HABERLER>GÜNCEL
20 Mart 2021 Cumartesi - 14:26

Karısını, kayınvalidesini ve komşuyu öldürdü... Bayındır Canisi tutuklandı!

İzmir'in Bayındır ilçesinde, eşi Hüsnü Tümen (31) tarafından öldürülen Serap Tümen (29) ile annesi Serpil Palalı (49) ve silah sesi üzerine yardıma koşan komşu Hamza Kuzucu'nun (45) cenazeleri, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı. 2 çocuğunun annesi Serap Tümen ile 23 Mart Salı günü boşanma davası olduğu öğrenilen Hüsnü Tümen, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı. Tümen'in ilk ifadesi de ortaya çıktı.

Karısını, kayınvalidesini ve komşuyu öldürdü... Bayındır Canisi tutuklandı!

Olay, dün akşam, Hacı İbrahim Karaselvi Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Hüsnü Tümen, kayınvalidesi Serpil Palalı'nın evine gelerek, eşi Serap Tümen  ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Hüsnü Tümen, yanında getirdiği av tüfeğiyle 2 çocuğunun gözü önünde önce eşi Serap Tümen'e, ardından da araya girmeye çalışan kayınvalidesi Serpil Palalı'ya ateş açtı. Hızla dışarı çıkan Hüsnü Tümen, silah sesleri üzerine eve doğru gelen komşusu Hamza Kuzucuk'a da ateş açtı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri anne- kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı olan Hamza Kuzucuk ise Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Kuzucuk da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan Hüsnü Tümen, polis ekiplerince Hatay Mahallesi Çayır Caddesi'nde yakalanarak, gözaltına alındı. Tümen'in olaydan 1 saat önce sosyal medya hesabından "Az işim var, seni unuttum zannetme" paylaşımı yaptığı görüldü. Zanlının 1 gün önce de çocuklarının fotoğrafları ile "Siz benim tek gerçeğimsiniz, bunu sakın unutmayın" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Çiftin, 23 Mart Salı günü boşanma davası  olduğu öğrenilirken, Hüsnü Tümen adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Tümen yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adliye sevk edilen zanlının tutuklanmasının ardından cezaevine gönderilişi sırasında çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. 

CENAZELER TESLİM ALINDI
Öldürülen anne ve kızı ile komşularının cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından bugün yakınları tarafından teslim alındı. Cenazeler Bayındır'daki Potomoz Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

BENİ TEHDİT ETTİ
Öte yandan, katil zanlısı Hüsnü Tümen'in polise verdiği ifade ortaya çıktı. Vergi Usul Kanununa Muhalefet suçundan girdiği cezaevinden yakın zamanda çıkan Hüsnü Tümen'in, cezaevinde olduğu dönemde eşinin D.A isimli bir kişiyle ilişkisi yaşadığını öne sürerek, "Bir dönem birlikte yaşadıklarını öğrendim. Cezeevinden çıkınca Buca Adatepe'de ev tuttuk ama eşim bu evden kaçarak onun yanına gitti. Bunun üzerine boşanma davası açtım. Ancak D.A. beni tehdit etmeye ve rahatsız etmeye başladı. Bunun üzerine Bayındır'a eşimin, annesiyle birlikte yaşadığı eve gittim. Eve gittiğimde yer sofrasında yemek yiyorlardı. Telefonu aldım ve mesajları okudum. Kayınvalidem üzerime yürümeye başladı. Ben de ikisine birden ateş ettim. Sonra kendimi de vuracaktım, adının Hamza Kuzguncuk olduğunu sonradan öğrendiğim kişi engel oldu. Bu sırada o da yanlışlıkla vuruldu" dedi. (DHA)

 
İzmir'de tarihi eser kaçakçılığı operasyonu!
 
AK Partili Dağ'dan 'İstanbul Sözleşmesi' açıklaması: Yerinde bir karardır!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de tarihi eser kaçakçılığı operasyonu!
İzmir'in Ödemiş ilçesinde düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda ...
Annesinin cesedini buldu: 'Kırmızı tişört almış diye düşündüm'
Bursa'da ayrılma aşamasında olduğu eşi Serpil Karakaş'ı (42) 21 yerinden ...
Yıkımlarda son durum... Depremin izleri adım adım siliniyor
Deprem sonrası yaklaşık 100 binanın acil olarak yıkıldığı 7 bölgede yeni ...
 
İzmir'de katledilen Ceyda'nın annesi: Kızımın yasını bile tutamadım
İzmir'in Bornova ilçesinde, Serkan Dindar'ın (28) evinde cam kesikleri ...
Ödemiş'te kaza: 2'si çocuk, 4 yaralı!
İzmir'in Ödemiş ilçesinde süt kamyonu ile otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
Erzincan'da 4,3 büyüklüğünde deprem
AFAD verilerine göre saat 08.51'de Erzincan Kemah'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
 
İzmir'de PKK baskını!
İzmir’de, terör örgütü PKK/KCK’nın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ...
Müdürlük sınavında kopyayla yakalandı
Ankara'da bir ilkokulda müdür yardımcısı olarak görev yapan A.B. müdürlük ...
Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldı
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden ayrıldı.
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ondan sonra kral gelmedi!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
İzmir'in meltemi Manisa'nın poyrazı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva