasyonu sona erdi
Corona virüse yakalanan Emine Erdoğan, izolasyon sürecini tamamladı.
Akşener’den yastık altı altın düzenlemesine tepki
Partisinin grup toplantısında konuşan İYİ Parti lideri Akşener, "Hâlâ ...
 
Anayasa Mahkemesi HDP'ye ek süre verdi
Anayasa Mahkemesi, HDP'nin kapatılması istemiyle açılan davada, partiye ...
CHP'li Purçu: Esnaf iş yapamaz hale geldi!
CHP İzmir İl Örgütü, aylardır sürdürdüğü saha çalışmalarına hız kesmeden ...
5 ayrı kanun teklifi Meclis'te resmen kabul edildi!
Uluslararası anlaşmaların onaylanmasının uygun bulunmasına dair 5 kanun ...
 
İl başkanına hakaret cezasız kalmadı!
31 Mart 2019 seçimleri öncesi CHP’den adaylığı gündeme gelen Seda Kaya ...
Kabine toplanıyor... Elektrik faturaları düşecek mi?
Kabine bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının ...
MHP Aliağa'ya atanan isim belli oldu!
MHP İlçe Başkanlığı görevindeyken kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva