HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Mayıs 2017 Cumartesi - 09:35

Konaklı genç atletler madalya için ter döktü

Konak Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği Okullar Arası Puanlı Atletizm Şampiyonası büyük çekişme ve heyecana sahne oldu. Seha Aksoy Atletizm Pisti’nde gerçekleştirilen yarışlara 16 ortaokuldan 200’ün üzerinde öğrenci katıldı.

Konaklı genç atletler madalya için ter döktü

Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü’nce organize edilen Okullar Arası Puanlı Atletizm Şampiyonası’na katılan minik atletler hem birbiriyle yarıştı hem de güç ve yeteneklerini öğrenmiş oldu. Takımlarını birinci yapabilmek için tüm enerjilerini ortaya koyan öğrenciler adeta pistin tozunu attı. Kazanmak için yarışanlar arasında hayatında ilk kez atletizm pistine çıkanlar da vardı. Heyecanın ve rekabetin hiç eksilmediği yarışları antrenörler, okul idarecileri ve veliler ilgiyle izledi. Yarışlar sonunda kazanan takımlara ve atletlere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

KIYASIYA YARIŞTILAR

200’ün üzerinde sporcunun yarıştığı şampiyonada Yıldız Kızlar kategorisinde Şehit Fethibey Ortaokulu birinci olurken, 9 Eylül Ortaokulu ikinci, Ömer Lütfi Akad Ortaokulu ise üçüncülüğü elde etti. Yıldız Erkekler kategorisinde Takım Genel Puanı sıralamasına göre Misakı Milli Ortaokulu birinci, Ömer Lütfi Akad ikinci, Konak İmam Hatip Ortaokulu ise üçüncü olarak kürsüdeki yerini aldı.  

4x100 metre bayrak yarışında Yıldız Kızlar kategorisinde Şehit Fethi Bey Ortaokulu birinci, Güzelyalı Ortaokulu ikinci, Misakı Milli Ortaokulu da üçüncü oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise Misakı Milli birinci olurken, ikinciliği Necati Bey Ortaokulu göğüsledi. Üçüncülüğü ise Konak İmam Hatip Ortaokulu kazandı.

Şampiyonanın 100 metre koşu kategorisinde erkeklerde 26 Ağustos Ortaokulu’ndan Cudi Sincar, Konak İmam Hatip Ortaokulu’ndan Ekrem Akar ve üçüncülüğü ise Boğaziçi Ortaokulu’ndan Seymen Ateş madalya kazandı. 100 metre Yıldız Kızlar kategorisinde ise kürsüye çıkan isimler Şehit Fethi Bey Ortaokulu’ndan Sultan Alkan, Ömer Lütfi Akad Ortaokulu’ndan Dilan Böşürcü, Güzelyalı Ortaokulundan da Derin Hasiperk oldu. Gülle atma da; Misakı Milli Ortaokulu’ndan Yusuf Emre Apaydın birinci, Şehit Fethi Bey Ortaokulu’ndan Mustafa Gülşahin ikinci, Saliha Hüseyin Özyavuz Ortaokulu’ndan Süleyman Çokgüler üçüncü olarak kürsüye çıktı. Uzun Atlama müsabakasında Yıldız Kızlarda Necati Bey Ortaokulu’ndan Cansu Keleste birinci, Boğaziçi Ortaokulu’ndan Damla Dündar İkinci oldu. Saliha Hüseyin Özyavuz Ortaokulu’ndan Sudecan Ekelik ile Kazım Karabekir Ortaokulu’ndan Sabahat Mencuk üçüncülüğü paylaştı.  

800 metre yarışında kızlarda 9 Eylül Ortaokulu’ndan Şevval Göktürk birinci, Misakı Milli Ortaokulu’ndan Nisa Zeyrek ikinci, Kazım Karabekir Ortaokulu’ndan Melike Polat üçüncü olarak ipi göğüsledi. 800 metre Yıldız Erkeklerde; Misakı Milli Ortaokulu’ndan Ahmet Efe Çalık birinci, Kazım Karabekir Ortaokulu’ndan Egemen Alptekin ikinci ve Konak İmam Hatip Ortaokulu’ndan Selçuk Akan üçüncü oldu. Uzun Atlama Yıldız Erkeklerde Necati Bey Ortaokulu’ndan Ferhan Üçel birinci, Ömer Lütfi Akad Ortaokulu’ndan Halit Musa ikinci, Misakı Milli Ortaokulu’ndan Yusuf Çiftçi üçüncü olarak kürsüye çıktı. Kupa ve madalyalarını sahiplerine verildiği ödül töreninde ayrıca Konak Belediyesi tarafından yarışlar sonunda minik atletlere harcadıkları enerjileri geri almaları için çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

 
AK Partili Sürekli'den Kınık'a teşekkür ziyareti
 
Güzelbahçeli kadınlardan el emeği, göz nuru sergi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka çiçek kokacak
Karşıyaka Belediyesi, Bayındırlı üreticilerden alınan 335 bin adet mevsimlik ...
Karşıyaka Tramvayı okullu oldu: Gözleri yolda olacak
11 Nisan’da ön işletmeye başlayan Karşıyaka Tramvayı ile ilgili başlatılan ...
Büyükşehir Meclisi'nde 'bütçe' gündemi: 5 saatlik toplantıda neler konuşuldu
Meclis toplantısı yaklaşık 5 saat sürerken ESHOT, İZSU ve İzmir Büyükşehir ...
 
Başkan Görmez’den 'akaryakıt' krizi açıklaması: Bana pusu kurdular!
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez aile şirketine ait akaryakıt ...
Dünyaca ünlü matematikçiler Selçuk’ta buluştu
İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Türkiye Bilimler Akademisi’nin desteğiyle ...
Narlıdere Özge anneyi yılın annesi seçti
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Belediyesi tarafından ...
 
Urla'da engelliler için empati yürüyüşü
Yarımada Engelli Meclisleri Birliği Platformu, 10 – 16 Mayıs Engelliler ...
Karşıyaka Tramvayı'ndan seferler başladı: Şok 'hırsızlık' şüphesi!
Yolculu ön işletme seferlerinin devam ettiği Karşıyaka Tramvayı'nda sabah ...
Kemalpaşa'da 'Ahde Vefa' gecesi
Kemalpaşa Belediyesi Ahde Vefa Gençlik Kulübü üyeleri tarafından gerçekleştirilen ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva