HABERLER>POLİTİKA
30 Nisan 2024 Salı - 11:05

Kasapoğlu'ndan 'kasa' eleştirilerine yanıt: Enkaz edebiyatı hiçbir zaman sonuç vermez!

AK Parti'den Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen ilçe belediyelerinde yaşanan 'borç' söylemlerini yorumlayan AK Parti İzmir Milletvekili ve geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Yöneticiler, mazeretlerin arkasına sığınmadan sorunların üstüne giderek sorunları aşamaları ve başarılı olmasını temenni ediyoruz. İzmir halkı başarıya odaklı ve İzmir'in bu anlamda başarıya ihtiyacı var. Şehircilik sorunlarının birer birer çözülmesine ihtiyacı var. Yeni başlayan arkadaşlar heyecan ve inançla bunun üstüne gitsinler. Enkaz edebiyatı hiçbir zaman sonuç vermez" dedi.

Kasapoğlu ndan  kasa  eleştirilerine yanıt: Enkaz edebiyatı hiçbir zaman sonuç vermez!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir Milletvekili ve geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu partisinin il binasında basın mensupları ile bir araya geldi.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Kasapoğlu’na AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’da eşlik etti. Toplantıda ayrıca AK Parti İzmir Tanıtım ve Medya Başkanı Safa Narlı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Nail Kocabaş, İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dilaver Kişili de yer aldı.

SEÇİLENLERİ TEBRİK EDİYORUM
Sözlerine 31 Mart değerlendirmesi yaparak başlayan ve seçilen isimlere başarılar dileyen AK Parti İzmir Milletvekili ve geçmiş dönem Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Türkiye demokrasisini, milli iradeye saygısını her bir seçim tazeleyen ve yukarıya taşıyan bir ülke. Bunu geçtiğimiz yıl 14 ve 28 Mayıs'ta yaşadıysak, bundan 1 ay önce yine yaşadık. Doğusuyla batısıyla halkımız sandıklara koştu ve her zamanki gibi milletimiz ne dediyse başımızın tacı. Milletimizin iradesi, her zamanki gibi en saygı duyduğumuz iradedir. Milletimizin iradesinden başka irade tanımadık, tanımayacağız. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına yakışır şekilde hep birlikte seçimlerimizi gerçekleştirdik. Şaibe ortaya koymaksızın gerçekleştirdik ve yine bundan sonra da demokrasi mücadelemizi taçlandıracağız. Tüm dünyaya 85 milyon olarak bir ve beraber olduğumuzu güçlü bir şekilde ifade etmeye devam edeceğiz. Tabii ki seçim tablosunda bir demokratik olgunluk var. Bunda büyük emekler var. Kurumlar ve kuruluşların büyük emekleri var. Tüm siyasi partilerin tüm adaylarına teşekkür ediyorum. Seçilen kişilere tebriklerimi iletiyorum ve başarıla diliyorum” dedi.

HAYALLERİMİZ VE İNANÇLARIMIZIN PEŞİNDEN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
İzmir'deki seçim sonuçlarını değerlendiren Kasapoğlu, “Cumhur ittifakı olarak büyük bir çaba ortaya koyduk ve bu bağlamda da tüm parti teşkilatlarımıza, hem MHP hem parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. İzmir ilimiz olması nedeniyle tabii ki bizim için  çok önemli. İzmir için güzel hedeflerimiz ve hayallerimiz vardı. Yerel yönetimlerde kentimiz güzel hedeflere taşıma hayallerimiz vardı. Ancak halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti ancak hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimiz ve inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay ve tüm ilçe belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve muhtarlara teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hep iyinin, doğrunun, güzelin yanında olduk. Bundan sonra da milletimizin menfaatinin yanında olacağız. Halkımızın hizmetin tarafında olacağız. Bu nedenle hem İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem ilçede bize düşen ne varsa  her daim onu en hızlı şekilde gerçekleştirmenin peşinde olacağız. Bu heyecan ile birlikte hareket edeceğiz. Bu nedenle teşkilatımız her zamanki gibi heyecan ve inançla İzmir için hayallerinin peşinde. Biz AK Parti olarak her zaman refleksleri güçlü olan bir partiyiz. Milletin mesajını doğru okuyan biri partiyiz. İnanıyorum ki aynı şekilde süreci değerlendirerek, refleksleri en doğru şekilde ortaya koyarak devam edeceğiz. Bundan sonra da el ele vererek hayallerin peşinden İzmir'in daha müreffeh olması, kentteki yaşam seviyesinin daha ileride olması için hayallerimizin peşinden koşmaya devam edeceğiz. Dünya kenti İzmir…  İzmir'in yerel yönetim mantığı ile çok ama çok çalışılması kanaatindeyiz. Bu nedenle ilçe ve Büyükşehir belediyelerini başta güvenli binalar için ciddi çalışmalar yapmak düşüyor” diye konuştu.

ENKAZ EDEBİYATI HİÇBİR ZAMAN SONUÇ VERMEZ
İzmir’de AK Parti’den CHP’ye geçen belediyelerde ilçe belediye başkanlarının belediyelerinin mevcut borçlarına yönelik yaptığı açıklamaların sorulmasına yanıt veren Kasapoğlu, “Artık yönetici olduysanız hiçbir mazeretin arkasına sığınamazsın. Yönetici olmak sorun çözmektir. Sorun varsa onlara yönelik planlar projeler yapacaksınız. Gayret göstereceksiniz. 1994 yılında cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde finansal durumu şehrin kadrosu ile nasıl bir şehir devraldık hatırlıyoruz. Başarmak için hiçbir mazeret tanımıyoruz. İnanıyorum ki belediyelerin de yöneticilerinin de bu anlamda bu mazeretlerin arkasına sığınmadan sorunların üstüne giderek sorunları aşamaları ve başarılı olmasını temenni ediyoruz. İzmir halkı başarıya odaklı ve  İzmir'in bu anlamda başarıya ihtiyacı var. Şehircilik sorunlarının birer birer çözülmesine ihtiyacı var. Yeni başlayana arkadaşlar heyecan ve inançla bunun üstüne gitsinler. Enkaz edebiyatı hiçbir zaman sonuç vermez” ifadelerini kullandı.

BİR ÇOK BELEDİYENİN TARZI OLDU
Çıkarılması planlanan tasarruf genelgesi ile belediyelerde nasıl bir sürecin yaşanacağı sorusuna yanıt veren Kasapoğlu, “Yeni bir başlangıç. Bu başlangıç pozitif olmalı. Biz hükümet olarak hiçbir zaman hiçbir belediyenin partisine göre, tarzına göre davranmadık. Tüm belediyelere aynı ölçüde hak ve adalet ölçüsünde neyse yapılması gereken hükümet olarak destek vereceğiz. Onlarda bu noktada plan ve projelerini yapacaklar. Ben bu çerçevede umutluyum. İnanıyorum ki tüm belediyeler bu 5 yıllık süreci iyi değerlendirsinler. Yönetici olmak kaynak üretmektir, sorun çözmektir. Bizde sorunların çözülmesi noktasında doğru olan halk menfaatine olan ne varsa hep destekçi olacağız. Yanlış eğri olan neyse onun karşısında olacağız. Mazeret üretmek İzmir’de başta Büyükşehir olmak üzere birçok belediyenin tarzı oldu. Halk bir kredi açtı ve bunu iyi değerlendirip halka mahcup olmamak gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

 
Maliye'den işletmeler için önemli karar!
 
'Canavar gördüm' demişti... Odasından binlerce arı çıktı!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hırsızsınız 30 Nisan 2024 Salı 18:47

Hırsızsınız, utanmadan insan içine çıkıyorsunuz?

Yorumu oyla      0      0  
30 Nisan 2024 Salı 12:46

Hangi edebiyat? Kasaları boşaltıp gittiniz. Gerçekleri anlatıyor adamlar, hala utanmadan sıkılmadan h...lığı savunuyorsunuz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saygılı'dan seçim değerlendirmesi: 8-10 ilçede milimetrik kaybettik!
31 Mart seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal ...
İYİ Parti'de devir teslim töreni yarın!
İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda üçüncü turda en çok oyu alarak ...
Bülent Arınç: Özgür Özel'i başarılı buluyorum
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, CHP lideri Özgür Özel hakkında övgü dolu ...
 
'Kazanmayayım diye organize bir el çalıştı'
Müsavat Dervişoğlu'nun genel başkanlık koltuğuna oturduğu İYİ Parti kurultayında ...
Araştırmacı Yaldız, CHP ve İYİ Parti’yi hatırlattı: AK Parti'de ‘Ege açılımı’ şart!
İntegral Araştırma Şirketi Koordinatörü, Gazeteci-Yazar Ümit Yaldız, AK ...
Mehmet KARABEL yazdı.... ‘Gözü kara’ lidere veda!
Mehmet KARABEL yazdı.... ‘Gözü kara’ lidere veda!
 
Meclis'te Anayasa mesaisi başlıyor!
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni Anayasa için ...
'Beka söz konusu ise devletin yanındayız'
İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu katıldığı canlı yayında açıklamalarda ...
CHP'den Taksim açıklaması: Biz vazgeçmiyoruz!
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, 1 Mayıs'ta Taksim'den vazgeçmediklerini belirterek, ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bu adam yine mi başkan seçilecek?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
57 yıllık gururun şerefine!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva