HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
1 Mart 2024 Cuma - 13:13

Menemen'de açılış yağmuru

Menemen Belediyesi, temelini attığı birçok projede açılışa hazırlanıyor. İlçede mega projeler için 3 Mart günü itibariyle peş peşe kurdele kesileceğini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Hayal ettiklerimizi hayata geçirmenin gururu içindeyiz. Yapacağımız her açılış, Menemenli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak, Menemen’i marka yapacak” dedi.

Menemen de açılış yağmuru

Eser belediyeciliği ve mega projelerle dikkatleri üzerine çeken Menemen Belediyesi, Mart ayında peş peşe açılışlar gerekleştirmeye hazırlanıyor. 

Mart ayında her gün açılış var!
Menemen Belediyesi’nin tamamını öz kaynaklarıyla yaptığı Çanakkale Asfaltı üzerinde 460 metre uzunluğundaki battı çıktı projesi, 10 bin metrekarelik alanda yapılan Türkiye’nin en büyük tematik çocuk köyü, içinde biri açık biri kapalı olmak üzere iki yarı olimpik yüzme havuzunu da barındıran Asarlık Sosyal Tesisi, 2 bin metrekare kapalı alanıyla bölgenin en büyüklerinden biri olacak fitness center gibi dev projelerin açılışı Pazartesi günü itibariyle başlayacak.

Bu projelere ek olarak Çukurköy tesisleri, Kent Gözü Rekreasyon Alanı ve Botanik Bahçesi, İlker Katipoğlu Parkı, Türkelli Kapalı Pazaryeri, Pir Sultan Abdal Parkı, Ulukent Aile Sağlığı Merkezi ve kafeterya, Uğur Mumcu Parkı, Seyrek Kapalı Pazaryeri, Seyrek Parkı ve Ulukent MEBGEM şubesi gibi vatandaşın farklı ihtiyaçlarına yanıt verecek birçok tamamlanan proje için de kurdela kesilecek.

“Yaşayan ve Yaşatan Kent Menemen”
Adeta açılış yağmuru şeklinde geçecek olan Mart ayına ilişkin açıklamalarda bulunan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Bugüne kadar İzmir’in merkezinde ne varsa Menemen’e de kazandırmak istediğimizi dile getirdik. Bu ay gerçekleştireceğimiz açılışlar, bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracak. Yaşayan ve yaşatan kent Menemen, açılışını yapacağımız her projeyle çekim merkezi olma hedefine yaklaşmış olacak. Projelerimiz içinde eser ve hizmet belediyeciliğinin örnekleri yer alıyor” dedi.

“Her gün açılış var!”
Mart ayı başından itibaren adeta bir açılış yağmuru yaşanacağını sözlerine ekleyen Başkan Pehlivan, “Heyecanla ve çok çalışarak ilçemizde hemşehrilerimizin ve Menemen’in ihtiyacı olan öncelikleri bir bir hayata geçiriyoruz. Çok uzun yıllar kentin en büyük sorunlarından biri olan trafik konusuna battı çıktı projemizle neşteri vurduk. Menemen’in trafik sorununa karşı kendi öz kaynaklarımızla yapımını gerçekleştirdiğimiz battı çıktı projemizi Mart ayının ilk haftasında trafiğe açıyoruz. Türkiye’nin en büyük tematik çocuk köyü, Ulukent’imizde çocuklarımızın kahkahalarına, eğlenmelerine ev sahipliği yapacak. Menemenli çocuklarımız yüzmeyi sulama kanallarında değil hem açık hem de kapalı yarı olimpik havuzlarımızda öğrensin diye Asarlıkta Gençlik Merkezi kurduk. Egenin en büyüklerinden biri olacak içerisinde basketbol sahası, saunaları da bulunan Fitness Center açılışımızı da 4 Mart Pazartesi günü açacağız.

Tüm bunlarla birlikte açıklayacağımız yeni projelerimiz için de 31 Mart’tan sonra yapacağımız hamleler, Menemen’i hayranlıkla bakılan ve cazibe merkezi yapacak bir kent haline getirecek” dedi.

 
İzmir'de Ramazan öncesi fahiş fiyat denetimi!
 
Selçuk'ta çalışmalar sürüyor... Sokaklar aydınlanıyor
YORUMLAR
Toplam 31 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Musa kaya 3 Mart 2024 Pazar 16:02

Villakentin en değerli arazilerini sattı.Tüm bu hizmetleri o parayla yapıyor ama villakent hiç bir yatırım almıyor.Çok büyük haksızlık değilmi?

Yorumu oyla      0      0  
Erkan tanyeli 3 Mart 2024 Pazar 12:48

Bravo başkanım işte belediyecilik budur emeginize sağlık tebrik ederim de keşke şu belediyecilikte birazda Çiğli belediyesi nasip alsa çiğli Sasalı villa çevresi yolları köstebek yuvası o yolda giderken arkamdaki araçlar dökülen parçaları topluyorlar tabi benim arkamdakinin de onun arkasındaki topluyor

Yorumu oyla      0      0  
Murat 3 Mart 2024 Pazar 11:47

Helal olsun başkanımız

Yorumu oyla      0      0  
İHSAN ÇABUK 3 Mart 2024 Pazar 11:11

Egekent 2 de ikamet eden birisi olarak, Menemen Belediyesini bu çalışmalarından dolayı kutluyorum teşekkürler ediyorum.Bu çalışmaların devamını diliyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Adınız:alime yilmaz 3 Mart 2024 Pazar 01:01

Elinize emeginize saglik hersey guzel gidiyorda biz çanakkale asfaltıin karşısında oturuyoruz ust gecit yaptiniz da hic bir zaman calismiyor yainisi bozuk ya cikisi asansorler zaten bozuk carsida isimiz oluyor ordan gecmek biz yaşlılara ölüm lutfen bir orayida halledin

Yorumu oyla      0      0  
Selçuk KARABULUT 2 Mart 2024 Cumartesi 19:28

Görevini başarılı bir şekilde yöneten adam sayın(AYDIN PEHLİVAN) ELİNE EMEĞİNE DÜŞÜNCELERİNE SAĞLIK... seninle nice güzel mutlu yarınlara bugün menemenin başkanısın inşaAllah ki İZMİR''in de başkanı olursun saygılar... ??????

Yorumu oyla      1      0  
İsmail Üner 2 Mart 2024 Cumartesi 18:29

Kısa zamanda büyük işler yapıldı tebrik ler aydın başkana

Yorumu oyla      0      1  
Sedat 2 Mart 2024 Cumartesi 18:09

Menemen de oturuyorum 1) 151 araç alındı bunların 15 adeti iş makinası diğerleri binek araç bu araçlar ile personeler öğle yemeğine bu araçlar ile gidiyor mazot kimin cebinden çıkıyor bu krizde.2) 80 yasında ki Ajda pekkanıvgetir diler sanacçı üzerine sanaçcı getirdiler bu krizde bu kadar paralar bu sanaçcılara öden di 3) Ufak bir çöp kutusu başın da iki kişisi çöp kutusunu değiştriyor 20 binden 40 bin eder ve 1 saat çalışıp ortada yoklar.4)Zabıtalar pastahane kafede saat 10:00 kadar oturup bir tür atıp yok oluyorlar market pazar denetimi yapmıyorlar ve bize gelen su parası 400 TL iki kişiyiz evde de fazla durmuyoruz çalışan kişiyiz anlayın hizmeti ışıklanma yapmak boya yapmakla bu işler olmuyor

Yorumu oyla      1      0  
Sevgi 2 Mart 2024 Cumartesi 17:46

Başarılar dilerim böyle çalışan belediye başkanlara ihtiyacımız var ben her zaman çalışanın yanındayım kim olursa olsun yolunuz açık olsun

Yorumu oyla      0      1  
Vatandaş 2 Mart 2024 Cumartesi 17:15

Aydın pehlivan çalışkan ve iyi bir kişi yaptığı hizmetler CHP nın kalitesini meydana çıkarıyor keşke akp li olmasan aydın bey tek kusurun AKP''li olman

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'dan çevreci hamle!
Güneş Enerji Santrali’nin kapasitesini 2021 yılında 3 katına çıkaran Karşıyaka ...
Soyer'den İnan'a 'Eskinazi' eleştirisi: İzmir gereğini yapar!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ekonomik Kalkınma ...
İZBAN'a iki yeni durak... Son ihale 6 Mart’ta!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 136 kilometrelik İZBAN hattına iki istasyon ...
 
Soyer: Son nefesime kadar emeğin hakkını koruyacağım
İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi Egeşehir A.Ş ile DİSK Genel İş Sendikası ...
İzmir’in 'gözü' bu fuarda olacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir’i fuarlar kenti ...
Başkan Soyer'den engelsiz yaşama destek: Her zaman tek yürek olacağız!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Engelsizmir Yönetim Kurulu ...
 
Krizlerin adamı Arda, ‘bana kefil oldu’ dedi, Özel’e sitem etti: Kıymetimiz sonradan anlaşılacak!
Sürekli krizlerle gündeme gelen ve yeni dönemde partisi tarafından aday ...
Başkan Soyer açıkladı... Yaşar Kemal onursal İzmirli olacak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yaşar Kemal’i anma söyleşisinde ...
Çamlık Parkı çocuklarla buluştu
Zafer Mahallesi’nde bulunan Çamlık Parkı yepyeni yüzüyle çocuklar ve mahalle ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva