HABERLER>POLİTİKA
19 Haziran 2012 Salı - 15:26

Karataş'tan AK Parti'ye çok sert terör eleştiri

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, tüm Türkiye’yi yasa boğan Dağlıca’da 8 şehit haberinin ardından bir basın açıklaması yayınladı.

Karataş tan AK Parti ye çok sert terör eleştiri

İZMİR - Büyük Türk Milleti acı günlerinden birini daha yaşamaktadır, Terör belası sekiz vatan evladını aramızdan almış ve bizleri derin acılara sevk etmiştir diyen MHP İzmir İl Başkanı Karataş basın açıklamasında; “Bir türlü bitirilemeyen bölücü terör örgütüne en büyük destek hiç şüphesiz AKP hükümetinin ayrıştırıcı politikaları ve terör yanlılarına gösterdiği müsamahadır.
 
AKP Hükümetinin Kandil’de bulunan eli kanlı teröristleri muhatap kabul etmesi ve bu canilere gösterdikleri alaka bugün sekiz vatan evladının hayatına mal olmuştur.,.
 
İşin bir başka acı yanı da Ana Mulafet CHP’nin de aynı hatalı yoldan hareketle teröre ve teröriste dolaylı yoldan destek olmasıdır. Daha dün AKP’yi üniter devleti yıkmakla suçlayan CHP ve kadroları, bugün AKP ile kol kola girerek bölücülüğün önünün açılmasına sebep olmuştur.
 
Kıymetli hemşehrilerimiz Aziz Dava Arkadaşlarım, MHP ve onun Bilge Lideri Devlet Bahçeli bir kez daha haklı çıkmış, AKP ve CHP’nin milletimizi derinden yaralayan hatalarının nereye varacağını çok önceden görerek milletimizi uyarmıştır. Hiç şüphesiz Milliyetçi Hareket ve Türk Milliyetçileri hiçbir zaman bu hataların içinde olmamış ve olmayacaktır. Unutulmamalıdır ki, Türk Milletinin Kürt-Türk diye bir meselesi yoktur. Türk Milletinin emperyalizmle bağlantılı bölücülük ve onların işbirlikçilerinin sebep olduğu “Bölücü-Terör Sorunu” vardır.
 
Bu sorunu AKP hükümeti derinleştirmekte, CHP ise desteklemektedir. Büyük Türk Milleti artık gerçekleri çok iyi görmekte ve son on yılda devletimizin uçurumun kenarına nasıl sürüklendiğine şahit olmaktadır. Kıymetli hemşehrilerimiz Aziz Dava Arkadaşlarım, Bu acıların artık bitmesi dualarıyla, şahadet şerbetini içen vatan evlatlarını rahmetle anıyor, geride kalan yakınlarına ve Yüce Türk Milletine sabır ve baş sağlığı diliyorum” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Böle çıkın ortaya 20 Haziran 2012 Çarşamba 14:05

tayyibe ülkücü diyen zihniyet. sen artık ülkücülük adına ahkam kesmeyi bırak. sen akplisin akp li olmuşsun sananne ülkücülerden. çok komik olmuşsun. mhp her yer de her haksızlık için konuşur. konuşuyor. alırsın bahçelinin ve karataşın konuşmalarını bakar anlarsın. www.mhp.org.tr ve www.mhpizmir.org.tr. zinaya evet diyen, kürtçeyi okullara sokan, pkklılarla görüşen, müslüman ülkelere emperyalistleri sokan, BOP yahudi abd projesinin eş başkanı olan akpdir.sizde onun destekçisiniz. hadi inkar edin

Yorumu oyla      12      5  
Ne demek istiyorsunuz? 20 Haziran 2012 Çarşamba 13:39

ne yapacaktı mhp susacakmıydı. karataş tepkisini ortaya koymuş. siz hesap soracaksanız teröristlerle görüşmem deyip görüşen hükümete hesap sorun. yada biz akpliyiz onların yaptığı herşey bizim hoşumuza gidiyor deyin anlayalım. mhp asamadı diyorsunuz hadi onlar assın. şu anda bölücüler bayram yapıyor siz ekmeklerine yağ sürüyonuz. kürçe okullara girdi. kim yaptı bunu mhp mi yoksa sizin AKPNİZ Mİ. hadi cevap verin. ? zinayı kaldıran akp değil mi ne kürtajından bahsediyonuz.

Yorumu oyla      12      6  
eski ülkücü 20 Haziran 2012 Çarşamba 13:06

sayın karataş siz ne zaman ülkücü oldunuz?tek gösterge tek çıkışınız şehit haberleri olmuş.ne bir proje ne bir çözüm yolunuz yok şehitler geldimi havalara zıplayıp seviniyorsunuz.EN BÜYÜK ÜLKÜCÜ TAYYİP ERDOĞAN DIR.ONUN ulaştığı mertebeye siz ulaşamazsınız.musavvat dervişoğlunun kuklası olmakta canınızı acıtmaz:)

Yorumu oyla      12      6  
eleştirin 19 Haziran 2012 Salı 21:09

Eleştirin tabi ya nası olsa barajı geçtiniz yan gelip yatın, şehitlerimiz oldu ya (bu arada hepimizin başı sağolsun) size günden çıktı, bir günde işsizlikle ilgili kürtajla ilgili güncel hayatla ilgili bir sesiniz çıksın, chp lideri hiç olmazsa bir arayış çaba içinde siz "10 dönüm bostan yan gel yat osman" anlayışıya bu partiyi nereye götüreceksiniz çok merak ediyorum... izliyoruz bakalım

Yorumu oyla      12      6  
bu mhp ne diyor 19 Haziran 2012 Salı 18:46

ben öz ve öz türk biri olark bu mhp'nin ne demek ne yapmak istediğini gerçekten anlamıyorum. anlayan varsa da bana anlatsın. İktidar hedefi, iktidarı geçtim oyunu yüzde 15'e çıkarak bir projesi var mı? yada böyle bir derdi var mı ben göremiyorum. bana mhp'ye oy vermek için bir gerekçe söyleyin, ayıp ayıp.

Yorumu oyla      14      6  
SUÇLULUGUN, EZİKLİGİN İFADESİ BİR BEYANAT. 19 Haziran 2012 Salı 15:58

Sen Elinde yetki varken idamını engelleyeceksin sonrada kalkmış, Timsah göz yaşları ile milleti kANDIRACAKSIN. Yutmuyorlar artık bayat beyanatla rı.

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Ellerini kollarını sallaya sallaya gittiler!”
CHP Lideri kılıçdaroğlu, 8 şehit verilen saldırının ardından hükümeti ...
Bahçeli: Türkiye teyakkuza geçmeli!
MHP Lideri Bahçeli,"Kandil Dağı'nın ve teröristlere lojistik imkan sağlayan ...
BDP’den çağrı: PKK silah bıraksın
Hakkari’de 8 askerin şehit olmasını değerlendiren BDP Genel Başkanı Selahattin ...
 
Ve Akay yeniden koltuğunda: Cadı avı yapmayacağız!
YSK'nın kararı ile koltuğunu geri alan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer ...
Gül: Türkiye terörü bitirmeye kararlıdır
Cumhurbaşkanı Gül, Dağlıca'da 8 askerin şehit olmayısıyla ilgili yayımladığı ...
Meksika’da Suriye zirvesi: Erdoğan Putin’le baş başa…
Meksika'da düzenlenen G-20 zirvesine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ...
 
Türeli basın mensuplarının haklarını TBMM’ye taşıdı
CHP İzmir Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Rahmi Aşkın ...
Yazıcıoğlu'nun ölümü Genelkurmay'a sorulacak
Muhsin Yazıcoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili BBP ...
CHP’lilerden Balbay ve Haberal için 3 bin imza
CHP Manisa İl Başkanlığının tutuklu milletvekilleri Mustafa Balbay ve ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Kestirmedi, çünkü!'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Kapalı kapıların ardında
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford, Alice Harikalar Diyarında ve otizm
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva