HABERLER>POLİTİKA
26 Mayıs 2018 Cumartesi - 18:00

Meral Akşener: TRT'yi satacağım!

Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Çorum'da vatandaşlara seslendi. Akşener, TRT'yi eleştirdi, "Kayseri Mitingi'mde yer gök oynadı, TRT 38 saniye göstermiş. TRT, çiftlik olmuş. Ben ne yapacağım biliyor musunuz? TRT'yi satacağım." dedi.

Meral Akşener: TRT yi satacağım!

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Çorum'da konuştu. Akşener, TRT'yi eleştirdi. Çocuk istismarına ağır cezalar getireceğini belirtti. Birinci önceliklerinin eğitim olduğunu belirterek, tüm öğretmenlere kadro vaad etti.

Akşener'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"24'ÜNDE HALLEDECEĞİZ"
"Akşam kocasını evinde huzurlu bekleyen kadınlar azaldı artık. Eve huzurlu gelen adamlar azaldı artık. Bir ekonomi bakanı çıktı, adam şaka gibi. Bizim dolarla ne işimiz olacak diyor. İğneden, ipliğe ne geliyorsa dolardan oluyor. Her şey dışarıdan geliyor, en son Çorum Şeker Fabrikası'nı sattınız. Yuhlamayın, 24'ünde halledeceğiz."

"ŞEKER FABRİKALARI İLE İLGİLİ KARARI İPTAL EDECEĞİM"
"Şeker Fabrikalarını satın alanlara sesleniyorum, kupon arazi olarak aldınız biliyorum. Sakın elinizi uzatmayın, cumhurbaşkanı olur olmaz iptal edeceğim. Siz sanayileşmezseniz, üretim odaklı bir yapılanma ortaya koymazsanız; dolar 4,70 olur, çiftçin de üretemez. Şimdi ben soruyorum gençlere, cebinizde kaç para var? En fazla 20 çıktı. Şimdi bana diyor ki, sana ne milletin cebinde ne var? Siyasetçinin görevi, milletin cebindekini bilmektir. Milletinin evlatlarının cebinde ne var, öğrenmek görevdir. Burada benim evladımın cebinden, göz göze olduğum evladımın cebinde 5 lira varken, bakan çocuklarının trilyonları varsa batsın bu dünya. Bakan çocuklarına karşı, vatan çocuklarının yanında yer alacağım."

"İŞ BULANA KADAR VATANDAŞLIK MAAŞI BAĞLAYACAĞIM"
"İhracatı bitmiş bir Türkiye'yi ihracat yapan bir Türkiye haline getireceğiz. Bir gence iş bulmak devletin görevidir. Her birinize iş bulana kadar, ananıza, babanıza mahçup olmayın diye vatandaşlık maaşı bağlayacağım."

"MERAL AKŞENER'DEN ÖNCE EMEKLİNİN YÜZÜNE BAKAN YOKTU"
"Meral Akşener yokken, emeklinin yüzüne bakan yoktu. Her bayramda emekliye iyi bayramlar ikramiyesi olarak 1500 TL vereceğiz."

Türkiye'de 4,5 milyon haciz memurları ile karşı karşıya. Size şunu söyleyeyim, şehit, gazi aileleri, öğrenci, işsiz ve çftçilerin borçlarını bir defaya mahsus affedeceğim. Parayı nereden bulacaksınız? 8 milyar yapıyor, bunun karşılığı. Şimşek diye bir Başbakan Yardımcısı var. Fakir ailelerinde iftar maratonu başladı diye yazmış. Almayın bunları evlerinize, devlette araba kiralama işlerine merak sarmış. Araba kiralama bütçesi 8 milyar TL'ymiş. Devlet sizin paranızla çiftlik oldu. Çoluk çocuk lüks araçlarda geziyorlar, hepsini indireceğim aşağıya, o parayı size vereceğim."

"TRT BİR ÇİFTLİK OLDU, SATACAĞIM"
"Dün Kayseri yıkıldı, TRT beni 38 saniye göstermiş, TRT bir çiftlik. Ben ne yapacağım biliyor musunuz? Satacağım o çiftliği, parayı size vereceğim. 38 saniye göstermiş önemli değil, benim milletim var. Bak buraya gelenler otobüslerle geldi, belediye otobüsleriyle getirmedik."

ÇOCUĞA DOKUNANIN ELİNİ KIRARIM"
"Çocuk istismarına öyle ağır cezalar çıkaracağım ki göreceksiniz. Çocuğa dokunanın elini kırarım elini."

"Eğitime gelelim şimdi, iyi öğretmen, iyi öğrenci, kötü öğretmen, kötü öğrenci böyle bir şey olabilir mi? sabah kalkıyor, sınavı kaldıralım. Herhalde torunu istemedi. Milli Eğitim Bakanı taksi durağında çay içerken öğrendi. Böyle bir şey olabilir mi? Eğitimi biirinci önceliğimiz yapacağız. Öğretmenlerimizi iyi veya kötü diye ayırmayacağız. Yok sözleşmeli öğretmenmiş. Öğretmenler, çocuklarımızı emanet ettiğimiz insanlardır, onların hepsi kadrolu olmalıdır. Eğitim, adalet, hukukun üstünlüğü, demokrasi ve ekonomi... Siz güvenilirseniz ekonominiz uçar. Sorular çalındı, FETÖ'cüler dendi, kimse ortada yok. Çalınan sorularla hakları zayi olunan gençlerin hakkı verilecek. Adama da çok suç atmayalım çok saf, gelen kandırıyor, giden kandırıyor. Kandırıla kandırıla bir hal oldu, bütün bunlar olurken sen ne işe yarıyordun? Bir işe yarıyor, yandaş müteahhitin cebini doldurmak." (Habertürk)

 
İzmir'in eski belediye başkanı Ankara yolcusu: Vekil seçilirsem maaşıma el sürmeyeceğim!
 
Kocaoğlu’ndan kentsel dönüşüm mesajları: Yaptığımızın Türkiye’de örneği yok!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
rıza 28 Mayıs 2018 Pazartesi 00:40

ıyıler kazanır 16 yıldır vermediklerini veriyorlar elinizden tutanmı vardı anket sonuçları kotu değilmi hiç bir seçimde vermediklerini vermeye başladılar ama milletin karnı tok bu secimde millet tamam diyecek hiç bir pojeleri yok nerede 35 projeniz kaç tanesini tamamladınız

Yorumu oyla      9      5  
Miting 26 Mayıs 2018 Cumartesi 20:30

Sayın Akşener inanın Kayseri mitingin de ki kalabalığı kimse anlatamıyor.Helal olsun.Allah yolunu açık etsin.

Yorumu oyla      10      5  
Devam 26 Mayıs 2018 Cumartesi 20:28

Devam Sayın AKŞENER: ben yok biz varız o halde hep bir araya gelip bu ülke için herşeyin en güzelini yaparız.Ötekileştirme yerine tüm toplumu kucaklarız.Talimatla değil kanunlarla yönetilen TÜRKİYE CUMHURİYETİ istiyorum.İlk iş tarım ve hayvancılık, ardından montaja değil üretime dayalı sanayi ve o ürünlerin ihracatı yapılacak.İstatistik kurumu ısmarlama değil bağımsız olarak uluslararası normlara göre gerçek rakamları açıklayacak.Sonuna kadar 'Millet İttifakı'nın yanındayız.

Yorumu oyla      10      5  
Merkez 26 Mayıs 2018 Cumartesi 19:36

Kayseri de yer gök oynamış ha ha ha...

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in eski belediye başkanı Ankara yolcusu: Vekil seçilirsem maaşıma el sürmeyeceğim!
Vatan Partisi 1. bölge 4. sıra milletvekili adayı Hülya Yarbuz, “En büyük ...
İnce çifti iftar alışverişine çıktı
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ile birlikte ...
Erdoğan'dan flaş çağrı: Yastık altındaki dolarınızı...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçim startını Erzurum'dan ...
 
CHP, Türkiye’yi İzmir gibi yönetecek: O proje bildirgede!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2008 yılında ‘Okul Sütü’ olarak başlattığı ...
AK Partili Şengül üniversite öğrencileriyle buluştu
Ak Parti İzmir İl Başkanı ve 24. Dönem Milletvekili Aydın Şengül, Bağımsızlık ...
Bahçeli, MHP'nin seçim beyannamesini açıkladı
MHP Lideri Devlet Bahçeli, seçim beyannamesini açıklıyor. MHP'nin seçim ...
 
Oğul Pakdemirli: Annem gözyaşlarını tutamadı!
Çeşme’de yapılacak havalimanına babasının isminin verilecek olması hakkında ...
İnce’den İzmir’de gençlere müjde: Üniversite ligi kuracağız!
Çiğli’de konuşan İnce, “Üniversite ile vatandaşların arasında bağ olmalı. ...
MHP İzmir’den Ankara’ya çıkarma
İzmir İl Başkanı Karataş ve adaylar hem seçim beyannamesinin açıklanacağı ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kent Üzerine: İzmir için yeni ufuklar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Konserve bamyadan zehirlendi suikast zannetti!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ah Alaçatı vah Alaçatı!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva