HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Temmuz 2018 Çarşamba - 08:58

Merakla beklenen açıklama geldi: Kocaoğlu 'değişim' dedi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından oluşan tablo ve Cumhuriyet Partisi'nde yaşanan son gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Merakla beklenen açıklama geldi: Kocaoğlu  değişim  dedi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından oluşan tablo ve Cumhuriyet Partisi'nde yaşanan son gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kocaoğlu yaptığı açıkalmada şunları söyledi: "24 Haziran seçimleri, Cumhuriyet Halk Partisi'nde acil bir değişimi zorunlu hale getirmiştir. Kamuoyu ve parti tabanının talebi de bu doğrultudadır. Söz konusu değişimin Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde gerçekleşmesi, partimize büyük güç katacaktır. Bu düşüncelerimi kamuoyuyla saygıyla paylaşırım."

- İL BAŞKANI YÜCEL’DEN ‘KURULTAY’ TARTIŞMASI İÇİN NET MESAJ, ÖRGÜTLERE ÇAĞRI!

- CHP'DE KAZAN KAYNIYOR: VEKİLLER, KOCAOĞLU'NA NE DEDİ?

 
Geleceğin yıldızları Bornova'da yetişiyor
 
Tuvaletini yaparken uçuruma yuvarlandı!
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Pes. 5 Temmuz 2018 Perşembe 10:10

Tabanın sesine kulak vermiş!!! Yahu, bu kişi daha 8 ay önce Ankara'ya gidip Muharrem İNCE'ye karşı KILIÇDAROĞLU'nu desteklemedi mi? Hangi ileri görüşlülüğü savunuyorsunuz !!!

Yorumu oyla      9      5  
Beydağlı 4 Temmuz 2018 Çarşamba 19:29

Sayın Kocaoğlu çıktığı her seçimi kazanmış sayın Kılıçdaroğlu çıktığı 8 seçimde mağlubiyet yaşamış başarı başarızılık gayet net biz hala neyin kavgasındayız

Yorumu oyla      15      11  
İzmir'li 4 Temmuz 2018 Çarşamba 17:55

14 yıldır bu şehre hizmet etmiş ve halkın çok büyük oyunu alan başkanımızın ulaşım sorununu çözemediğini söylüyorsanız sayın vekil hainlik edersiniz.. Bu belediyenin ne zor şartlardan geçtiğini bildiğiniz halde! CHP şuan zor bir süreçte ve değişim şart.Biz taban olarak bunu söylüyoruz.

Yorumu oyla      19      12  
RUHİ KAÇMAZ 4 Temmuz 2018 Çarşamba 17:54

Aziz Kocaoğlu'nu kutluyorum. Tabanın sesine kulak vermiş. chpli vekiller il başkanı ne derse desin seçmen olarak bizler de değişim diyoruz.

Yorumu oyla      20      11  
gürkan 4 Temmuz 2018 Çarşamba 17:30

Bugün yapılan, yapılmaya devam edilen açıklamaları okuyorum da tam evlere şenlik. Hiçbir sorun yokmuş, AKP' nin ilk duvarını yıkmışlar da falan da filan. Hayal aleminde yaşamak böyle bir şey demek ki! Yetmiyor bir de CHP'li vekiller CHP'li belediye başkanına bir haltı beceremedin diye CHP'li belediyenin belediyecilikte sınıfta kaldığını söylüyorlar. Genel başkan değişimine ihtiyaç yok diyenlere söylüyorum, yerel seçimde 9 defa aynı adayı aday gösterip kaybetseniz 10. defa mı aday göstereceksiniz?

Yorumu oyla      17      10  
Bornovalı 4 Temmuz 2018 Çarşamba 17:23

Vekilim kusura bakmayın Aziz Kocaoğlunu eleştiriceğinize Genel Başkanınızı eleştirin. Aziz Kocaoğlu CHP den her zaman fazla oy almış birisidir. Engellere rağmen kendi gücüyle yatırımlarına devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu 8 seçim kaybetmiş şimdi ise halen koltuk sevdasından vazgeçmeyip hareket etmeye çalışıyor. Kendi resmi sitesinde bir haber vardı Partinin oy oranını düşüren bir genel başkan istifa etmelidir açıklaması seçim gecesi bu atılan mesajı Retweet yaptığımız zaman hemen mesaj kaldırıldı. Buda CHP nin koltuk sevdasından vazgeçmediğini gösteriyor. Şapkanızı çıkarın önünüze koyun Aziz Kocaoğlunun aldığı oy oranı ne zaman %50 altına düşmüş. CHP de sadece genel başkan sorunu yok + sı var yöneticileriyle birlikte değişim zamanı gelmeli artık. Aynı kadro devam ediyor herkez halinden memnun yazık ya Atatürkçü bırakmayacaksınız CHP de bu gidişle açık ve net şekilde söylüyorum.

Yorumu oyla      19      11  
gürkan 4 Temmuz 2018 Çarşamba 16:59

Bunlar şimdi Aziz Kocaoğlu' nu partiden ihraç etmeye de kalkarlar :) sorsan ülkeye demokrasi getirecekler. AKP'den bir gram farkınız yok. Kılıçdaroğlu tarafından yazılmış vekiller çıkmış şehrin seçilmiş partili başkanına sen siyaset yapma diye saçmalıyorlar. belediye başkanı sadece yol yapsın, siyaset konuşmasın mı istiyorlar?

Yorumu oyla      16      11  
Arif 4 Temmuz 2018 Çarşamba 14:28

Yürüönümüzden Başkanım AzizKocaoğlu İzmir seninle, değişim şart. Düşüncelerine katılıyoruz. Değişimin, Umudun Lideri Muharrem İnce. 7 bölge'de 81 il'de 80 milyon gülsün diye,CHP iktidar olsun diye Muharrem İnce.CHP tamam diyor CHP Genel Başkanı Muharrem İnce

Yorumu oyla      23      14  
vatandaş abuzer 4 Temmuz 2018 Çarşamba 14:06

Sayın Aziz Kocaoğlu eğer değişim şart ise ve başarısızlık var ise önce örgütten başlamalı değişim. o zaman tüm il ve ilçe başkanları görevlerinden istifa etmelidir. başarısızlığı Genel başkana yüklemek terbiyesizliktir.

Yorumu oyla      21      11  
Gürkan 4 Temmuz 2018 Çarşamba 13:41

CHP'li bazı vekiller ve örgütler şunu iyi anlasınlar, Kılıçdaroğlu ile olmuyor. "Taban" yani halk değişim istiyor. Bunun önünde kimse duramaz. Aziz Kocaoğlu partinin büyüğüdür, İzmir' in de 14 yıllık başkanıdır. Her türlü tepkiyi göze alarak tabanın isteğini belirtmiştir. Bornova' nın eski belediye başkanı Kocaoğlu için genel başkan gereğini yapar demiş. 2019'a bu kafa ile gidin halk da gereğini yapar, bunu unutmasın. Bahçeli , Kılıçdaroğlu çoktan emekli oldular farkında değiller. Bakıyorsun her kaybettikleri seçim sonrası AKP tek başına iktidar olmuş bunlarda biz kazandık havası var. 2019' a CHP' de değişim olmaz ise yerel seçimlerde büyük bir hüsran olur , bu çok net.

Yorumu oyla      18      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Geleceğin yıldızları Bornova'da yetişiyor
Bornova Belediyesi’nin yaz futbol okulları başladı. 7-15 yaş arası çocukların ...
Kiraz Belediyesi'nden 'çocuklar kaybolmasın' girişimi
Kiraz Belediye Başkanı Salih Özçınar, ilçedeki çocukların güvenliğini ...
Foça'da Madımak anması
2 Temmuz 1993’te, Sivas’taki Madımak Oteli’nde katledilen canlar, Foça ...
 
Karşıyaka Madımak'ı unutmadı!
Karşıyaka Belediyesi, 2 Temmuz 1993 tarihinde Pir Sultan Abdal Şenlikleri’ne ...
Bucalı miniklere karne hediyesi
Buca Belediyesi’nin 12 boyutlu film gösterim aracı minik Bucalılarla buluştu. ...
Karşıyaka'da örnek uygulama: Daire başına iki zeytin
Karşıyaka’daki yeşil alan oranını artırmak için çalışmalar yürüten Karşıyaka ...
 
Büyükşehir'den arıtma hamlesi: Dev tesiste kapasite artışı
Avrupa standartlarında arıtma sayısı, kapasitesi ve arıtma kalitesiyle ...
Sahil Bulvarı gökkuşağı gibi
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Konak Tramvayı'nı tamamlayarak hizmete ...
Urla Belediyesi gönüllü STK'ları ağırladı
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva